Aynen canım bende çok unutuyorum oğlum kucak istiyor mesela alıyorum sonra aa ben hamileydim diyorumResmen aynı ben hemen vajinal usg baktırmıştım oğlumda şimdi sat 25 Aralık haftaya gidicem doktora yani çarşamba git gel yapmanın bi alemi yok dye düşündüm. Ama heyecan var aaa diyorum ben hamileyim hee oluyorum alışamadımki hala oğlumla ilgilenmekten allahtan zaman geçiyo
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanimmm butun duallarimdasin rabbim bu sefer kucagina almayi nasip etsin insallahhh :)
Mide bulantısı ne zaman başladı canim?Aynen canım bende çok unutuyorum oğlum kucak istiyor mesela alıyorum sonra aa ben hamileydim diyorumbide sabahları mide bulantısı çok oluyor o da hatırlatıyor bana
Şimdi de başladın dimi folik aside o cok onemliymiş gerci senin ikinci olduğu için daha tecrübelisin daha iyi bilirsinYok canım doğuda değilim ama yaşadığım şehirde sağlık sektörü pek iyi değil. Bağlı bulunduğum il de dr umun olduğu il de 1 saat mesafede o yüzden orayı tercih ediyorum. Su an sadece folik asit alıyorum canım dr hamilelik düşündüğümüzde önermişti haftaya gittiğimizde verir herhalde. Gerçi ilk hamilelikte sadece folik asit kullandım vitamin vermemişti dr um
Ben oğlumda ultrasonu falan videoya almıştım kalp atışları da duyuluyordu. Ömür boyu saklayacağım videolar arasında yer alıyor şuan :)Evet manavgat. Bu hafta gidim de inlallah duyuyuummmvaes kaydı veriyorlar mu acepp
Yaklaşık 3 gündür hafif vardı ama az önce kahvaltı edemedim bile. Her sabah yumurta haşlarim bu sabah aşırı tiksindim olduğu gibi attım gözüm görmesin diye. Bu hamileliğimde erken başladı. Oğlumda 7.haftadan sonra başlamıştıMide bulantısı ne zaman başladı canim?
Hamilelik belirtilerine bakarsan onların içinde yazıyor canım bel ağrısı diye. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsunBende bide aşırı bel ağrısı oluyor adet oldum olucam saniyorum hala hemde korku veriyor bu ağrı acaba biseymi olucak diye
Evet canım başladım kullanıyorum.Şimdi de başladın dimi folik aside o cok onemliymiş gerci senin ikinci olduğu için daha tecrübelisin daha iyi bilirsin
Mümkün olduğunca bu dönemde ilaç kullanmamakta yarar var ne kadar zararsız dense de vardır bir zararı. Çok mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım diye düşünüyorum.Benim de hafiften var.Siddetlenmesinden korkuyorum.Bana gecen gun kbb doktoru bogaz agrisi icin gittigimde reflu kontrolu yapti.Gebelikte sık gorulur, bulanti kusmalara neden olur dedi ve surup verdi. Zarari olmasin dedim.En masum ilaclardandir, guvenle kullanabilirsiniz dedi ama bir kadin dogumcuya da mi sorsam diyorum.
Allah'a emanetler canım bişey olmaz inşallah. Biz kendimize dikkat edelim gerisi Allaha kalmış... Bende temizlik yapıyorum ne olur olmaz evimi temizleyim dedim. Eşim şimdiden tutturdu annen gelsin sana baksın diyeKızlarr günaydın
Nasılsınız?
Bnde bel ağrısı yok bugün arada batmalar oluyo. Dün çok felaket sol kasığımda ağrı oldu. Sonra çok ax akıntıyla birlikte kahverengi lekelenme oldu. Çok şükür şimdi yok. Bayağıda korkmuştum ama.
Selam canım :) bende kucağıma mecbur kaldıkça alıyorum yoksa almamaya çalışıyorum. Aynen inşallah azalmadan çoğalırız :)Merhaba kızlar,iyi haftasonları❤
Bizde de zaman ablayla hızlı geciyor,kucagada aliyoruz tabii :) Vucut alisik oldugu icin bisy olmazmis diye biliyorum ama tabii zaman zaman daha dikkatli olmak lazim.
Mide bulantilarim ara ara vuruyordu ozellikle yedikten sonra dün ilk kez öğüre öğüre bi hal oldum yemek sonrası.
Gerinmek aslinda vucut icinde iyi :) ben cok yuksege uzanmamak gerektigini biliyorum mutfakta fln bisy alirken.
Pazartesi tahlillerle birlikte kalp atisi icin kontrolumuz var cok heyecanliyim :) Simdi ne zaman ne olacak bildigimden daha bile heyecan basıyor :)))
Insallah guzel haberler duyariz bebislerimizden,birbirimizden❤
Azalmadam cogalalimm❤
Sayfa konusunda duzenlemeye giremedim daha eger devralmak isteyen varsa vermek istiyorum?
Kızlarr günaydın
Nasılsınız?
Bnde bel ağrısı yok bugün arada batmalar oluyo. Dün çok felaket sol kasığımda ağrı oldu. Sonra çok ax akıntıyla birlikte kahverengi lekelenme oldu. Çok şükür şimdi yok. Bayağıda korkmuştum ama.
Allah'a emanetler canım bişey olmaz inşallah. Biz kendimize dikkat edelim gerisi Allaha kalmış... Bende temizlik yapıyorum ne olur olmaz evimi temizleyim dedim. Eşim şimdiden tutturdu annen gelsin sana baksın diye
Ilk hamileliğimde bende kullandım fitil ve antibiyotik. Ve benim kan değerim çok düşüktü hep hap hemde kan serumu alıyordum ben. Allaha şükür çocuğum sağlıklı doğdu. Tabi ilaç bir tehdit ama enfeksiyon daha büyük bi tehdit. Erken doğum vs. yol açabiliyor. Sen doktorunu dinle benceMerhaba kizlar antibiyotik ve fitil basladim.. cok agrim oluyordu karnim ve kasiklarimda iltihap var.. annelik gudum icme diyor bilincim icmelisin yoksa daha kotu olabilir hersey.. bulantilarim dunden beri fena dun ac gezdim resmen.. kaveulmus sogan kokusu beni mahvediyo..
Devamli olursa tehlikeli olur diye biliyorum. Buyuk ihtimalle yerlesme kanamasidir canim.. devam ederse agri ve lekelenme mutlaka gorus doktorunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?