• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim göğüslerim Bayağı şişmişti ağrıyordu da şimdi Şiiliği de ağrısı da azaldı.Normal mi bu bir fikri olan önceki gebeliklerinde bunu yaşayan var mi acilennnnn !!!
Bazen benımde şişlik ve ağrı iniyor, sabahları özellikle patlayacak gibi oluyorlar..

kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba :(

kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba :KK43:
Miden bulanıyorsa ara ver ,yoğurt falan ye ben 3 gündür süt ne yoğurt ile besleniyorum

kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba :KK43:
Bende süt içmiyorum hiç sevmiyorum normaldede malesef ama hergün mutlaka ayran içiyorum ve yoğurt yiyorum ilk gebelğimdede öyleydi sizde ayran yada yoğurt tüketebilirsiniz ama doktorumda bana dedği illa faydalı olacak diye mideni bulandıracak diye birşeylere yemen faydası olmaz zaten ilerleyen aylarda yiyeceksin faydalı olan besinleri dedi bende öyle yapıyorum

Beni sutten cok icirmeye zorlayarak tiksindirmisler oyle duzenli hic sut icemem midem bulanir hala.
Ben sutlac, muhallebi, sutlu yulaf vs yaparak tuketmeye calisiyorum..
Ayran iciyorum.
1 kase yogurt yiyorum.
Ama her aksam 1 cay bardagi bile icebilsek tabiki guzel olur.

Haftaya çarşamba canım

Guzel haberler insallah❤

Yani alternatif cok arkadaslarda yazmis.Hic tuketemedigin seylerde olacaktir cok sikinti yapma canim;)

Yogurt sut diyince esim benden cok dusunuyor manda yogurdu almis gelmis aksam bi de guvecde
Yumurta getirtiyor calistigi yerin koylerinden.
Keske hep boyle dogal beslenebilsek bulmak getirtmek hepsi bi olay.
Istanbulda yasayinca boyle

Back
X