• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ben geldim.. ikis bebisler geliyormus hayirli olsunn
Kan sonuclarim cikmadi bugun birturlu dr altdan usg ile bakti gorunmeyebilir biz bir sansimizi deniyelim dedi ve minicik keseyi gorduk bak yeni olusmaya baslamis surada diyip gosterdi.. ilk defa olmuyomus ilk defa goruyomus gibi saskin saskin baktim kaldim..

Ben u merhaba
Ben de ilçedeyim canım hatta kendi dr um da yakın farklı bir ilde ben de sık sık gidip gelemeyeceğim için okuldan da izin her zaman izin alamayacağım için o zaman diye düşündüm. İlk hamileliğimde yurt dışında yaşayan arkadaşların anlattıklarından hatırlıyorum da doğuma kadar toplam 3 veya 4 kez ultrasonla bakıyorlarmış başka ısrarcı da olsanız bakmıyorlarmış dr lar her baktıklarında bebeğin içinde bulunduğu sıvının ısısını artırıyor diye. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama o kadar sık gitmek sanırım çok da iyi değil. İnsan sabırsızlanıyor merak ediyor ama sabredin. Dr larımız bir sorun olduğunda yönlendiriyorlar zaten ona göre
Galiba sen de doğuda oğretmensin :) ben de öyleyim. Ama ilk gebeliğim çok heyecan yapıyorum gerçekten. Bizim de neredeyse il değiştirir gibi yol 1bucuk saat sürüyor. Peki kullandığın vitamin falan var mı

Kan sonuclarim cikmadi bugun birturlu dr altdan usg ile bakti gorunmeyebilir biz bir sansimizi deniyelim dedi ve minicik keseyi gorduk bak yeni olusmaya baslamis surada diyip gosterdi.. ilk defa olmuyomus ilk defa goruyomus gibi saskin saskin baktim kaldim..
Hayırlı olsun canım kaç haftalıkken gördün

Ben de ilçedeyim canım hatta kendi dr um da yakın farklı bir ilde ben de sık sık gidip gelemeyeceğim için okuldan da izin her zaman izin alamayacağım için o zaman diye düşündüm. İlk hamileliğimde yurt dışında yaşayan arkadaşların anlattıklarından hatırlıyorum da doğuma kadar toplam 3 veya 4 kez ultrasonla bakıyorlarmış başka ısrarcı da olsanız bakmıyorlarmış dr lar her baktıklarında bebeğin içinde bulunduğu sıvının ısısını artırıyor diye. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama o kadar sık gitmek sanırım çok da iyi değil. İnsan sabırsızlanıyor merak ediyor ama sabredin. Dr larımız bir sorun olduğunda yönlendiriyorlar zaten ona göre
Benim ablam da yurtdışında yaşıyor orada doğuma kadar max 6 ama son hakkını acil durumlara saklayıp yapmıyorlar yani beşle bitiyor hamilelik. Ben sadece işte ilk gebelik heyecanıyla dr a gittikçe güvende hissediyorum. Yarın aslında ultroson baktırmak hiç istemiyorum sadece dr başka birşey verir miydi acaba diye meraklanıyorum

Ben u merhaba

Galiba sen de doğuda oğretmensin :) ben de öyleyim. Ama ilk gebeliğim çok heyecan yapıyorum gerçekten. Bizim de neredeyse il değiştirir gibi yol 1bucuk saat sürüyor. Peki kullandığın vitamin falan var mı
Yok canım doğuda değilim ama yaşadığım şehirde sağlık sektörü pek iyi değil. Bağlı bulunduğum il de dr umun olduğu il de 1 saat mesafede o yüzden orayı tercih ediyorum. Su an sadece folik asit alıyorum canım dr hamilelik düşündüğümüzde önermişti haftaya gittiğimizde verir herhalde. Gerçi ilk hamilelikte sadece folik asit kullandım vitamin vermemişti dr um

Inşallah canım insallah güzel geçer hamilelik değil de doğunca naparim diye bi düşünce sardi beni ama hayirlisi insallah hersey yolunda gider
Allah yardım eder canım çok sevindim ne güzel bi şeydir ikiz annesi olmak :)

Nasıl yani yanlış mı anladım ikiz mi¿:halay::anne::anneadayı::KK200:

Kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gitmiştim doktor iki tane kesem oldugunu gördü yani ikiz bebek annesi olucam insallah hem çok mutluyum hem de biraz korkuyorum heyecandan kesenin capini falan da sormayi unutmusum valla haftaya kalp atisindinlemeye gitcem
Tebrikler canim hayrilisiyla duyarsin ins

Merhaba ekim anneleri :halay:evde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim :KK43:
Valla bendede boyle ben kendimi hamile olark goruyorum:)) saglıkla doğup büyür inş

