• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benim adet günümden 4 gün önce kanamam geldi 4 gün lekelenme seklinde oldu bitti.test yaptim hamile oldugumu anlayinca doktora gittim.agrim coktu kasikta.agri oldugu icin ve kanama gevirdigim icin dusuk riski var dedi
Geçmiş olsun canım İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Teşekkür ederim.ikinci cocukta malesef cok dikkat edilmiyo.yatip çok dinlenemiyorum
Aynen öyle. Bende bugün isyanlardaydım ayağımı uzatıp dinlenmeye hasretim diye ama insan kıyamıyor yinede evladına 2 dk sonra yine onun gönlü olsun diye kalktım oyun oynadım onunla. Şimdi vakit varken bol bol oğluma zaman ayirmaliyim kendimden biraz fedakarlık etmeliyim. Kardeşi olunca mecbur ilgi azalacak

Aynen öyle. Bende bugün isyanlardaydım ayağımı uzatıp dinlenmeye hasretim diye ama insan kıyamıyor yinede evladına 2 dk sonra yine onun gönlü olsun diye kalktım oyun oynadım onunla. Şimdi vakit varken bol bol oğluma zaman ayirmaliyim kendimden biraz fedakarlık etmeliyim. Kardeşi olunca mecbur ilgi azalacak
Cok haklisin ayni durumdayiz.bende kizima dayanamiyorum.oyun istiyo.biraz uzanayim diyorum 10 kez kalkiyorum yerimden.birde bana cok düskün babasiyla parka bile gitmez ben yokken
Mecbur bende gidiyorum.ama cok zor oluyo.Allah yardimcimiz olsun

Cok haklisin ayni durumdayiz.bende kizima dayanamiyorum.oyun istiyo.biraz uzanayim diyorum 10 kez kalkiyorum yerimden.birde bana cok düskün babasiyla parka bile gitmez ben yokken
Mecbur bende gidiyorum.ama cok zor oluyo.Allah yardimcimiz olsun
Amin canim seninki kaç yaşında benim ki 2 buçuk

26aralık canım benim senin demi aynı
Gittim ben dra canım çok şükür duydum kalp atışını 6+3te.
Kuzum benim 25 Aralık dıpun tarihini görünce dedi aynı ☺️ Zaten aynı sayılır 1 gün ☺️☺️ ben daha doktora gitmedim ya 2 hafta önce gittim yani 29 ve 31 ocakta kan testi verdim sonra bekliyim dedim ya kalp atışını duyarım git gel yapmıyım dedim. ❤️ Senin ilk mi yoksa başla yavrun varmı ❤️❤️

Kuzum benim 25 Aralık dıpun tarihini görünce dedi aynı ☺️ Zaten aynı sayılır 1 gün ☺️☺️ ben daha doktora gitmedim ya 2 hafta önce gittim yani 29 ve 31 ocakta kan testi verdim sonra bekliyim dedim ya kalp atışını duyarım git gel yapmıyım dedim. ❤️ Senin ilk mi yoksa başla yavrun varmı ❤️❤️
Gittiğinse duyarsın mutlaka canm aynıymış günümüz❤️ hayırlı sağlıklı alalım kucağımıza

Canım benim ilk olacak Allah izin verirse
Senin var mı minik

A ayparcam14 P Pmbemsi G Gamze1201 4 yaş grubuna ortak çok galiba :)))))

Hanimlar folikasit mi kullaniyorsunuz decavit elevit gibi vitaminler mi dr bana folik asit vermeden decavit e baslatti da kafama takildi..

Ben sadece Neufolid kullanıyorum.İlk gebeliğimde de folik dışında bisy kullanmamıştım.Bunda da değerlerime göre hareket etmek istiyorum.

Nasılsınız kızlar
Nasıl geçiyor hamilelik
:anneadayı:

Bi olumsuzluk yok sukur :) bulantilar ögürtülere döndü yalnız yemeklerden sonra malesef..Buna şükür :)
Bide bugün kızıma bakip bakip gözlerim doldu habire :)))

Sen nasilsiinn?

A ayparcam14 P Pmbemsi G Gamze1201 4 yaş grubuna ortak çok galiba :)))))

Ben sadece Neufolid kullanıyorum.İlk gebeliğimde de folik dışında bisy kullanmamıştım.Bunda da değerlerime göre hareket etmek istiyorum.

Bi olumsuzluk yok sukur :) bulantilar ögürtülere döndü yalnız yemeklerden sonra malesef..Buna şükür :)
Bide bugün kızıma bakip bakip gözlerim doldu habire :)))

Sen nasilsiinn?
Ne güzel kızına da kardeş geliyor haberi var mı miniğin
Bende iyiyim çok şükür bugün bende çok duygusaldım. :(

Gittiğinse duyarsın mutlaka canm aynıymış günümüz❤️ hayırlı sağlıklı alalım kucağımıza

