• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ewt canım. Bn de bişey yapmıyorum daha doğrusu eşim yaptırmıyo. Bana yaknda nefes aldırtmayacak diye korkuyorum. Canım bana bayan geliyo temizliğe. Sende yapma sakın dikkat et aman
Kendimi iyi hissediyorken yapayım dedim dip bucak. Kendimi biliyorum çünkü sonra bu kadar ayrıntılı yakalayabilirim. Tavsiyen için teşekkür ederim :)

Yarın bende keseyi görmeye gidecegim heyecanliyim. hamilelik takvimine gore aramizda 1 gün var sizede hayırlı olsun:anneadayı:

Gittim kontrole kese gelisimi cok iyi dedi fakat bi tane daha var kese olmayip kanama riski olabilir dedi progestan igneden 2 tane yaptilar hemen tutnsun dusmesin die haftaya kalp atisini duyariz dedi size durum nedir

Senin de ilk çocuğun ekimde miydi yoksa canım? Benim ilk çocuğum da ekim 2015 doğumlu araları tam üç yaş olacak

Yok canım 17 Aralık 2016 annesiyim ben ama Facebook da 2016 Eylül ekim kasım Aralık annelerindeyim oradan biliyorum hep ayın başında Doğum yapacak olanlar önceki ayın sonlarından yaptı :) 3 yaş çok güzel ben eğer hamileysem 2 yaş olacak zor olacak :(

Evet bende büyük ihtimalle eylül olacak çünkü benim sezeryan eğer bi sorun olmazsa heralde 38.haftada alırlar. Oğlumu 38.haftada doğum yaptım çünkü
Evet canım 38 de alırlar ben normal yaptım 2016 aralıkda bakalım eğe eğe hamileysem inşallah yine normal yaparım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

Benim de eylülü çıkmaz=) Bana çekerse eylülü bile görmez=)))
Kaç aylıkken doğmuşsun ki

Neufolid kullanıyorum ben canım.

Kizlar bez icin acele etmeyin derim.Cunku 1 haftada 1 ayda tamamen biten birsey degil.Surekli daha da oturuyor degisiyor durum.Yani kardesin gelisi zaten etkileyecek sizi o zaman nasil etkiler belli olmaz.
Sorun yasamaktansa gec olsun daha iyi bence.Cidden zor bir donem cunku :)

Yani hamileyken biraktirip bebek yeni dogdugunda tuvalete eslik edemeyebilirsiniz.Bu da tekrar bez baglamaya donebilir.
Benimde kizim 45 aylik :) Mayis 2014 dogumlu yani,24 aylikken birakmisti.Hic aceleye gelecek bisy degil:KK66:

Evet canim 3.gebelik,2.bebek :))))
Benimde kizim Mayis dogumlu 2014.
Bende cok arkadasliklar edindim.
Evet dedigin gb gun hic belli olmayan birsey,bizim gruptada cok olmustu :) kizim 39+5te dogdu:KK66:
Buyuk ihtimalle Eylul sonu gelir gb geliyor bu minik :) hayirlisi bakalimm.
Allah zamaninda,kolay dogumlar nasip etsin..
Amin inşallah canım ben de 17 Aralık 2016 da Doğum yaptım
Tam 39 hafta bitti o gece 4:20 de Doğum yaptım

Rahim buyudugu ve bebek gelistigi icin normal canim.Bide regl gormedigimiz ill ayimiz bu oyle de dusun.Vucut direnc gosteriyor.
Maydonoz,adacayi,cig veya az pismis et ve icinde bulunan seyler,asitli,cok kafeinli vb seylere dikkat et en basiti.Zamanla daha cok oturur kafanda zararlilar :)
Iyi olanlari bile abartmamak lazim aslinda:KK66:
Gun geliyor hic ummadigini cekiyor canin :)))))))

Benim doktorumda ilkinde bu sekilde soylemisti.Zaten insan ister istemez dikkat ediyor.Sadece bi donem plesanta previa gb bir risk vardi o zaman yasaklamisti :KK66:

Guzel sonuclar al insallah canimm❤

Beta cok kisisel birsey canim aslinda.
Gayet guzel degerin:KK66:

coraspirin, progesteron jel, ve haftada 1 düşük önleyici proluton iğne kullanıyorum. Yarın kan testinden sonra aricam doktorumu. Ben de 7. haftaya kadar durabileceğime pek inanmıyorum:KK48:
Rabbim yüzünüze baksın, güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah, sağlıcakla da kucağınıza alın. Benim bir oğlum olmasına rağmen sonraki süreçler yıprattı beni. Sakin olmayı, tevekkül etmeyi yeni yeni öğrendim. Sizlere kendimden daha fazla dua ediyorum. Allah ım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın

