2018 Ekim Anneleri

Canım bilmiyorum ki nelere bakılacak. Benden 2 tüp alındı.Birde idrar verdim.
Sonuç çıktığında döküman şeklinde alırsın bak o tahliller yapılmış mı ben de evlenmeden önce kadın doğum polikliniğnde çalışmıştım gebelere her türlü testi istiyorduk

Haslanmis yumurtayi zar zor yiyorum ya midemi bulandırıyor =((

Sonuç çıktığında döküman şeklinde alırsın bak o tahliller yapılmış mı ben de evlenmeden önce kadın doğum polikliniğnde çalışmıştım gebelere her türlü testi istiyorduk

Ewt canım sorucam dr. a

Herkese Günaydınnn :)

Benim ilk muayenemde doktorum en son ne zaman kanıma baktırdığımı sordu, geçen sene mayıs olunca o zaman bi kan değerlerimize bakalım dedi ve o şekilde istemişti tahlilleri.
Hatta ilk vajinal muayenemde smear test bile aldı doktorum 4+6 haftadayken.. Hamileliğini yeni öğrenenler vajinal muayeneden o anlamda çekinmeyin diye belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Ahh canım ya devam ediyor mu peki kanama,inşallah düzelir. Bebisimiz sağlıklı olsunda boşver kilo gider elbet

Kanamam cok sükür devam etmedi.. vurulan iğne iyi geldi sanirim.. ama resmen kirmizi kan boşalmisti ödüm patladi.. neden oldu kimbilir.. insallah bisey olmamistir ve birdaha olmaz.. Allah korusun bebeklerimizi..

Kanama alanı yoksa ciddi bişey değil demektir. Benim senle başladı aşağı yukarı 4-5 gün sürdü bitti. Sende de biter bi süre sonra. Progestan kullanıyor musun.
Ben de pazartesi günü 6+1'de gittim kese 16,5 mm bebek 3.8 mm kalp atışı gördük ama duymadık. Niye acaba sen duymuşsun. Cumartesi özele gidip eşime video kaydına aldırcam kalp atışını. Kesin duyulur o zamana kadar. İnşallah yani.

Doktor bana kanın sulu diye uzun sürdü kanaman demişti. Ama benim 4-5 gün sürdü. Belki senin benden sen suludur kanın.

Günaydın kızlar bende hem özel hem tıpta takip oluyorum çünkü test sonuçlarım hep yüksek çıktı bügün sonuçlarım için tıp fakültesine gideceğim

Ben gecen ay tsh, idrar falan yaptirmistim ama vitamin demir vs baktirmadim.
Zorunluluğu yok zaten de canım ben elimde bulunsun diye yaptırdım tsh şeker kolestrol idrar her şeye baktırdım. Tsh a falan dr baktıracaktı bu gidişimde tahlilimi gösterdim tamam iyi yapmışsın biz sadece cmv toxoplazma rubella bakalım dedi

Sabah kalkmadan 1 saat once icip sonra kalktiginda hemen kahvalti yapabilirsin.
Istersen bi dene canim.
Bende ilkinde cok zorlanmistim bi bu sekilde iyi gelmisti.
Eger cok zorlarsa ve asiri kabizlik yaparsa doktorun degistirir aklinda olsun

Ben gittikten sonra kendi istedi

Ilk gebeligimde ilk 3 ay hic almamistim.
4.5.6.7.aylarda 2şer kilo,8 ve 9 da 3er kilo almistim:))))toplam 14
Simdi dusununce ne guzelmis diyorum.
Oyle ozelliklede dikkat etmemistim iyi yerdim :)
Hele son aylar cok yeniyor ya :))))
Simdiden dusununce ne heyecannn

Ayy ben son aylar tatil diye evdeydim geldim gittim yedim geldim gittim yedim son aylar çok kilo aldım. Gecenin bir vakti uyanıp açlık hissettiğimi biliyorum

İnş biter canım yaa çünkü çok moralimi bozuyo.
Dr um bayağı baktı kanama alanına bulamadı. Eğer %20 falansa sıkıntı oluşturmazmış kanama alanı. Eğer kesenin %50 sinden fazlaysa düşüğe neden olurmuş.
Dr. 5.6.7. Haftalarda kese büyüdüğü için olabilir diyo. Birde aktif kanaman yok dedi. Damla damla şeklinde bile değil peçeteye silince geliyo. Umarım en kısa sürede kesilir.

Yerleşmedir canım kesin. Ciddi bişey olsa git gide artardı Allah korusun. Demekki senin hamileliğin böyle oluyor herkesin farklı.

Ayyy canım bu kadar uzun mu sürer yerleşme olsa.
Canım çok sinir bozucu bir şey benim de ilk hamileliğimde iki üç hafta arasında olmuştu progestan tek başına yetmemişti proluton depot muydu adı hatırlamıyorum iğnesinden de yaptırmıştım öyle geçmişti. Geçenlerde bir arkadaşımı gördüm 7 aylık falandı sanırım ara ara hala kanama oluyor demişti onun hamileliği de öyle geçiyormuş. Çok şükür bebişi görmüşsünüz ultrasonda da ekstrem bir şeye rastlanmamış rahatlamaya çalış canım her hamilelik farklı oluyor bunu yaşayan tek hamile de değilsin Allahın izniyle yoluna girecek her şey

İnş canım çok şükür bebeğin kalp atışını duyduk. Kesede gayet güzel dedi dr. Buna da şükür
Rabbim bebişlerimizi korusun.

Canım herşey yolunda çıkmış çok şükür yine de bence dinlen tedbiri elden bırakma, ilk üç ayı atlatana kadar dikkat etsek iyi olacak sanırım. Bugün ben de doktora gidiyorum randevum 3’de. Dün gece hep kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi, bundan ve heyecandan uyuyamadım inşallah doktor güzel haberler verir de içim rahatlar, diken üstünde olmak ne zormuş meğer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…