Canım benim ilk olacak Allah izin verirse
Senin var mı minik
Var bi kuzum daha şükürler olsun 2017 ocak doğumlu bi oğlum var hamd olsun ❤️ O yüzden fazla acele etmek istemiyorum gittim mi herşeyi göriyim istiyorum ❤️☺️ kese bebek kalp atışı bakalım ama aklıma takılan bişey var.
Benim ilk doğumundan önce hep düzenliydi adet döngüm sonra hamile kaldım doğurdum ve oğlum tam 6 aylık olduğunda ilk adetimi gördüm. Temmuzdu aylardan, ağustosta 26.gün eylül ekim bi daha ekim kasım aralık her geçen ay birgün gecikerek adet gördüm. 28 günde bir adet görseydim 7 gün gecikmiş olucaktı ama her aybir gün gecikme olduğunu hesaplayınca 4 gün gecikme olmuş ve 29 ocakta bhcgg 175, 31 ocakta da 454 çıkmıştı. Acaba diyorum geç döllenme falan mı oldu çünkü ilk bebeğimde 5 gün gecikmişti 600lerde çıkmıştı bhcg. Ay uzun oldu okurmusun bilmem ama insan geç döllenmemi diye düşünüyo işte normalde saat 12yi geçtiği için diyorum 6+6 olduk bugün ama usgde geri mi çıkar düşüncesi var ☺️☺️

Ne güzel kızına da kardeş geliyor haberi var mı miniğin
Bende iyiyim çok şükür bugün bende çok duygusaldım. :KK43:

Yok canım daha :) Biraz riskli zamanlar ya en azından oyle bir geliyor bir gelmiyor olmasin dedik.Bide onlarin zaman kavrami farkli olsugundan oyle dusunduk;)
Kiyamam sana da :)insallah cok sikinti olmadan tamamlarain gebeligini saglikla❤

Ne uyku ne bişi çocuğa bile bakamıyrm gebelikte alınabilecek grip ilaçları yokmudur ki ? Ya da serum

Doktorunla gorus bence serum toparlayabilecekse sana gore bi guzellik yaparlar;)

Var bi kuzum daha şükürler olsun 2017 ocak doğumlu bi oğlum var hamd olsun ❤️ O yüzden fazla acele etmek istemiyorum gittim mi herşeyi göriyim istiyorum ❤️☺️ kese bebek kalp atışı bakalım ama aklıma takılan bişey var.
Benim ilk doğumundan önce hep düzenliydi adet döngüm sonra hamile kaldım doğurdum ve oğlum tam 6 aylık olduğunda ilk adetimi gördüm. Temmuzdu aylardan, ağustosta 26.gün eylül ekim bi daha ekim kasım aralık her geçen ay birgün gecikerek adet gördüm. 28 günde bir adet görseydim 7 gün gecikmiş olucaktı ama her aybir gün gecikme olduğunu hesaplayınca 4 gün gecikme olmuş ve 29 ocakta bhcgg 175, 31 ocakta da 454 çıkmıştı. Acaba diyorum geç döllenme falan mı oldu çünkü ilk bebeğimde 5 gün gecikmişti 600lerde çıkmıştı bhcg. Ay uzun oldu okurmusun bilmem ama insan geç döllenmemi diye düşünüyo işte normalde saat 12yi geçtiği için diyorum 6+6 olduk bugün ama usgde geri mi çıkar düşüncesi var ☺️☺️

1 gun atincada 29 gunde bir olmus oluyorsun?
Gec dollenme aslinda döngü uzunluklarinda 20.gunlerden sonra yumurtlayanlarda olurmus genelde ve 2 kez yumurtlayanlarda;)

Benim 32 döngüm canim ama ona gore degil yine de adet baslangicina gore hesaplar canim oncesini dusunmez.
Betalarda hep degiskenlik gosteren seyler.
Kizimda 2 gunum gectiginde 2062 cikmisti.
Simdi gunume 2 gun kala 65,97 cikti,gunum 5gun gecince gittim keseyi gorduk cok sukur.Yani bizim hesaplarimiza gore farkliliklar cok olabiliyor :)
Bence gorursun kalp atisinida :)❤
Guzel haberler alin insallah..

Yok canım daha :) Biraz riskli zamanlar ya en azından oyle bir geliyor bir gelmiyor olmasin dedik.Bide onlarin zaman kavrami farkli olsugundan oyle dusunduk:KK66:
Kiyamam sana da :)insallah cok sikinti olmadan tamamlarain gebeligini saglikla❤

Doktorunla gorus bence serum toparlayabilecekse sana gore bi guzellik yaparlar:KK66:

1 gun atincada 29 gunde bir olmus oluyorsun?
Gec dollenme aslinda döngü uzunluklarinda 20.gunlerden sonra yumurtlayanlarda olurmus genelde ve 2 kez yumurtlayanlarda:KK66:

Benim 32 döngüm canim ama ona gore degil yine de adet baslangicina gore hesaplar canim oncesini dusunmez.
Betalarda hep degiskenlik gosteren seyler.
Kizimda 2 gunum gectiginde 2062 cikmisti.
Simdi gunume 2 gun kala 65,97 cikti,gunum 5gun gecince gittim keseyi gorduk cok sukur.Yani bizim hesaplarimiza gore farkliliklar cok olabiliyor :)
Bence gorursun kalp atisinida :)❤
Guzel haberler alin insallah..
Yaa canımsın ❤️❤️ Birgün gecikme derken 26, 27,28,29 diye yani zaten 7 kere daha adet görmüşüm daha sonrasında hamile kalmışım haber bomba olmuştu zaten ☺️☺️ yaa bide beni biliyosun ben çook olumlu düşünen bi sorun olmadıkça zaten bişey yoktur yolundadur herşey modunda olduğun için takmamaya çalışıyorum ☺️☺️ benimki sadece merak yani ❤️ Ama sende verdiğin örnekle beni çok rahatlattım çok öpüyorum ❤️❤️☺️☺️

Back