2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

merhabaa:) Kanada'dan selamlar benden de:) Bende yasadigim yerin saglik sisteminden sikayetciyim.Turkiye'de ne guzel istedigin zaman ultrasona girebiliyordum ama burda toplamda 4 kere ultrasona grime hakkimiz var.Dogum Turkiye'de oldukca keyifli bence:)
Yaa kanada’da Sadece 4 kere ultrason hakkı nasıl olabilir. Çok şaşırdım. Ben aslında hastanemden memnunum. Genel olarak Amerika’nın sağlık sistemini beğenmesem de her 2 haftada bir beni kontrole çağırıyorlar. Çok ilginçtir her şeyi en ince detayına kadar soruyorlar. Bu hafta Türkiye’ye gideceğim. Böylece kıyaslama şansım olucak nasıl olduğuna dair. Umarım iyi geçer hamileliğin:) kaç hafta oldu bebiş :) Bi’de burada anneler için bebek emzirme ve newborn class’ları var bilgin var mı bu konuda gitmek gerekli mi acaba ?

Merhaba hanımlar :) 10+3 günlük bebeğimle aranıza katılmaya geldik. 1 yıllık uğraşların sonucu çok şükür en sevdiğim eylül ayında mucizemiz bize nasip oldu. İnsallah hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla kucaklarimiza alırız bebelerimizi :)
Amin :)) bizde bir yıllık uğraşın ardından eylül’de hamile kalmışım gerçi benim ki 9 haftalık henüz :) Haziran da doğacağı için ikizler burcu bebekler ile bakalım bizleri neler bekliyor

Yaa kanada’da Sadece 4 kere ultrason hakkı nasıl olabilir. Çok şaşırdım. Ben aslında hastanemden memnunum. Genel olarak Amerika’nın sağlık sistemini beğenmesem de her 2 haftada bir beni kontrole çağırıyorlar. Çok ilginçtir her şeyi en ince detayına kadar soruyorlar. Bu hafta Türkiye’ye gideceğim. Böylece kıyaslama şansım olucak nasıl olduğuna dair. Umarım iyi geçer hamileliğin:) kaç hafta oldu bebiş :) Bi’de burada anneler için bebek emzirme ve newborn class’ları var bilgin var mı bu konuda gitmek gerekli mi acaba ?
yaa evet Turkiye'de ki hastaneleri ara oldum. 5 yildizli otel gibi geliyor hatta ordaki hastaneler bana:) tesekkur ederim buarada dilerim senin hamileliginde cok keyifli gecer:) ben su an 14. haftamdayim daha cok minigiz, hos gobegim simdiden kocaman olduuu:(
burda da var new born class'lar ama acikcasi ben oglumdan dolayi tecrubeli oldugum icin gitmeyi dusunmuyorum.ama normal dogum egitimleri nefes egzersizleri vs var mi onu arastiricam cunku bu defa normal dogurmak istiyorum:)

Kızlar 11+3 günlük oldum ama hala kilo veriyorum. 6 kilo vermişim sizce normal de. Hafta sonu doktora gideceğim ama korkmaya başladım :(

Arkadaşlar erken cinsiyet ögrenen varmı
?
Selamlar bende öğrendim 11.haftam da :) kesin kesin demiyorum ama kız gibi dedi ben tabi sevinçten ağlamaya başladım. Sağlıklı olsun da hepimizin ki inşallah önemli olan o. Bu arada kızlar Amerika’dan Ankara’ya ailemi ziyarete geldim ve bi doktor önerdi arkadaşım ona gittim gelir gelmez o söyledi zaten çok ilgilendi çok memnun kaldım doktor arayışınız varsa adını önerebilirim

benimde bulantılarım azaldı ama kalça kemiğim çok ağrıyor. gün içinde çok hissetmiyorum ama akşam oturunca çok hissediyorum. siz de de var mı?

Bende çok oturunca rahatsız oluyorum ama kalçam ağrımıyor kuzular.

benimde bulantılarım azaldı ama kalça kemiğim çok ağrıyor. gün içinde çok hissetmiyorum ama akşam oturunca çok hissediyorum. siz de de var mı?
Bende sürekli aynı tarafta yatamıyorum çok rahatsız ediyor sürekli dönüyorum 10 haftalık birde mide bulantısından çok zorladı ama razıyım Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Ben dr gidemedim henuz sartli gebelik yardimina basvurdum ondn yararlanp gidicem ins onuncu haftada ogrendm hamile oldugumu daha oncede ustune gormeyle ogrenmsdm oglumun cinsiyetini dr 16hfta soylemisdi nasip hayrlisyla dogsunlar insallah

Ben dr gidemedim henuz sartli gebelik yardimina basvurdum ondn yararlanp gidicem ins onuncu haftada ogrendm hamile oldugumu daha oncede ustune gormeyle ogrenmsdm oglumun cinsiyetini dr 16hfta soylemisdi nasip hayrlisyla dogsunlar insallah
Şartlı gebelik yardımı nedir ? İlk kez duydum

Esin ve senin sosyal guvencen yoksa sosyal yardimlasma mudr basvuru yapıyorsun sartli gebelik yardimiyla dogumuna kdar devletten yardim almis aliyorsun ayruca her ay ayliga bagliyorlar ayda belli ucret ptt uzernden yatiriyorlar bnmki onaylandi ama mustahak olmasini bkliyorum muayene olmak icin devlette

Selamlar bende öğrendim 11.haftam da :) kesin kesin demiyorum ama kız gibi dedi ben tabi sevinçten ağlamaya başladım. Sağlıklı olsun da hepimizin ki inşallah önemli olan o. Bu arada kızlar Amerika’dan Ankara’ya ailemi ziyarete geldim ve bi doktor önerdi arkadaşım ona gittim gelir gelmez o söyledi zaten çok ilgilendi çok memnun kaldım doktor arayışınız varsa adını önerebilirim
Sizin adinizada sevindim umarim bende ögrenebilirim

Erkekler erken belli oluyo diye biliyorum ama bakalim gecen hafta doktorum erken demisti cinsiyet icin knturole çarsamba tekrar gidicem bakalim cinsiyetle ilgili bisey diycekmi saglikli olsun da ama iste cinsiyette merak konusu oluyo

Merhabalar ben cok acil bi cevap istiyorum kizlar evliyim esim suan cezaevinde yaklasik 3 sene olucak gecen ay pembe oda uygulamasi var cezaevlerinde ona gittim 4 kez korunmasiz iliski yasadik adet takvimlerimin gosterdigine gore tam yumurtlama tarihimde gittim onceden cok gecikmeli adet gorurdum ama 2 sene once ölü dogum yaptim ondan sonra hep duzenli gitti bi tek pembe odaya gitmeden onceki ay biraz gecikmem oldu o kadar sag kasigimda arada bi batma var sizce o kadar uzun aradan sonra hemen hamile kalmis olabilirmiyim suandada adetim 6 gün gecmis durumda acaba psikolojik mi

Back
X