Ben daha dr a gitmedim canım merak ediyorum ama haftaya cumartesi düşünüyorum 6+2 haftalık olacak arada farklı bir durum yaşamazsam sabretmeyi düşünüyorum
Bende gitmedim daha dr a. Bende tek benim sanıyordum :) haftaya gidicem inşallah bende kalp atışı falan olsun canlansın diye bekledim. Ama oğlumda 2 çizgiyi görür görmez gitmiştim heyecandan :) ikincide öyle pek heyecan yapmadım nedense :)

Canm çok erken böyle olması norml herşey net 8 haftada belli oluyo. Tabi sen kotu bi tecrube yasamissin ama ben hala gitmedim doktra gereksz korkutuyo bazilari

Valla canım en güzeli bir zamana kadar gitmemek herhalde, yoksa yok kese boyutu yok yolk saçı yok kalp atışı derken gereksiz evham yapıyoruz.

Kızlar merhaba, hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazartesi günü karından keseyi gördük doktor bir sıkıntı görmedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı fakat benim hesabıma göre 6+3 ken doktor 4+2 ölçtü keseyi beta hcg ile de uyumlu kesen dedi, ben de pcos var adetlerim de gecikir doktor da ondandır geç döllenmişsindir dedi. Önceden de bir kimyasal gebeliğim var. Bunu da aklımdan çıkaramıyorum ya kalbini duymamazsam ya kaybedersem ya gelişemezse diye. Ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. Bulantılarım da başladı ama erken diye düşünüyorum ben. Daha 1 hafta var kontrole nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
Canım benim 7 yaşında 1 oğlum var ardından bir kimyasal gebelik, bir düşük, birde kalp durması sonucu kürtajla sonuçlanan gebeliğim oldu. Son bebeğimin cinsiyeti bile belliydi. Velhasıl tekrar hamileyim. Ve bu sefer inan çok daha rahatım... İlk sorunlu hamilelikten sonra paranoyak olmuştum ve hepte korktuğum oldu. Sana nacizane tavsiyem yaşanacaksa yaşanıyor. Nasip değilse olmuyor. Sen önlemini al tabi ama gerisini çok düşünmemeye çalış. Keyfini çıkar....

En önce sağlığıyla gelsin Bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar inşallah kız da olsa erkek te evlattır ama herkesin gönlünden geçen vardır sizlerin istediği gönlünüzden geçen kız mı erkek mi ??:))

Canım benim 7 yaşında 1 oğlum var ardından bir kimyasal gebelik, bir düşük, birde kalp durması sonucu kürtajla sonuçlanan gebeliğim oldu. Son bebeğimin cinsiyeti bile belliydi. Velhasıl tekrar hamileyim. Ve bu sefer inan çok daha rahatım... İlk sorunlu hamilelikten sonra paranoyak olmuştum ve hepte korktuğum oldu. Sana nacizane tavsiyem yaşanacaksa yaşanıyor. Nasip değilse olmuyor. Sen önlemini al tabi ama gerisini çok düşünmemeye çalış. Keyfini çıkar....

Çok haklısın aslında, teşekkür ederim

En önce sağlığıyla gelsin Bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar inşallah kız da olsa erkek te evlattır ama herkesin gönlünden geçen vardır sizlerin istediği gönlünüzden geçen kız mı erkek mi ??:))
Ne olursa olsun o Benim dünyam olacak hiç farkı Yok ama eşimin ve benim de gönlümüz biraz daha erkeğe yöneliyor :)

Ben de doktora gitmedim, hatta Tüp bebek tedavisi ile olduğu için doktoruma haber vermem gerekiyordu onu bile henüz yapmadım. Yarın sabah tekrar kan vercem o sonucu aldıktan sonra ararım diye düşündüm. Kese görmeye gitmek beni de korkutuyor, gerçekten ilk 6-7 haftalikken gitmek daha mı iyi olur diye düşünüyorum.. En azından artık 7.Haftada normal şartlarda kalp atışı da olur.. Bakalım buna göre de 2-3 hafta daha durmak lazım

Valla canım en güzeli bir zamana kadar gitmemek herhalde, yoksa yok kese boyutu yok yolk saçı yok kalp atışı derken gereksiz evham yapıyoruz.
Kesinlikle kesinlikle katılıyorum, avrupa abd tüm gebelikte 3 kez ultrason, eskilr öyle bizi sürekli bir hedef koyup strese aokuyorlar ben de bunda çok sık gitmicem ama kararlıyım,hastaneler para için yapıyor gibi geliyor,2 li test sağlık ocağı takipleri gayet yeterli bemce

Cnm vallahi tebrik ederim bak ben düşük demiştim demek gerçekten herşey olabiliuor, ikiz hemde hayırlımolsun cnm☺️

Kızlar sol kaşığımda hafif ağrılar oluyor bebek sol tarafa doğru mu yerleşiyor ne dersiniz

Back