Yok canım 17 Aralık 2016 annesiyim ben ama Facebook da 2016 Eylül ekim kasım Aralık annelerindeyim oradan biliyorum hep ayın başında Doğum yapacak olanlar önceki ayın sonlarından yaptı :) 3 yaş çok güzel ben eğer hamileysem 2 yaş olacak zor olacak :KK43:

Evet canım 38 de alırlar ben normal yaptım 2016 aralıkda bakalım eğe eğe hamileysem inşallah yine normal yaparım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

Ben kendimi yırttım normal doğum yapicam diye :) ama sonunda yine de sezeryan oldum mecbur :) inşallah yine normal yaparsın ;)

Hamilelik belirtilerine bakarsan onların içinde yazıyor canım bel ağrısı diye. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun :KK66: sen dr a gittin mi
Evet şimdi ciktik sadece ultrason bakti keseyi gördük ama cok minikti yarim saat yürüyeceksen 10 dk dinlen dedi ayakta cok kalma dedi bide tedbir amacli yarin yine igne vurulcam:KK15:

Ben kendimi yırttım normal doğum yapicam diye :) ama sonunda yine de sezeryan oldum mecbur :) inşallah yine normal yaparsın :KK66:
Ya nasip tabi bu işler :) ben devamlı özel haastaneye gidiyordum ama özel hastanelerde seseryan olasılığı çok yüksek olduğu için onu göze alamadım sonuçta devlet hastaneleri kendini seseryan diye yırtsan da hiçbir çare kalmayınca yapıyorlar bende İzmir'de Yen'i bir araştırma hastanesi açılınca oraya gittim orda yaptım doğumumu hemde bedava :)

Ya nasip tabi bu işler :) ben devamlı özel haastaneye gidiyordum ama özel hastanelerde seseryan olasılığı çok yüksek olduğu için onu göze alamadım sonuçta devlet hastaneleri kendini seseryan diye yırtsan da hiçbir çare kalmayınca yapıyorlar bende İzmir'de Yen'i bir araştırma hastanesi açılınca oraya gittim orda yaptım doğumumu hemde bedava :)
Aynen o konuda haklısın bak. Bende özele gittim hep ve özelde doğum yaptım. Herşeyden çok memnun kaldım ama işte doktorum kesinlikle normal yapamazsın acı cektiginle kalırsın dedi bende mecbur ikna oldum. Allaha şükür sağlıkla kucağıma aldım. Bu arada ben izmirliyim ama maalesef eşim dolayisiyla izmirde yaşamıyorum ailem izmirde ama :)

Rabbim yüzünüze baksın, güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah, sağlıcakla da kucağınıza alın. Benim bir oğlum olmasına rağmen sonraki süreçler yıprattı beni. Sakin olmayı, tevekkül etmeyi yeni yeni öğrendim. Sizlere kendimden daha fazla dua ediyorum. Allah ım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
Benimde oğlum ocak 21017 doğumlu 20-21 ay olucak aralarında. Zor olur mu olmaz mı Rabbim bilir ama yardım da eder inşallah içini ferah tut ❤️❤️❤️

Evet şimdi ciktik sadece ultrason bakti keseyi gördük ama cok minikti yarim saat yürüyeceksen 10 dk dinlen dedi ayakta cok kalma dedi bide tedbir amacli yarin yine igne vurulcam:KK15:
Kalp atışı başlamış mi peki

Yok canım 17 Aralık 2016 annesiyim ben ama Facebook da 2016 Eylül ekim kasım Aralık annelerindeyim oradan biliyorum hep ayın başında Doğum yapacak olanlar önceki ayın sonlarından yaptı :) 3 yaş çok güzel ben eğer hamileysem 2 yaş olacak zor olacak :KK43:

7=)

Hanimlar folikasit mi kullaniyorsunuz decavit elevit gibi vitaminler mi dr bana folik asit vermeden decavit e baslatti da kafama takildi..

Gittim kontrole kese gelisimi cok iyi dedi fakat bi tane daha var kese olmayip kanama riski olabilir dedi progestan igneden 2 tane yaptilar hemen tutnsun dusmesin die haftaya kalp atisini duyariz dedi size durum nedir
Benim kese biraz küçüktü canim bende igne vurulcam yarin herhangi bir lekelenme yokda tedbir amacli yorma cok fazla kendini dedi folik asit iç sadece simdilik baska bir ilac yok dedi

İyi akşamlar kızlar daha önce yazmıştım ama kullanıcı adımı değiştirdim tekrar tanıtıyım kendimi 2014 mart doğumlu bi kızım var şimdi de daha doktora gitmedim ama dün yapılan kan testinde beta değerim 75 çıktı inş 2018 ekim annesi olmaya adayım :)

İyi akşamlar kızlar daha önce yazmıştım ama kullanıcı adımı değiştirdim tekrar tanıtıyım kendimi 2014 mart doğumlu bi kızım var şimdi de daha doktora gitmedim ama dün yapılan kan testinde beta değerim 75 çıktı inş 2018 ekim annesi olmaya adayım :)

Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah:)

Back