2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

Esin ve senin sosyal guvencen yoksa sosyal yardimlasma mudr basvuru yapıyorsun sartli gebelik yardimiyla dogumuna kdar devletten yardim almis aliyorsun ayruca her ay ayliga bagliyorlar ayda belli ucret ptt uzernden yatiriyorlar bnmki onaylandi ama mustahak olmasini bkliyorum muayene olmak icin devlette
Aaa bende bunu ilk defa duydum .cok guzel bisey mis
Bilmedigimiz cook seyler var gercekten en azindan ssk guvncesi olmayan arkadaslari bizde bilgilendiririz
Gecen gun bende arkdslarla konusuyodum gebelik doneminde tum ilac hastane masrflari ucretsiz olsa keske bi serum takiliyosun ozelde tahlildi suydu 500 le cikiyosu hastaneden ayda bi ucretsiz serum takviyesi yapsalar hamiler icin diyodum

Merhabalar ben cok acil bi cevap istiyorum kizlar evliyim esim suan cezaevinde yaklasik 3 sene olucak gecen ay pembe oda uygulamasi var cezaevlerinde ona gittim 4 kez korunmasiz iliski yasadik adet takvimlerimin gosterdigine gore tam yumurtlama tarihimde gittim onceden cok gecikmeli adet gorurdum ama 2 sene once ölü dogum yaptim ondan sonra hep duzenli gitti bi tek pembe odaya gitmeden onceki ay biraz gecikmem oldu o kadar sag kasigimda arada bi batma var sizce o kadar uzun aradan sonra hemen hamile kalmis olabilirmiyim suandada adetim 6 gün gecmis durumda acaba psikolojik mi
Olabilirsin test alin yapin veya saglik ocaginda kan tahlili verin en azindan sitres yapmazsiniz
Hakkinizda hayrlisi

Merhabalar ben cok acil bi cevap istiyorum kizlar evliyim esim suan cezaevinde yaklasik 3 sene olucak gecen ay pembe oda uygulamasi var cezaevlerinde ona gittim 4 kez korunmasiz iliski yasadik adet takvimlerimin gosterdigine gore tam yumurtlama tarihimde gittim onceden cok gecikmeli adet gorurdum ama 2 sene once ölü dogum yaptim ondan sonra hep duzenli gitti bi tek pembe odaya gitmeden onceki ay biraz gecikmem oldu o kadar sag kasigimda arada bi batma var sizce o kadar uzun aradan sonra hemen hamile kalmis olabilirmiyim suandada adetim 6 gün gecmis durumda acaba psikolojik mi
hamile olma ihtimaliniz yüksek. sabah hemen kan verin sağlık ocağında.

Surisinem cevap verdigin icin tesekkur ederim ama inan korkuyorum test yapip poztifi sonuc almaya
hakkınızda hayırlısı olsun. çocuk kendi kısmetiyle doğarmış, onu nasip eden Allah kolaylığınıda veriyor inşallah. Tevekkül edin bismillah deyin testi yapın bence.

merhaba hakkınıza hayırlısı olsun eger kan da 6 gun cıkmazssa bnm basıma soyle bısey geldı normalde addetten ongun gecıkdı baktırdım cıkmadı sonra burda forumda yazıları okudum 20 gun sonra bırdaha baktırdım ve bebebgın ıkı bucuk aylık 10 hftalık oldugunu ogrendım cok sasırmıstım bırde durumunuz yoksa eger sosyal yardımlasmaya gıdın orda analık hakkından yararlanmak ıstıyorum deyın sartlı gebelık yardımı verıyorlar her kontrolde 35 tl ucret verıyorlar tabı bnm baya hafta oldugu ıcın ptt ye ocak gıbı yatcak dedıler toplam 9 ay boyunca verılıyorr dogumunda ucretsız devlette yapabılıyorsun ayrıca okuyan cocugun varsa onlar ıcınde sartlı egıtım yardımı verıyorlar bırde genıs acıklaması sgk nın sıtesınde sartlı saglık yardımı dıye ayrıntılı yazıyor allah yardımcınızolsun

17.haftaya girdik bugün. Gece uyku düzenim bozuldu baya. Sık uyanıyorum uykuya dalmak zor oluyor, dönüp duruyorum. Biraz daha büyüyünce napicam hiç bilemiyorum. Cumartesi cinsiyet için gidicez inşallah

Bu kese etrafinda görulen kanama sonradan geciyomus bazilari dısari atiyomus bazilari emiyomus kendince bazilari düsükle sonlaniyomus varmi basina gelen sadce pembemsi akintim oldu bi kac defa suan igne ilac kullabiyorum ve yatiyirum.surwkli
Merhabalar bende ayni durumdayim kese etrafinda kesenin yarisini kaplamis bir kanama alanim var gecen haftadan beri progestan 400 mg kullaniyorum ama dahada büyümüş küçülmemiş bu alan halbuki dikkatte etmistim... kanama sadece içten disaridan kanamam yok ve normalde calisiyorum isten cikmalimiyim bilmiyorum 2 haftadir persembe ve cumaya rapor veriyorlar pazartesi sali işe gidiyorum sizinki nasil düzeldi ne yapmaliyim bilmiyorum

