2018 Ekim Anneleri

Kızlar ya ben hep yüz aşağı yatmaya alışmışım gebeliğimi öğrendiğimden beri öyle yatmıyorum sizce bir sakıncası olur mu karnımın üstüne yatmamın?
Yok daha minicik ne sakıncası olacak ki bende öyle yatıyorum bazen. Karnın büyüyünce zaten yatamayacaksın o yüzden şimdilik doya doya yat bence :)

Üç aymi

Ay ben bunu eşime soyleyemem adamcagiz yıkılır resmen ogrendigimizden beri tık yok korkuyoruz
Vallahi kuzum ven 2-3 ginde 1 yapıyorun ilk gebeliğimde de öyle yaptım bunda da yapıyorum, ama benim be bi düşüğüm ne bi tehlikem kanamam bile olmamıştı. Hatta son zamanlara doğru normal doğumu bile kolaylaştırdığını duydum. Doğruluk payını bilmiyorum olabilir ama sadece ilişkiyle olucak biley değil bu. Hani yürüyüş hareket bol su tüketimi yeterli oluyo. Benim dontorun sadece eşimin korunmasını söyledi oda hijyenik yönden. Kişiden kişiye değişebilir. Bence en iyisi sen kendi doktorunla görüş en iyisini takibinde olduğun doktorun bilir

Kızlar
Bnde akıntıyla beraber tırnak ucu kadar diyim açık kahverengi leke gelmiş. Normal mi korktum

Resmen aynı ben hemen vajinal usg baktırmıştım oğlumda şimdi sat 25 Aralık haftaya gidicem doktora yani çarşamba git gel yapmanın bi alemi yok dye düşündüm. Ama heyecan var aaa diyorum ben hamileyim hee oluyorum alışamadımki hala oğlumla ilgilenmekten allahtan zaman geçiyo

Hamileyîm. Keseyi gördüm. Ne zaman kalp duyacam ???? Yardımmm. Ekim 7 doğum planlıyor doktor :) kalbi bi duyaydıkkkk . Tutunsa bi bebişimmm

Valla canım en güzeli bir zamana kadar gitmemek herhalde, yoksa yok kese boyutu yok yolk saçı yok kalp atışı derken gereksiz evham yapıyoruz.
Aynen canım gerçktn öyle. Tam anlamyla de emin olana kadar her hafta gerksz ultrson falan. Ama tabi ilk bebekte hepimiz sabırsız oluyrz

Kızlar ya ben hep yüz aşağı yatmaya alışmışım gebeliğimi öğrendiğimden beri öyle yatmıyorum sizce bir sakıncası olur mu karnımın üstüne yatmamın?
Ben ilk hftalar yatmıştım şmdide yatyrm ama yavştan bırakmk lazım herlde

Hamileyîm. Keseyi gördüm. Ne zaman kalp duyacam ???? Yardımmm. Ekim 7 doğum planlıyor doktor :) kalbi bi duyaydıkkkk . Tutunsa bi bebişimmm
Hayirli olsun canim 1 hafta 10 gune duyarsin sanirim.. Antalya da mi yasiyorsun 0707 gorunce

Canimmm butun duallarimdasin rabbim bu sefer kucagina almayi nasip etsin insallahhh :)

Bence siz ertelemeyin. 5. Haftadan sonra kan tsh VS tahlil isteyebiliyor, belki kese çevresinde kanama gibi bişey olabilir ilaç verir hemen, ya da benim gibi öğrenir öğrenmez Corasprin verebilir...sizi telaşlandırmak için söylemiyorum ama ben olsaydım 7.haftaya kadar beklemezdim

coraspirin, progesteron jel, ve haftada 1 düşük önleyici proluton iğne kullanıyorum. Yarın kan testinden sonra aricam doktorumu. Ben de 7. haftaya kadar durabileceğime pek inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…