• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

anneadayi53 anneadayi53 seninle dogum tarihlerimiz ayni .. bnm sat 26 aralik.. 3 ocaktaki kan testimde 6500 cikmisti.. kiyaslama yapabilmen icin yazdim..
Ocak mı şubat mı☺️☺️ Eheheh şubattır sanırım teşekkür ederim canım benim ❤️ Bakallım çarşamba ola hayrola artık Allaah ne verirse hayırlısını versin hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasib etsin ❤️☺️

Yaa canımsın ❤️❤️ Birgün gecikme derken 26, 27,28,29 diye yani zaten 7 kere daha adet görmüşüm daha sonrasında hamile kalmışım haber bomba olmuştu zaten ☺️☺️ yaa bide beni biliyosun ben çook olumlu düşünen bi sorun olmadıkça zaten bişey yoktur yolundadur herşey modunda olduğun için takmamaya çalışıyorum ☺️☺️ benimki sadece merak yani ❤️ Ama sende verdiğin örnekle beni çok rahatlattım çok öpüyorum ❤️❤️☺️☺️

❤❤ne mutlu o zamannnn :)
Bomba olmus cidden o zamanlarimi dusunuyorumda :) Bende kizim 9 aylikken ilk regli olmustum.Zaman su gibi❤

anneadayi53 anneadayi53 seninle dogum tarihlerimiz ayni .. bnm sat 26 aralik.. 3 ocaktaki kan testimde 6500 cikmisti.. kiyaslama yapabilmen icin yazdim..

Benimde sat 28 Aralik bende 3 Subat'ta keseyi gordum :) ornek ustune ornek oldu :)

Günaydın kızlar. Bugün çok yorgunum kalkamıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor :110: kasıklarımda gaz sancısı gibi bi sancı var :110: bayilicam sanırım :kusmuk:

Var bi kuzum daha şükürler olsun 2017 ocak doğumlu bi oğlum var hamd olsun ❤️ O yüzden fazla acele etmek istemiyorum gittim mi herşeyi göriyim istiyorum ❤️☺️ kese bebek kalp atışı bakalım ama aklıma takılan bişey var.
Benim ilk doğumundan önce hep düzenliydi adet döngüm sonra hamile kaldım doğurdum ve oğlum tam 6 aylık olduğunda ilk adetimi gördüm. Temmuzdu aylardan, ağustosta 26.gün eylül ekim bi daha ekim kasım aralık her geçen ay birgün gecikerek adet gördüm. 28 günde bir adet görseydim 7 gün gecikmiş olucaktı ama her aybir gün gecikme olduğunu hesaplayınca 4 gün gecikme olmuş ve 29 ocakta bhcgg 175, 31 ocakta da 454 çıkmıştı. Acaba diyorum geç döllenme falan mı oldu çünkü ilk bebeğimde 5 gün gecikmişti 600lerde çıkmıştı bhcg. Ay uzun oldu okurmusun bilmem ama insan geç döllenmemi diye düşünüyo işte normalde saat 12yi geçtiği için diyorum 6+6 olduk bugün ama usgde geri mi çıkar düşüncesi var ☺️☺️
Allah bağışlasın canım maşalllah❤️❤️
Okudum hepsini canım:) geç döllenme olabilir canım keseye baktığında söyler dr un ne zaman gideceksin kontrole..
Mesela benimde uygulamalar da 6+5görünüyor bugün dr a göre bugün 7+0ım 2gün önden gidiyor sanırım döllenmeyle alakalı

Yok canım daha :) Biraz riskli zamanlar ya en azından oyle bir geliyor bir gelmiyor olmasin dedik.Bide onlarin zaman kavrami farkli olsugundan oyle dusunduk:KK66:
Kiyamam sana da :)insallah cok sikinti olmadan tamamlarain gebeligini saglikla❤

Doktorunla gorus bence serum toparlayabilecekse sana gore bi guzellik yaparlar:KK66:

1 gun atincada 29 gunde bir olmus oluyorsun?
Gec dollenme aslinda döngü uzunluklarinda 20.gunlerden sonra yumurtlayanlarda olurmus genelde ve 2 kez yumurtlayanlarda:KK66:

