• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

İyi akşamlar kızlar daha önce yazmıştım ama kullanıcı adımı değiştirdim tekrar tanıtıyım kendimi 2014 mart doğumlu bi kızım var şimdi de daha doktora gitmedim ama dün yapılan kan testinde beta değerim 75 çıktı inş 2018 ekim annesi olmaya adayım :)
Hayrlı olsun canım. Benmde ilki 7 aylık şmdi 2. Ye hamileyim

Hala alışamadımki hamileliğe sanırım çarşamba doktora gittiğimde nasipse bebeği ve kalp atışını duyunca dicemki harbiden hamileyşm bi bulantıda başlamadı daha erken sanırım benim için
Senin nasıl gidiyo ❤️❤️
Gece hiç uyuyamadım mide bulantısınsan şuan iyiym çok şükür hormanlar tavan bugün tv de saçma sapan şeylere ağladım sonra güldüm kendi kendime :)

İnşalllah en kısa zamanda duyarsın canım miniğin kalp atışlarını

Nasılsınız kızlar
Nasıl geçiyor hamilelik
:anneadayı:
Bir gün zor bir gün kolay hergün evhamla geçiyor benimki :)) bugün belimde ağrı ve kasıklarımda bi gerginlik var çok şükür hiç leke falan olmadım ama ağrı biraz fazla olunca moralimi bozdum acaba birşey mi oluyor diye.. Bir de akıntım var beyazsarı.. Bunlar normal mi yaşayanlar nolur soylesin de içim rahatlasın biraz. Dün de keseyi baska bi dr a gösterdim daha kücük haftaya iyice belli olur dedi. Forumda okudum kücük olunca iğne mi yapılıyormuş oyle bisi yine kafam karıştı.. Bunun dısında bulantı vs hiç yaşamadım galiba benim bulantım olmayacak. Senin nasıl geçiyor inşallah kolaydır..

Bir gün zor bir gün kolay hergün evhamla geçiyor benimki :)) bugün belimde ağrı ve kasıklarımda bi gerginlik var çok şükür hiç leke falan olmadım ama ağrı biraz fazla olunca moralimi bozdum acaba birşey mi oluyor diye.. Bir de akıntım var beyazsarı.. Bunlar normal mi yaşayanlar nolur soylesin de içim rahatlasın biraz. Dün de keseyi baska bi dr a gösterdim daha kücük haftaya iyice belli olur dedi. Forumda okudum kücük olunca iğne mi yapılıyormuş oyle bisi yine kafam karıştı.. Bunun dısında bulantı vs hiç yaşamadım galiba benim bulantım olmayacak. Senin nasıl geçiyor inşallah kolaydır..
Evham bu haftalarda oluyormuş canım bende de çok oluyor. Sağ kasığım ağrıyo sürekli. Akıntım da beyaz da oluyor sarıda sanırım normal.
Kese hakkında da bilgim yok malesef ama sıkıntı olsa dr söylersi büyük bi ihtimal

İçini ferah tut sen

Evet şimdi ciktik sadece ultrason bakti keseyi gördük ama cok minikti yarim saat yürüyeceksen 10 dk dinlen dedi ayakta cok kalma dedi bide tedbir amacli yarin yine igne vurulcam:KK15:
Ne
Evham bu haftalarda oluyormuş canım bende de çok oluyor. Sağ kasığım ağrıyo sürekli. Akıntım da beyaz da oluyor sarıda sanırım normal.
Kese hakkında da bilgim yok malesef ama sıkıntı olsa dr söylersi büyük bi ihtimal
Vallahi gebelik değil stresten evhamdan cokuyor bence kadınlar... Hiç takmayan rahat olanlara çok ozeniyorum..

Şu saatte mide bulantısı mi olur ya :( benim acayip mide bulantim başladı 5+6 normal mi bu saatler de bulanmasi hani sabahları normal dıe biliyorum :( kendimi hasta hissediyorum

Şu saatte mide bulantısı mi olur ya :KK43: benim acayip mide bulantim başladı 5+6 normal mi bu saatler de bulanmasi hani sabahları normal dıe biliyorum :KK43: kendimi hasta hissediyorum
Norml canm :) benm ilknde 7/24 bulandı hep 5+3 de başlamıştı. İnş hafif ve ksaca atlatırsın

İyi akşamlar kızlar daha önce yazmıştım ama kullanıcı adımı değiştirdim tekrar tanıtıyım kendimi 2014 mart doğumlu bi kızım var şimdi de daha doktora gitmedim ama dün yapılan kan testinde beta değerim 75 çıktı inş 2018 ekim annesi olmaya adayım :)

benimde 2014 mart dogumlu kizim var simdide insallah ekim annesiyim

Kızlar ben 4+3 haftaligim ama aşırı mide yanmam ve ekşimem var. Normalde de midem hassastır ilaç kullanıyordum reflu ve gastrit var ilaçta alamayınca çok fena oluyorum yemek yiyorum en fazla 1 saate başlıyor yanıyor ekşiyor. Gaviscon içeceğim mecburen dayanamıyorum. Sizde de oluyor mu mide sorunu
Birde akşam bulantılarım oluyor önceki hamileligimde hic olmamisti

Gece hiç uyuyamadım mide bulantısınsan şuan iyiym çok şükür hormanlar tavan bugün tv de saçma sapan şeylere ağladım sonra güldüm kendi kendime :)

İnşalllah en kısa zamanda duyarsın canım miniğin kalp atışlarını
Amin canım benim heralde sat’larımız aynı seninle sen gittin mi doktora? Kalp atışı filan ☺️☺️❤️❤️

Benim bir tane çocuğum olduğu için hemen farketmezler diye düşünüyorum. Eşimle ikimiz biliyoruz sadece.olumsuz bir sey de yaşarsak daha fazla üzülmeyelim diye söylemiyoruz. bakalım ilk kim farkedecek bendeki değişikliği diye bekliyorum. Bakalım okulda arkadaşlarım farkedebilecekler mi belirtiler başlayınca
Okulmu okuyorsun

Merhaba benimde son adetim 31 aralik.suan 5+6günluk hamileyim.4 yasindada kizim var.daha keseyi göremedik.ins.pazartesi randevum var.düsük riskim var progestan kullaniyorum.cok agrim ve kasilmalarim oluyo.iştahim hic yok.

Bende agliyorum herseye hemen gozlerim doluyo.. sabahlari midem cok fena oluyo kahvalti hazirlayamiyorum..

Back