Bazen benımde şişlik ve ağrı iniyor, sabahları özellikle patlayacak gibi oluyorlar..Kızlar benim göğüslerim Bayağı şişmişti ağrıyordu da şimdi Şiiliği de ağrısı da azaldı.Normal mi bu bir fikri olan önceki gebeliklerinde bunu yaşayan var mi acilennnnn !!!
Ah o yanma volkan sankiBende ayniai birde yanma var ne yapsam gecmiyor yesemde yemesemde
tüp
Çok sevindim canim ya.Rabbim gönlüne göre verdi.ins sağ sağlim doğurursun meleklerini.güzelce kolayca büyütursün ins.bisey dicem sana. Dr.um kimseye soyleme dedi bak kimseye soyleme ama 3 kalp atisi duyduk cok sukur:)
Canim hayirli olsun benimde boyleydi 3. Ayda tek yumurta ikizi oldugunu ogrenmistimEki Görüntüle 2095113 Kızlar test yaptım ama adetime 8 gün var idrar testim de çok hafif çizgi var inanamadım eşim d gördü bu kadar erken çıkar mı
Bence kırk yıl da bir yemenin bi zararı olmazKızlar sorması ayıp paçanga Böreği yemek sakıncalı mı ? Malum içinde Pastırma var
Kefir ya da ayran? Sütten daha faydalıkızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba
Pişmiş ette toxoplasma olmaz, ölür. Paçanga bu, çiğ pastırma yemeye benzemez. Yani ha haşlanmış tavuk yetmişsin ha paçangaToksoplazma bağışıklıgina bakıldıysa ye. Ama bu tip şeyleri nadiren ye.
Miden bulanıyorsa ara ver ,yoğurt falan ye ben 3 gündür süt ne yoğurt ile besleniyorumkızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba
ayran,yoğurt,peynir hergün tüketiyorum.Kefir ya da ayran? Sütten daha faydalı
Bende süt içmiyorum hiç sevmiyorum normaldede malesef ama hergün mutlaka ayran içiyorum ve yoğurt yiyorum ilk gebelğimdede öyleydi sizde ayran yada yoğurt tüketebilirsiniz ama doktorumda bana dedği illa faydalı olacak diye mideni bulandıracak diye birşeylere yemen faydası olmaz zaten ilerleyen aylarda yiyeceksin faydalı olan besinleri dedi bende öyle yapıyorumkızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba
Beni sutten cok icirmeye zorlayarak tiksindirmisler oyle duzenli hic sut icemem midem bulanir hala.kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba
Haftaya çarşamba canım
kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba
Maşallah :) ne güzel bir haber Rabbim üçünü de sağlıkla kucaklamamı nasip etsin..bisey dicem sana. Dr.um kimseye soyleme dedi bak kimseye soyleme ama 3 kalp atisi duyduk cok sukur:)
Yaaaa masAllah
Canim senin o sureclerini nekadar istedigini biliyorum Rabbim yuzune guldu gonlune gore verdi kuzum.
Saglicakla insAllah
Allah razi olsun kizlar. Hep birlikte buyutelim insallah sagliklaÇok sevindim canim ya.Rabbim gönlüne göre verdi.ins sağ sağlim doğurursun meleklerini.güzelce kolayca büyütursün ins.
Maşallah
amin canim insallah sagolasinMaşallah :) ne güzel bir haber Rabbim üçünü de sağlıkla kucaklamamı nasip etsin..
1.17 cm.mi? Yoksa. 1.17 mm.mi?Sizin keselerin boyutu ne kadar olduğunda bebek görüldü benim kese 1.17 cm di henüz sadece kese göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?