Benim 32 döngüm canim ama ona gore degil yine de adet baslangicina gore hesaplar canim oncesini dusunmez.
Betalarda hep degiskenlik gosteren seyler.
Kizimda 2 gunum gectiginde 2062 cikmisti.
Simdi gunume 2 gun kala 65,97 cikti,gunum 5gun gecince gittim keseyi gorduk cok sukur.Yani bizim hesaplarimiza gore farkliliklar cok olabiliyor :)
Bence gorursun kalp atisinida :)❤
Guzel haberler alin insallah..
Haklısın canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımkza alırız ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Günaydın kızlar. Bugün çok yorgunum kalkamıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor :110: kasıklarımda gaz sancısı gibi bi sancı var :110: bayilicam sanırım :kusmuk:
Bende sabahları bisey olmuyor ne oluyorsa gece oluyor ilk yemekten sonra midem ekşimeye başlıyor
Sabah yavaş yavaş balkonu sildim çamaşırı astım kendimi yormadan yapıyorum ev işlerimi. Öncekinde 3 ay bir bardak su bile doldurmadım kürtaj oldum tedbiri elden bırakmadan işlerimi yapıyorum Rabbime emanetiz
Geçmiş olsun canim. Kahvaltı yapmadıysan yap hemen

Bende sabahları bisey olmuyor ne oluyorsa gece oluyor ilk yemekten sonra midem ekşimeye başlıyor
Sabah yavaş yavaş balkonu sildim çamaşırı astım kendimi yormadan yapıyorum ev işlerimi. Öncekinde 3 ay bir bardak su bile doldurmadım kürtaj oldum tedbiri elden bırakmadan işlerimi yapıyorum Rabbime emanetiz
Geçmiş olsun canim. Kahvaltı yapmadıysan yap hemen
Sağol canım aynen sen daha dikkatli ol. Yapacağım birazdan kahvaltı. Mide ekşimesi de çok kötü oluyor yaa Allah kolaylık versin

Arka arkaya mi doğurcaz Allah izin verirse
Benim 10 ocak
Inşaallah sağlıkla yardım eder Rabbim hepimize

Dogum zamanlari yaklasinca hangi minigin surpriz yapacagi belli olmuyor canim :) Kimisi ayni gunde kimisi onceden kimide sabirla gunu gecse de bekleyebilir :))))

Gunaydin kızlar. Bende
de aniden bir ağrı oluyor gaz sancısı mi yoksa rahimden gelen bir ağrı mi anlamadım. Bu aralar rahim bebegin gelişimi için büyürmüs o da sanciya sebep olurmus. Sanırım bu ağrıdan benim ki. Çok fena oluyorum çok halsizim üstümde ağırlık var resmen. Hiç ev işi yapasim yok :KK12:

Gunaydin kizlar benimde sabahlari alt karin, kasik ve bel agrim oluyo oglen yavaslayip aksama beni rahat ettirecek derken gece yine basliyo kizimda da kasik agrilarim cok olmustu dusuk riskinden 4 ay yatirmisti dr beni bunda da oyle olursa yanarim kizim gozumun icine bakiyo ona da kiyamiyorum napcam hic bilmiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun :)

Gunaydin kızlar. Bende
de aniden bir ağrı oluyor gaz sancısı mi yoksa rahimden gelen bir ağrı mi anlamadım. Bu aralar rahim bebegin gelişimi için büyürmüs o da sanciya sebep olurmus. Sanırım bu ağrıdan benim ki. Çok fena oluyorum çok halsizim üstümde ağırlık var resmen. Hiç ev işi yapasim yok :KK12:
Ah o ev isleri zaten kalkmaya dermanimiz yok bide ev isi hic bitmiyo :)))

Gunaydin kizlar benimde sabahlari alt karin, kasik ve bel agrim oluyo oglen yavaslayip aksama beni rahat ettirecek derken gece yine basliyo kizimda da kasik agrilarim cok olmustu dusuk riskinden 4 ay yatirmisti dr beni bunda da oyle olursa yanarim kizim gozumun icine bakiyo ona da kiyamiyorum napcam hic bilmiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun :)
Merhaba ayni sorunlari yasiyorum.bana düsuk riakin var dedi progestan verdi.benimde 4 yasinda kizim var.bende ona kiyamiyorum yatip dinlenemiyorum.ben oturunca yada ayakta biraz kalinca kasiklarim tas gibi oluyo belim agriyo.

Back