Anladım o zaman iyi :) adı ne ilacın imom muKullandığım takviyenin içinde aynı değerde folik var normal foliklerinde günlük alimi 400 mk g.. Benim günlük aldığımda 400
Yanlıl yapıyorsun derken canım? Konuşmların başında arkadaş içinde folik asit de barındırdığını dr un ekstrdan önermediğini söylemişti zaten. Kesin konuşmalardan kaçınmak lazımFolik kesinlikle kullanman lazım yanlış yapıyorsun
Regenesis max diye birşey. Günlük ihtiyacım olan herşey var içinde mineral,vitamin iyot folik vs vs vsAnladım o zaman iyi :) adı ne ilacın imom mu
İmom çok iyi bende gebelik düşünürken kullanmıştım yalnız kilo yapıyor
Konuşma başına bakmadım f.asit kullanmıyorum deyince yanlış yapıyorsun yazdımYanlıl yapıyorsun derken canım? Konuşmların başında arkadaş içinde folik asit de barındırdığını dr un ekstrdan önermediğini söylemişti zaten. Kesin konuşmalardan kaçınmak lazım
Tabi dr verdiyse kullanmak lazımBen kilolu bi insan olmama rağmen doktorum verdi.. demekki önemli napayim kullnirim gerekliyse..
Bana ilk hamileliğimde imom balık yağı hapı vermişti gittiğim bir dr ben onu kullnamadım hamileliğim boyunca ilk ve son kez onun yüzünden kustum başka bir dr aa gittiğimde kullanmana gerek yok demişti yediğin şeylerden alırsın gereken ihtiyacını dedi kullanmadım sonra.Ben kilolu bi insan olmama rağmen doktorum verdi.. demekki önemli napayim kullnirim gerekliyse..
Ben varım canım en az bir kilo aldımKilo alan oldu mu hamile kaldıktan sonra?
Kilo alan oldu mu hamile kaldıktan sonra?
Yok ben 3 kilo falan verdimBen varım canım en az bir kilo aldımsen de aldın mı
Ahh canım ya devam ediyor mu peki kanama,inşallah düzelir. Bebisimiz sağlıklı olsunda boşver kilo gider elbetKanama olunca yatmaktan aldim maalesef
BndeKanama olunca yatmaktan aldim maalesef
Evett adet dönemim mesela şuan hem sivilce çıktı hem sancım oluyor=)Ağrılarınız oluyor mu arada adet ağrısı gibi
Benimde yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi 6-7 tane varEvett adet dönemim mesela şuan hem sivilce çıktı hem sancım oluyor=)
Ben de folik asit ayrıca almıyorum kan değerlerim demirim falan çok düşüktü demir ilacına erken başlamak zorunda kaldım gyno tardyferon diye bir ilaç almaya başladım içinde folik asit de varmış. Kaç gündür vücut alışsın diye dr tavsiyesiyle tok karnına alıyordum bugün artık aç karnına alayım dedim sabah işe gelmeden kustum geldimRegenesis max diye birşey. Günlük ihtiyacım olan herşey var içinde mineral,vitamin iyot folik vs vs vs
Evet demir ilacınin öyle bi durumu oluyormuş ya kuzenim de çok kusmustu demir ilacı kullanırken.. Benim de 3.ayda başlicaz dedi haftaya gidicem bakalım dr aBen de folik asit ayrıca almıyorum kan değerlerim demirim falan çok düşüktü demir ilacına erken başlamak zorunda kaldım gyno tardyferon diye bir ilaç almaya başladım içinde folik asit de varmış. Kaç gündür vücut alışsın diye dr tavsiyesiyle tok karnına alıyordum bugün artık aç karnına alayım dedim sabah işe gelmeden kustum geldim
Değerlerim çok düşük olunca mevburen erken başladım ben sağlık olsun bebişler iyi olsun da. Geceleri içeceğim sanırım ilacı yatmadan. Ya diyordum ki ne güzel herhalde bu hamileliğim rahat geçecek aşırı bulantım yok diyordum bugün 8+0 oldum ve başladı bu durumlar hayırlısı artık ne yapalımEvet demir ilacınin öyle bi durumu oluyormuş ya kuzenim de çok kusmustu demir ilacı kullanırken.. Benim de 3.ayda başlicaz dedi haftaya gidicem bakalım dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?