2018 Ekim Anneleri

Ay ben normalde çok görürdüm hamile kaldım görmüyorum
hamileliği öğrendiğimden beri ilk defa rüya gördüm ben de önceden çok rüya görürdüm.
ama bebek biraz uyku yaptı bende. akşamları uyumuyorum direk bayılıyorum. o yüzden şaşırdım rüya gördüğüm için hemde çooookkkk etkilendim.

bende oyle ruyalar gormustum 2 gece aglayarak uyanmistim betahcg artisindan kaynakli kabuslar oluyormus

İnş canım çok şükür bebeğin kalp atışını duyduk. Kesede gayet güzel dedi dr. Buna da şükür
Rabbim bebişlerimizi korusun.
Derinden derinden geliyor dimi sesi :) o ses senin hayatın işte canim. Gözün aydın sakın kanama falan diye moralini bozma birşey olsa doktor söylerdi. Yerleşme kalmamasıdır o her büyümesinde oluyordur belki. Allah sonuna kadar devam ettirsin insaallah

inşallah :)

Ayy ben son aylar tatil diye evdeydim geldim gittim yedim geldim gittim yedim son aylar çok kilo aldım. Gecenin bir vakti uyanıp açlık hissettiğimi biliyorum

Gece kalkip esimi koklamisligim vardi pide kokuyor diye :))))))))
Valla degisik bi hal.

Ben daha gormedim.Ama kızımda gormustum birebir aynisi doğmuştu :)))) cok farkli bi his.
Hayir olsun ruyan insallah.

Cok sukur kalp sesini duyduk bende ekim annesi adayiyim artik

Gozunaydiinnn ❤❤cok sevindim canimm

İnş. Canım çok tşk ederim

ben test yapacağım günün gecesinde görmüştüm rüyamda çift çizgiyi.. ve kalp atışı için gideceğim günün gecesinde de kalp atışını duyduğumu gördüm rüyamda..
Belki o günler endişesiyle yattığımda, Allah müjdesini önceden verdi rüyamda beni rahatlattı diye yordum ben..
Belki sizin de öyledır. Hatırlanan rüyaların anlamı vardır diye düşünüyorum.

Bu hamilelik bi beni uyku bakımından etkilemedi ya gece 1 yatıyorum sabah 7.5 ta uyanıyorum sonra geri uyurken 9 da geri kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…