hamileliği öğrendiğimden beri ilk defa rüya gördüm ben de önceden çok rüya görürdüm.Ay ben normalde çok görürdüm hamile kaldım görmüyorum
maşallah. dün ya nın en güzel sesi galiba o :)Cok sukur kalp sesini duyduk bende ekim annesi adayiyim artik
bende oyle ruyalar gormustum 2 gece aglayarak uyanmistim betahcg artisindan kaynakli kabuslar oluyormushamileliği öğrendiğimden beri ilk defa rüya gördüm ben de önceden çok rüya görürdüm.
ama bebek biraz uyku yaptı bende. akşamları uyumuyorum direk bayılıyorum. o yüzden şaşırdım rüya gördüğüm için hemde çooookkkk etkilendim.
sorma o sesi duyunca uzerimden buyuk bir yuk kalkti. Allah olmayan herkese nasip etsinmaşallah. dün ya nın en güzel sesi galiba o :)
ama benim ki kabus değildi ki :) aksine çok güzeldi.bende oyle ruyalar gormustum 2 gece aglayarak uyanmistim betahcg artisindan kaynakli kabuslar oluyormus
amin aminsorma o sesi duyunca uzerimden buyuk bir yuk kalkti. Allah olmayan herkese nasip etsin
Derinden derinden geliyor dimi sesi :) o ses senin hayatın işte canim. Gözün aydın sakın kanama falan diye moralini bozma birşey olsa doktor söylerdi. Yerleşme kalmamasıdır o her büyümesinde oluyordur belki. Allah sonuna kadar devam ettirsin insaallahİnş canım çok şükür bebeğin kalp atışını duyduk. Kesede gayet güzel dedi dr. Buna da şükür
Rabbim bebişlerimizi korusun.
oyh maşallah :) baktın mı hiç anlamına
inşallah :)Ben daha hamileliği mi öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm kızım olmuştu ismini de Zeynep hira koymuştum çok güzel ve inatçı bir bebekti :) Rabbim rüyasını gösterdi inşallah kavuşmayı da nasib eder. Herkese selamlar
cidden ben çok etkisinde kaldım :) bir de eşime o kadar benziyordu ki...Evet baktim :) hamile kisi goruyorsa ruyayi ikizi olabilirmiş kismet bakalim :)
Ayy ben son aylar tatil diye evdeydim geldim gittim yedim geldim gittim yedim son aylar çok kilo aldım. Gecenin bir vakti uyanıp açlık hissettiğimi biliyorum
Merhaba,
geçmiş olur inşallah kızlar bütüüün şikayetleriniz
hiç rüyasında bebeğini gören var mıben dün gece bütün ayrıntıları gördüm galiba. kime neye benzediğini cinsiyetini... anneler görür rüyasında derler ... bakalım gerçek olacak mı
Cok sukur kalp sesini duyduk bende ekim annesi adayiyim artik
Gece kalkip esimi koklamisligim vardi pide kokuyor diye :))))))))
Valla degisik bi hal.
Ben daha gormedim.Ama kızımda gormustum birebir aynisi doğmuştu :)))) cok farkli bi his.
Hayir olsun ruyan insallah.
kocaman teşekkür
Derinden derinden geliyor dimi sesi :) o ses senin hayatın işte canim. Gözün aydın sakın kanama falan diye moralini bozma birşey olsa doktor söylerdi. Yerleşme kalmamasıdır o her büyümesinde oluyordur belki. Allah sonuna kadar devam ettirsin insaallah
cidden ben çok etkisinde kaldım :) bir de eşime o kadar benziyordu ki...
kocaman teşekkürAllah gönlüne göre versin canım :)
Bu hamilelik bi beni uyku bakımından etkilemedi ya gece 1 yatıyorum sabah 7.5 ta uyanıyorum sonra geri uyurken 9 da geri kalkıyorumhamileliği öğrendiğimden beri ilk defa rüya gördüm ben de önceden çok rüya görürdüm.
ama bebek biraz uyku yaptı bende. akşamları uyumuyorum direk bayılıyorum. o yüzden şaşırdım rüya gördüğüm için hemde çooookkkk etkilendim.
Bnmde 3 hafta once ıs yerımde basladı. Ccok panık olmustum.korkma bak Igne ve hapla duzelecek ısallah ve ıstırahatle tabı.Cnm bildiğin kırmızı kan adet gibi6:30 da başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?