• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba kizlar antibiyotik ve fitil basladim.. cok agrim oluyordu karnim ve kasiklarimda iltihap var.. annelik gudum icme diyor bilincim icmelisin yoksa daha kotu olabilir hersey.. bulantilarim dunden beri fena dun ac gezdim resmen.. kaveulmus sogan kokusu beni mahvediyo..
Çok geçmiş olsun.Umarim bir an önce atlatirsin.

Şu saatte mide bulantısı mi olur ya :KK43: benim acayip mide bulantim başladı 5+6 normal mi bu saatler de bulanmasi hani sabahları normal dıe biliyorum :KK43: kendimi hasta hissediyorum
Oluyor canim malesef. Benim de birkac gündür gece gunduz fark etmeden bulaniyor. 5+5iz bugun. 1 saat once bir kase yoğurt yedim gecti şimdilik rahatım :bicak:

Kızlar ben 4+3 haftaligim ama aşırı mide yanmam ve ekşimem var. Normalde de midem hassastır ilaç kullanıyordum reflu ve gastrit var ilaçta alamayınca çok fena oluyorum yemek yiyorum en fazla 1 saate başlıyor yanıyor ekşiyor. Gaviscon içeceğim mecburen dayanamıyorum. Sizde de oluyor mu mide sorunu
Birde akşam bulantılarım oluyor önceki hamileligimde hic olmamisti
Bende normalde reflu yok ama gebelikte kötü oldu midem.Doktor rennie surup verdi.Cok kotu olmadıkça elim gitmiyor.Doktor kullan dedi ama ne bileyim iste emin olamıyorum.

Kızlar boğazım yanıyor şişmiş,fikri önerisi olan varsa yazsın lütfen hiiiiçtadım yok, kemiklerim sızlıyor

Kızlar boğazım yanıyor şişmiş,fikri önerisi olan varsa yazsın lütfen hiiiiçtadım yok, kemiklerim sızlıyor
Soda ve limon iyi geliyor ama soda sıcak olacak tabi. Limonun bi zararı var mi bilmiyorum

Bende normalde reflu yok ama gebelikte kötü oldu midem.Doktor rennie surup verdi.Cok kotu olmadıkça elim gitmiyor.Doktor kullan dedi ama ne bileyim iste emin olamıyorum.
Normal o zaman bu midem ciddi fena bisey yiyemez oldum :kusmuk:

Ballı süt iç hem bebise faydalı hem boğazın yumuşar. Geçmiş olsun canım. Ha bide kaynamış suya bal koyup üzerine limon sıkarsan o da fayda eder ;) ay bişey daha var tereyağını eritip pekmezle biraz fokurdat o da çok iyi gelir

Geçmiş olsun sanirim grip oluyorsun ılık ıhlamur çayı falan tüket limonlu, bol sıvı portakal suyu falan iç bol bol ama sikayetlerin çok fazlaysa doktora gitmelisin

Ne sagima yatabiliyorum be soluma böyle olan varmi.karnim cok gergin
Daha çok erken bence ama bilemedim. Ben mide bulantısı olmasa farkında bile değilim hamile olduğumun. Belki gaz falan vardır o rahatsız etmiş olabilir

Daha çok erken bence ama bilemedim. Ben mide bulantısı olmasa farkında bile değilim hamile olduğumun. Belki gaz falan vardır o rahatsız etmiş olabilir
benim bu ikinci hamileligim.kizimdada dusuk riskim vardi ama bukadar agrim kasilmam yoktu.bundada düsuk riskin var dedi doktor progestan kullaniyorum.ama karnim taş resmen

benim bu ikinci hamileligim.kizimdada dusuk riskim vardi ama bukadar agrim kasilmam yoktu.bundada düsuk riskin var dedi doktor progestan kullaniyorum.ama karnim taş resmen
Allah korusun ya sen kendini hiç yorma o zaman. Allah kolaylık versin yavrunu da sana bağlasin inşallah canım.

İyi aksamlar belki düşük riskini olduğun için mi acaba ağrıyor sen dikkat et kendine
Birde bisy sorucam cnm doktorlar düşük riskini neye göre karar veriyorlar nasıl anliyorlar

İyi aksamlar belki düşük riskini olduğun için mi acaba ağrıyor sen dikkat et kendine
Birde bisy sorucam cnm doktorlar düşük riskini neye göre karar veriyorlar nasıl anliyorlar
Benim adet günümden 4 gün önce kanamam geldi 4 gün lekelenme seklinde oldu bitti.test yaptim hamile oldugumu anlayinca doktora gittim.agrim coktu kasikta.agri oldugu icin ve kanama gevirdigim icin dusuk riski var dedi

Back