2018 Ekim Anneleri

Bnde kardesım gordu. Bncede anlamı var malum oluyor.

Bu hamilelik bi beni uyku bakımından etkilemedi ya gece 1 yatıyorum sabah 7.5 ta uyanıyorum sonra geri uyurken 9 da geri kalkıyorum
mümkün değil akşam en geç 10 da yatıyorum sabahta 8.30 da kalkıp işe geliyorum.
Mesaim 09:15 te başlıyor. aklınızda olsun kızlar günde 7,30 saatten fazla çalıştırılmanız yasak. öğle tatilleri hariç.
Ben o yüzden 45 dk geç gitmeye başladım işe. İstersem erken de çıkabilirdim ama ben bunu seçtim :) çalışan anneer patronlarınızla görüşün.

Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım tek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmuştu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece

Progestanın ne zararı var ,zararı olsaydı gebeler kullanmaZdı:)

Cok sevındım gozun aydın

Canim test yapmadim adet takımı indirmistim ona göre 20 ocak son beraberliğimiz 17 ocak yani yumurtlama gününde annemler bizdedeydi firsat olmadi yani yumurtlamadan bir hafta filan sonrasinda oldu zaten 31 ocakta idara testi yaptim sillik cikti

benim ilk kanama yoğun şekilde 6+6 idi gittim acile geçen hafta çarşamba 7+5 di kanama alanı var dedi 3 cmx1,5 cm progestan 2 ye çıktı bakalım 5 Mart randevum yine
Bnnde kanama alanı mevcut 5 haftada gordu.o gunden berı hap ıgne yatıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…