Bende 5 haftalikken kese etrafinda kanamama vardi suan hala progastan ilaci kullaniyorum gecen muaynede azalmıs kanama dedi öncelik o riski kaldırmak icin kalp atisina dikkat etmemistir bidahaji muaynede mutlaka bilgilendirir
Benim gecen hafta kanama var dedi bu hafta dahada buyumus alan dedi progestan 400 mg kullaniyorum sizin kanama alaniniz ne zaman sonra duzelmeye baslamisti

Benim gecen hafta kanama var dedi bu hafta dahada buyumus alan dedi progestan 400 mg kullaniyorum sizin kanama alaniniz ne zaman sonra duzelmeye baslamisti
10 haftalik di en son gözukmuyo dedi ilacı duzenli kullanin sık sık muayne olun gerekirse her hafta ilac fayda etmezse igne kullanın mutlaka

Kızlar bu hafta ara ara belim tek taraflı cook agriyo sadece sağ taraf bacagima vuruyo agrisi sizdede oldumu normalmi ara ara vuruyo agri vuruncada gitmiyo yurumemi bile engelli 9 aylik gebeymisim gibi zorlaniyorum

10 haftalik di en son gözukmuyo dedi ilacı duzenli kullanin sık sık muayne olun gerekirse her hafta ilac fayda etmezse igne kullanın mutlaka
E peki tum gün yatabildinizmi? Ben pazartesi işbaşı yapmak zorundayim birde sizin kanama alaniniz ne kadar büyüklukteydi? Benimki kesenin yarisini kaplamış

E peki tum gün yatabildinizmi? Ben pazartesi işbaşı yapmak zorundayim birde sizin kanama alaniniz ne kadar büyüklukteydi? Benimki kesenin yarisini kaplamış
Raporunuzu uzatsin doktor ytmaniz gerek bn calismadgm icin yttim calissaydim rapor yazackti ne kadrdi kanama bilmiyorum doktor kese etrafinda kanama var demisti acil igne ilac 1 hafta igne kuandim azalmaya baslayinca sadece ilaca devam ettim calistiginiz icin ilaci aksam yatrken alin halsizlik uyku cok yapiyk

Raporunuzu uzatsin doktor ytmaniz gerek bn calismadgm icin yttim calissaydim rapor yazackti ne kadrdi kanama bilmiyorum doktor kese etrafinda kanama var demisti acil igne ilac 1 hafta igne kuandim azalmaya baslayinca sadece ilaca devam ettim calistiginiz icin ilaci aksam yatrken alin halsizlik uyku cok yapiyk
1 haftadir kullaniyorum ama agizdan yutmuyorum ben diger yoldan kullaniyorum suan bünyem alıştı birsey hissetmiyorum... doktorum sakın isten cikma yatmak çözüm degil sorunlu gebelikse her türlü düşer dedi bu hafta icin raporuda psikolojik olarak ihtiyacin oldugundan yazıyorum ama hic çözüm degil yatmak dedi

1 haftadir kullaniyorum ama agizdan yutmuyorum ben diger yoldan kullaniyorum suan bünyem alıştı birsey hissetmiyorum... doktorum sakın isten cikma yatmak çözüm degil sorunlu gebelikse her türlü düşer dedi bu hafta icin raporuda psikolojik olarak ihtiyacin oldugundan yazıyorum ama hic çözüm degil yatmak dedi
Iş hayati yorucu sitresli bence doktorunuz con farkli yorumlamis benimkide 1 klo bisey kaldirma dikkat et yol yurume uzan tuvalet harici kalkma dedi dikkat et ilaclarida duzenli kullan gecer dedi öylede oldu
Siz yinede baska bi doktora gözukun derim

Kızlar bu hafta ara ara belim tek taraflı cook agriyo sadece sağ taraf bacagima vuruyo agrisi sizdede oldumu normalmi ara ara vuruyo agri vuruncada gitmiyo yurumemi bile engelli 9 aylik gebeymisim gibi zorlaniyorum
Benimde popom dan aşağıya doğru keskin ağrı oluyordu doktorum bel fıtığı olabilir dedi kilo almamaya çalış yük bindirme dedi.

Herkese selamlar bayadır konu aktif olmamış. 22.haftama geldim çok şükür herşey yolunda.
Türkiye’yi ziyarete gittiğimde troit sorunu ile karşılaşan doktorum ilaca başlattı. Yaklaşık 2 aydır iyot ve tiroit ilacı kullanıyorum. Amerika’ya döndüğümde doktorum Türk doktorumun verdiği ilaçları okuyup anlayamadığı için içmeye devam et dedi. Gelecek ayki rutin kontrolümde kan testi yapıp bakacak. Aynı durumda tiroit ile hamileliğine devam edenler var mı ?

Bi de kilomu biraz yüksek buldu. Neredeyse 5 buçuk aylık gebeyim. Siz ne kadar kilo aldınız. Diyet önermiyorlar. Ya ne yapayım. Çok yürüdüğümde belim kasıklarım ağrıyo. Az yersem midem kazınıyor :)) nasıl kilonuzu dengeliyorsunuz sevgili hamile arkadaşlarım;)

Hadi konuyu tekrardan aktif tutalım...

Back
X