Bnde kardesım gordu. Bncede anlamı var malum oluyor.ben test yapacağım günün gecesinde görmüştüm rüyamda çift çizgiyi.. ve kalp atışı için gideceğim günün gecesinde de kalp atışını duyduğumu gördüm rüyamda..
Belki o günler endişesiyle yattığımda, Allah müjdesini önceden verdi rüyamda beni rahatlattı diye yordum ben..
Belki sizin de öyledır. Hatırlanan rüyaların anlamı vardır diye düşünüyorum.
Bnde felaket uyku yaptı.kafam kalkmıyor kanama ıcın ıgnr vuruluyorum bıde hap alıyorum. Ayık kaldıgım zaman cok azBu hamilelik bi beni uyku bakımından etkilemedi ya gece 1 yatıyorum sabah 7.5 ta uyanıyorum sonra geri uyurken 9 da geri kalkıyorum
Ohhh cok guzel haber verdın.darusı basımızaKızlar tşk ederim kanamam kesildi şükürler olsun birdaha bu korkuyu hiç yaşamayız inş
mümkün değil akşam en geç 10 da yatıyorum sabahta 8.30 da kalkıp işe geliyorum.Bu hamilelik bi beni uyku bakımından etkilemedi ya gece 1 yatıyorum sabah 7.5 ta uyanıyorum sonra geri uyurken 9 da geri kalkıyorum
2.5 un altınds olmalıSizler TSH Karşılaştırması yapınca ben de tahlil Sonuçları'ndan merak edip kontrol ettim benimki 2.2 imiş kaç üstü ya da altı olunca anormal ki ?
8 haftadsyım.3 kilo aldımKilo alan oldu mu hamile kaldıktan sonra?
Ağrılarınız oluyor mu arada adet ağrısı gibi[/QUOaldım
Evet surekkı yattıgım ıcın kalkarken ozrllıkle kramp gırıyor
Progestanın ne zararı var ,zararı olsaydı gebeler kullanmaZdı:)Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım yek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmultu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum günüm yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece
Bebeğe değil anneye zararları varmışProgestanın ne zararı var ,zararı olsaydı gebeler kullanmaZdı:)
Cok sevındım gozun aydınEwt . Dr a sordum şimdi yine 5. 6.7. haftalarda olabiliyormuş kese büyüdüğü için. Kanama alanı falan var mı diye baktı ama yok dedi.
Kalp atışını duyduk bebeği gördük minicik. Kese gayet düzgün dedi. 6+1 mişiz
Kan ve idrarda verdim.
1 ay sonra tekrar gidicem kontrole inş.
Cnm devket hastahanesınde yaptursaydın keske bedavaToxoplazma,rubella,cmv istendi mi kann tahlillerinde yurtdışında yaşadığım için çok pahalı burada sadece 6 teste 700 para verdik
Uyku hali yapıyor , Hormon ilacı bu aşırı kullanımı zaten zararlı sonuçta kimyasal ilaç kullanıyoruz değil mi:) bebeklerimiz için değer ... allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBebeğe değil anneye zararları varmış
Cok sevındım gozun aydın
Yurtdışında yaşıyorum kuZum bu yüzden çok pahalı tuttuCnm devket hastahanesınde yaptursaydın keske bedava
Evet cnm ac gıtmen lazım bızden doktor ıstedı testlerı yaptırdıkaçken mi veriliyor test
Yurtdışında yaşıyorum kuZum bu yüzden çok pahalı tuttu [/QUO. Ok o zaman baska tabı ☺
Bnnde kanama alanı mevcut 5 haftada gordu.o gunden berı hap ıgne yatısbenim ilk kanama yoğun şekilde 6+6 idi gittim acile geçen hafta çarşamba 7+5 di kanama alanı var dedi 3 cmx1,5 cm progestan 2 ye çıktı bakalım 5 Mart randevum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?