2018 Ekim Anneleri

Yani canım olmuşsa 20 ocaktan önce olmuştur

Gecmis olsun canim.En azindan kisa kisa dolasman con yorulmaman getektigini biliyorsun dikkat edersin zaten artik❤
Bidaha olmaz insallah.

Tsh bende 1.005 çıkmış normaldir herhalde değil mi

Ilk 3 ay 2.5 altinda olmasi normal

Uyku hali yapıyor , Hormon ilacı bu aşırı kullanımı zaten zararlı sonuçta kimyasal ilaç kullanıyoruz değil mi:) bebeklerimiz için değer ... allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin çok Sağol.benimki 100 MG hiçbir şekilde başım da dönmüyor aslında düşük doz olduğu için.Canım inşallah hepimiz de Sağlıcakla gerçekten de Ekim anneleri oluruz

ama benim ki kabus değildi ki :) aksine çok güzeldi.
aaa oylemi cok etkiledi diyince benim direk aklima kabus geldi. :)

tesekkur ederim canim

Gecmis olsun canim.En azindan kisa kisa dolasman con yorulmaman getektigini biliyorsun dikkat edersin zaten artik❤
Bidaha olmaz insallah.

Ilk 3 ay 2.5 altinda olmasi normal
Sağol canım amin.Raporum pazartesi günü bitiyor bakalım nolcak okulda sandalyeye çakılıp kalcam öyle görünüyo

3,9mm bebek 6 haftalık gibi dedi doktorum şuan ama ilerleyen haftalarda belirleriz duruma göre haftasını belki yakalar dedi 1 hafta geride yani şuan 2 hafta sonra da tekrar kontorlle gideceğim
Sizde kaç mm di bebek kızlar turuncu_girl SaskinAnne

Benimde kanamam o gun 1 saat avm de dolaşmaktan sonra akşaminda ve ertesi gün olmuştu.. artik dolaşmaktan korkuyorum hepmi böyle olucak diye.. yat yat nereye kadar illaki kalkilcak..

Benimde kanamam o gun 1 saat avm de dolaşmaktan sonra akşaminda ve ertesi gün olmuştu.. artik dolaşmaktan korkuyorum hepmi böyle olucak diye.. yat yat nereye kadar illaki kalkilcak..
Aynen ya bilsem ki işe yarayacak ücretsiz izne ayrılmayı bile geçiriyorum aklımdnAllah günah yazmasın ama hevesim kaçtı resmen

Canim bana hiç mm olarak bisey demedi bende sormadım. Kalp atışını duydun mu

Kızlar dr dan geldim . 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadık haftaya çağırdı hayırlısı artık. Bu haftalarda illa duyulması gerekir mi kalp atışının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…