Aynen ya ev isi hic bitmiyo.benim yapasim yok.ama yapmasan olmuyo.her sabah ayni seylerAh o ev isleri zaten kalkmaya dermanimiz yok bide ev isi hic bitmiyo :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya ev isi hic bitmiyo.benim yapasim yok.ama yapmasan olmuyo.her sabah ayni seylerAh o ev isleri zaten kalkmaya dermanimiz yok bide ev isi hic bitmiyo :)))
❤❤ne mutlu o zamannnn :)
Bomba olmus cidden o zamanlarimi dusunuyorumda :) Bende kizim 9 aylikken ilk regli olmustum.Zaman su gibi❤
Ay evet ya zaman su gibi zalim zaman
Benimde sat 28 Aralik bende 3 Subat'ta keseyi gordum :) ornek ustune ornek oldu :)
Çarşamba gidicem doktora ben daha sonrada martın ikincş haftasında da kendi doğum yaptığım doktora gidicem o takip eder yine beni çok memnun kalmıştımAllah bağışlasın canım maşalllah
Okudum hepsini canım:) geç döllenme olabilir canım keseye baktığında söyler dr un ne zaman gideceksin kontrole..
Mesela benimde uygulamalar da 6+5görünüyor bugün dr a göre bugün 7+0ım 2gün önden gidiyor sanırım döllenmeyle alakalı
Al benden de o kadarGunaydin kızlar. Bende
de aniden bir ağrı oluyor gaz sancısı mi yoksa rahimden gelen bir ağrı mi anlamadım. Bu aralar rahim bebegin gelişimi için büyürmüs o da sanciya sebep olurmus. Sanırım bu ağrıdan benim ki. Çok fena oluyorum çok halsizim üstümde ağırlık var resmen. Hiç ev işi yapasim yok
Allah yardımcın olsun canım inşallah öyle düşük riski falan olmaz da kızına daha fazla vakit ayirirsinGunaydin kizlar benimde sabahlari alt karin, kasik ve bel agrim oluyo oglen yavaslayip aksama beni rahat ettirecek derken gece yine basliyo kizimda da kasik agrilarim cok olmustu dusuk riskinden 4 ay yatirmisti dr beni bunda da oyle olursa yanarim kizim gozumun icine bakiyo ona da kiyamiyorum napcam hic bilmiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun :)
Benimde 10 Ocak bugün 4 + 4 diye hesaplıyor adet takvimim Ama tabi en iyi ölçümü Doktor yapar Sen doktora gittin mi10 ocak benim geç döllenme ama tam uymuyor takvime
Hee kendim ögrenci olunca direk o soru geliyor tabi aklima ne ogretmenisinHayır öğretmenim
Bazen bana da oluyor aniden bir sancı giriyor sanırım gaz sancısı iş konusu gelince ben de Çok halsiz oluyorum Sürekli uyumak istiyorum ama zorla da olsa işlerimi yapıyorumGunaydin kızlar. Bende
de aniden bir ağrı oluyor gaz sancısı mi yoksa rahimden gelen bir ağrı mi anlamadım. Bu aralar rahim bebegin gelişimi için büyürmüs o da sanciya sebep olurmus. Sanırım bu ağrıdan benim ki. Çok fena oluyorum çok halsizim üstümde ağırlık var resmen. Hiç ev işi yapasim yok
Gayet güzel canim sağlıkla artmaya devam etsin inşallahMerhaba hanımlar az önce kan testi yaptim beta 437 cıktı son bat 8 Şubat sizce nasıl?
Gayet güzel :)Merhaba hanımlar az önce kan testi yaptim beta 437 cıktı son bat 8 Şubat sizce nasıl?
Teşekkür ederim dhaa önce iki defa düşük oldu o yüzden bunu kaybetmek istemiyorumGayet güzel canim sağlıkla artmaya devam etsin inşallah
Aynen canim.Esim hazırlamış yedim biraz.Cubuk kraker ve yoğurtla açılış yaptim.Iyi geldiler biraz.Su an iyiyim.Iyi olunca duramadım balkon yıkadımKalkamadım valla eşim hazırlıyor kahvaltıyı. Inşallah biraz yiyebilirim. Sen de fazla hareket etme insanın başı daha fena oluyor
Rehberlik canım branşımHee kendim ögrenci olunca direk o soru geliyor tabi aklima ne ogretmenisin
Öncelikle cok gecmis olsun.isal hamileyken cok zor.bendr oldum gecti.isalin bebege zarari yokmus bende cok arastirdim.eger ates olursa kan falan ursa sikayetlerin cok artarsa doktora gitmelisinSlm kızlar ben ishal oldum bikac gundür.
Sizce bi zararı var midir?
Gözün aydin Allah saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin.benim hemen basladi sikayetlerim.bünyeye göre degisiyor sanirim.Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım .. 5+4 oldu bugün ama benim aşırı halsizlik ve mide bulantım var erken değil mi inşallah hep böyle geçmez yine de şükürler olsun yavrumu sağlıkla kucağıma alayımda ..
Ins.hayirli haber alirsin.senin sat nezamandi.ayniyiz sanki ama senin gec döllenmemi oldukiMerhaba kızlar hastaneye geldim tekrar kan vermeye cuma günü 75 çıkmıştı doktorum pazar günü tekrar yap sonucu bildir demişti bakalım sağlıklı bi şekilde artmış mı
Amin ecmain .. yatakta kaldım bişey yapamıyorum su bile içemiyorum inşallah geçer ..Gözün aydin Allah saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin.benim hemen basladi sikayetlerim.bünyeye göre degisiyor sanirim.