• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

5 haftalik diye olctugu olcume takilma canim.Kese kac mm?

Cok gecmis olsun.Gecmis bitmis olsun hatta insallah simdiye kadar.Guzel haberlerini bekliyoruz❤

3.5 cikmis canim baktim.5 uzeri normal degerlerinde uzerinde galiba.Bende bi soracam tekrar:KK66:
Evet canım 2.5 alti olması lazimmis gebelikte bebegin gelisimi icin

Benim ilk hamile kaldığımda bakıldı hormonlara 5.90 çıktı.hemen ilaca başladım.15 gün sonra tekrar bakıldı çok şükür düşmüş değer 2.60 a. Haftaya tekrar yaptırcam hala kullanıyorum ilacı dr kullan dedi.
Hangi ilaci kullaniyorsun canim ben levatron diye bir ilac içiyorum 2 hafta 25 gr 1 hafta 50 sonra kontrol

Merhaba,
geçmiş olur inşallah kızlar bütüüün şikayetleriniz :dua:

hiç rüyasında bebeğini gören var mı :KK51: ben dün gece bütün ayrıntıları gördüm galiba. kime neye benzediğini cinsiyetini... anneler görür rüyasında derler ... bakalım gerçek olacak mı:anne:

Merhaba,

hiç rüyasında bebeğini gören var mı :KK51: ben dün gece bütün ayrıntıları gördüm galiba. kime neye benzediğini cinsiyetini... anneler görür rüyasında derler ... bakalım gerçek olacak mı:anne:

Öyle bişeyi duymamistim ama bende dün gece rüyamda ikiz kiz bebekler gordüm topaç gibiydiler maaşallah :)

Canım herşey yolunda çıkmış çok şükür yine de bence dinlen tedbiri elden bırakma, ilk üç ayı atlatana kadar dikkat etsek iyi olacak sanırım. Bugün ben de doktora gidiyorum randevum 3’de. Dün gece hep kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi, bundan ve heyecandan uyuyamadım :KK43: inşallah doktor güzel haberler verir de içim rahatlar, diken üstünde olmak ne zormuş meğer..

Ayyyy canım bişey olma benim de arada ağrım oluyo.
Güzel haberler bekliyorum

Hangi ilaci kullaniyorsun canim ben levatron diye bir ilac içiyorum 2 hafta 25 gr 1 hafta 50 sonra kontrol
Euthyrox 50 lik verdi dahiliye drum. 1 hafta 50 lik ictim günde 1 kez. Ama kadın doğumcum 50 lik çok kırarak iç 25 lik olsun yeterli sana dedi. Şimdi öyle içiyorum. Senin kaç çıkmıştı değerin

Ayyy canım bu kadar uzun mu sürer yerleşme olsa.
Annem kardeşime hamileyken 4 ay kanaması olmuş :) olabiliyor yani. Herkesin hamileliği farklı. Allah korusun eğer düşük vb bişey olsaydı şimdiye çoktan artar ve kırmızıya dönerdi. Belli ki sağlıklı.

Merhaba,

Ay ben normalde çok görürdüm hamile kaldım görmüyorum:D

Annem kardeşime hamileyken 4 ay kanaması olmuş :) olabiliyor yani. Herkesin hamileliği farklı. Allah korusun eğer düşük vb bişey olsaydı şimdiye çoktan artar ve kırmızıya dönerdi. Belli ki sağlıklı.

Canım bnden kırmızıda geliyo ama peçeteye silince geliyo

Canım bnden kırmızıda geliyo ama peçeteye silince geliyo
Onu bilmiyorum canım. Kırmızı ve yoğunsa tehlikeli diyorlar. Sen de kırmızı ama yoğun değil. Doktora sormak lazım. Ama kırmızı lekelenme olup kanama alanı nasıl olmuyor. Nerden geliyor bu kanama. İlginç.

Onu bilmiyorum canım. Kırmızı ve yoğunsa tehlikeli diyorlar. Sen de kırmızı ama yoğun değil. Doktora sormak lazım. Ama kırmızı lekelenme olup kanama alanı nasıl olmuyor. Nerden geliyor bu kanama. İlginç.

Dr olabiliyo diyo 5.6.7. haftalarda kese büyüdüğü için.

Canim bende eminim geç döllenme değil çünkü geç döllenme olsaydı adetime üç gün kala teste çıkmazdı
benim geç döllenme canım mesela ve adetime 5 gün kala cıktı o yüzden hiç belli olmuyor bu döllenme işi

benim yoğundu 1 progestan ile başladım öyle çok yatıp dinlenmedim de durdu maşallah içerde kanama alanı devam dedi progestan 2 ye çıkarıldı o kanamayı durdurabilirmiş geçen hafta vardı kanama kese etrafında , pazartesi tekrar bakacak doktor geçmiş olsun

benim yoğundu 1 progestan ile başladım öyle çok yatıp dinlenmedim de durdu maşallah içerde kanama alanı devam dedi progestan 2 ye çıkarıldı o kanamayı durdurabilirmiş geçen hafta vardı kanama kese etrafında , pazartesi tekrar bakacak doktor geçmiş olsun

Kaçıncı haftada kanama alanı gözüktü.

Back
X