2018 Ekim Anneleri

Bende 4+2 deyim kaan tahlili yaptirmadim.pazartsi randevu aldim gidicem insallah daha erken ama merak ediyorum bir kizim var 4 yasinda ama acemi gibiyim

Hayırlı olsun canım kaç haftalıkken gördün

Gec dollenme oldugu icin canim 5 haftalik dedi doktorum.. normalde sat a gore 6 haftalik

Nasıl yani yanlış mı anladım ikiz mi¿

Cnm vallahi tebrik ederim bak ben düşük demiştim demek gerçekten herşey olabiliuor, ikiz hemde hayırlımolsun cnm

Kizlar cok ozur dilerim grupda diye belirtmemisim.. Bugun ikiz gebe olan arkadas icin yazmistim bende tek kese

Benim bir oğlum var o yüzden bide kızım olsun istiyorum ama sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet hiç önemli değil sadece gönlümde kız var

Gecen hafta dogumhanenin onunde ebeyi bekliyodum.. iceride dogum yapan hanimin esi bekliyodu.. birde yasli teyze vardi. Adama sordu yasli teyze neyiniz olacak bana oglan gibi geldi dedi.. Adam dedi ki bu 3. Cocugumuz 1 kizimiz 1 oglumuz var supriz olsun istedik cinsiyetini ogrenmedik dedi.. ben sok tabi.. yapabilirmiyim diye dusundum sonra ogrenmeden yapamayacagima karar verdim

Bende düşünüyorum süpriz olmasını aslında ben değil eşim öğrensin :)) ama gerçekten öğrenmeden durmak sabır işi :))

Bende hayatta sabredemem şimdiden bilsem keşke :)

Aynen kizlar ben avrupa da yasiyorum gerekmedikce ultrason yok 3-4 kez doguma kadar. Fazla ultrason zararli oldugunu soyluyorlar.

Kızlar,
acaba Istanbul Anadolu yakasından anne adayı var mı aramızda bana gebelik takibi ve doğum için Doktor önerebilecek?

Kızlar ya ben hep yüz aşağı yatmaya alışmışım gebeliğimi öğrendiğimden beri öyle yatmıyorum sizce bir sakıncası olur mu karnımın üstüne yatmamın?

Kizlar doktora gittim.Hersey yolundaymış
Kalp atışı bile duyduk kesik kesik de olsa.Haftaya tekrar gidip daha net duyacağız umarim.

Gozunuzaydiinn❤

Ben insanin kendi hisleri dogrultusunda hareket etmesinden yanayım....
Cunku bazen önlemlerde bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…