• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar ya ben hep yüz aşağı yatmaya alışmışım gebeliğimi öğrendiğimden beri öyle yatmıyorum sizce bir sakıncası olur mu karnımın üstüne yatmamın?
Yok daha minicik ne sakıncası olacak ki bende öyle yatıyorum bazen. Karnın büyüyünce zaten yatamayacaksın o yüzden şimdilik doya doya yat bence :)

Üç aymi :KK57:

Ay ben bunu eşime soyleyemem adamcagiz yıkılır resmen :KK70: ogrendigimizden beri tık yok korkuyoruz :KK70: :stop:
Vallahi kuzum ven 2-3 ginde 1 yapıyorun ilk gebeliğimde de öyle yaptım bunda da yapıyorum, ama benim be bi düşüğüm ne bi tehlikem kanamam bile olmamıştı. Hatta son zamanlara doğru normal doğumu bile kolaylaştırdığını duydum. Doğruluk payını bilmiyorum olabilir ama sadece ilişkiyle olucak biley değil bu. Hani yürüyüş hareket bol su tüketimi yeterli oluyo. Benim dontorun sadece eşimin korunmasını söyledi oda hijyenik yönden. Kişiden kişiye değişebilir. Bence en iyisi sen kendi doktorunla görüş en iyisini takibinde olduğun doktorun bilir

Kızlar
Bnde akıntıyla beraber tırnak ucu kadar diyim açık kahverengi leke gelmiş. Normal mi korktum

Bende gitmedim daha dr a. Bende tek benim sanıyordum :) haftaya gidicem inşallah bende kalp atışı falan olsun canlansın diye bekledim. Ama oğlumda 2 çizgiyi görür görmez gitmiştim heyecandan :) ikincide öyle pek heyecan yapmadım nedense :)
Resmen aynı ben hemen vajinal usg baktırmıştım oğlumda şimdi sat 25 Aralık haftaya gidicem doktora yani çarşamba git gel yapmanın bi alemi yok dye düşündüm. Ama heyecan var aaa diyorum ben hamileyim hee oluyorum alışamadımki hala oğlumla ilgilenmekten allahtan zaman geçiyo ❤️❤️

Hamileyîm. Keseyi gördüm. Ne zaman kalp duyacam ???? Yardımmm. Ekim 7 doğum planlıyor doktor :) kalbi bi duyaydıkkkk . Tutunsa bi bebişimmm

Valla canım en güzeli bir zamana kadar gitmemek herhalde, yoksa yok kese boyutu yok yolk saçı yok kalp atışı derken gereksiz evham yapıyoruz.
Aynen canım gerçktn öyle. Tam anlamyla de emin olana kadar her hafta gerksz ultrson falan. Ama tabi ilk bebekte hepimiz sabırsız oluyrz

Merhaba arkadaşlar
Uzun zaman sonra böyle bir konuya yazı yazmakta nasip oldu çok şükür Rabbime
Ben 6.5 yıllık evliyim senelerce tedavi gördüm ilk tup bebek denemem pozitifti ancak 3 aylıkken kürtaj oldum
Ikincisi ise döllenme olmadığı için iptal edildi.
3.süne bazı sebeplerden bi türlü başlayamadım nisanda başlayacağım diyordum ki salı günü doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim
Adetime 3 gün vardı ilişki üstünden 13 gün geçmişti beta 18 cıktı bugün tekrar yapıldı tam 48 saat sonra 44 cıktı pazartesi tekrar yaptıracağım
Inşaallah sag sağlim kavuşuruz bebeklerimize
Canimmm butun duallarimdasin rabbim bu sefer kucagina almayi nasip etsin insallahhh :)

Ben de doktora gitmedim, hatta Tüp bebek tedavisi ile olduğu için doktoruma haber vermem gerekiyordu onu bile henüz yapmadım. Yarın sabah tekrar kan vercem o sonucu aldıktan sonra ararım diye düşündüm. Kese görmeye gitmek beni de korkutuyor, gerçekten ilk 6-7 haftalikken gitmek daha mı iyi olur diye düşünüyorum.. En azından artık 7.Haftada normal şartlarda kalp atışı da olur.. Bakalım buna göre de 2-3 hafta daha durmak lazım
Bence siz ertelemeyin. 5. Haftadan sonra kan tsh VS tahlil isteyebiliyor, belki kese çevresinde kanama gibi bişey olabilir ilaç verir hemen, ya da benim gibi öğrenir öğrenmez Corasprin verebilir...sizi telaşlandırmak için söylemiyorum ama ben olsaydım 7.haftaya kadar beklemezdim

Bence siz ertelemeyin. 5. Haftadan sonra kan tsh VS tahlil isteyebiliyor, belki kese çevresinde kanama gibi bişey olabilir ilaç verir hemen, ya da benim gibi öğrenir öğrenmez Corasprin verebilir...sizi telaşlandırmak için söylemiyorum ama ben olsaydım 7.haftaya kadar beklemezdim

coraspirin, progesteron jel, ve haftada 1 düşük önleyici proluton iğne kullanıyorum. Yarın kan testinden sonra aricam doktorumu. Ben de 7. haftaya kadar durabileceğime pek inanmıyorum:KK48:

Back