• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bende 4+2 deyim kaan tahlili yaptirmadim.pazartsi randevu aldim gidicem insallah daha erken ama merak ediyorum bir kizim var 4 yasinda ama acemi gibiyim

Hayırlı olsun canım kaç haftalıkken gördün

Gec dollenme oldugu icin canim 5 haftalik dedi doktorum.. normalde sat a gore 6 haftalik

Nasıl yani yanlış mı anladım ikiz mi¿:halay::anne::anneadayı::KK200:

Cnm vallahi tebrik ederim bak ben düşük demiştim demek gerçekten herşey olabiliuor, ikiz hemde hayırlımolsun cnm☺️

Kizlar cok ozur dilerim grupda diye belirtmemisim.. Bugun ikiz gebe olan arkadas icin yazmistim :110: bende tek kese :KK200:

En önce sağlığıyla gelsin Bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar inşallah kız da olsa erkek te evlattır ama herkesin gönlünden geçen vardır sizlerin istediği gönlünüzden geçen kız mı erkek mi ??:))

Benim bir oğlum var o yüzden bide kızım olsun istiyorum ama sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet hiç önemli değil sadece gönlümde kız var ;)

En önce sağlığıyla gelsin Bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar inşallah kız da olsa erkek te evlattır ama herkesin gönlünden geçen vardır sizlerin istediği gönlünüzden geçen kız mı erkek mi ??:))

Gecen hafta dogumhanenin onunde ebeyi bekliyodum.. iceride dogum yapan hanimin esi bekliyodu.. birde yasli teyze vardi. Adama sordu yasli teyze neyiniz olacak bana oglan gibi geldi dedi.. Adam dedi ki bu 3. Cocugumuz 1 kizimiz 1 oglumuz var supriz olsun istedik cinsiyetini ogrenmedik dedi.. ben sok tabi.. yapabilirmiyim diye dusundum sonra ogrenmeden yapamayacagima karar verdim

Gecen hafta dogumhanenin onunde ebeyi bekliyodum.. iceride dogum yapan hanimin esi bekliyodu.. birde yasli teyze vardi. Adama sordu yasli teyze neyiniz olacak bana oglan gibi geldi dedi.. Adam dedi ki bu 3. Cocugumuz 1 kizimiz 1 oglumuz var supriz olsun istedik cinsiyetini ogrenmedik dedi.. ben sok tabi.. yapabilirmiyim diye dusundum sonra ogrenmeden yapamayacagima karar verdim
Bende düşünüyorum süpriz olmasını aslında ben değil eşim öğrensin :)) ama gerçekten öğrenmeden durmak sabır işi :))

Bende hayatta sabredemem şimdiden bilsem keşke :)

Kesinlikle kesinlikle katılıyorum, avrupa abd tüm gebelikte 3 kez ultrason, eskilr öyle bizi sürekli bir hedef koyup strese aokuyorlar ben de bunda çok sık gitmicem ama kararlıyım,hastaneler para için yapıyor gibi geliyor,2 li test sağlık ocağı takipleri gayet yeterli bemce
Aynen kizlar ben avrupa da yasiyorum gerekmedikce ultrason yok 3-4 kez doguma kadar. Fazla ultrason zararli oldugunu soyluyorlar.

Kızlar,
acaba Istanbul Anadolu yakasından anne adayı var mı aramızda bana gebelik takibi ve doğum için Doktor önerebilecek?

Kızlar ya ben hep yüz aşağı yatmaya alışmışım gebeliğimi öğrendiğimden beri öyle yatmıyorum sizce bir sakıncası olur mu karnımın üstüne yatmamın?

Kizlar doktora gittim.Hersey yolundaymış :KK200::dua:
Kalp atışı bile duyduk kesik kesik de olsa.Haftaya tekrar gidip daha net duyacağız umarim.

Gozunuzaydiinn❤

Ben de doktora gitmedim, hatta Tüp bebek tedavisi ile olduğu için doktoruma haber vermem gerekiyordu onu bile henüz yapmadım. Yarın sabah tekrar kan vercem o sonucu aldıktan sonra ararım diye düşündüm. Kese görmeye gitmek beni de korkutuyor, gerçekten ilk 6-7 haftalikken gitmek daha mı iyi olur diye düşünüyorum.. En azından artık 7.Haftada normal şartlarda kalp atışı da olur.. Bakalım buna göre de 2-3 hafta daha durmak lazım

Ben insanin kendi hisleri dogrultusunda hareket etmesinden yanayım....
Cunku bazen önlemlerde bizim elimizde;)

Back