2018 Ekim Anneleri

Yok ben 3 kilo falan verdim
Ay ne güzel hamileliğe başlarken az biraz almış gibi olmuştum şimdi üstüne de bir kilo derken hamileliğin sonunu öngöremiyorum bile. Geçen hamilelikte 19 kilo almıştım bu kez o kadar istemiyorum belki sağlıklı beslenme konusunda bir uzmandan yardım almalıyım çok hareket de edemiyorum evde hep yorgunluk halim var

Benimde yarin kontrolum var artik bunlarin hepsini sorup oyle başlarım balik hapina falan .suuanda folik asit kullaniyorum ayrica troid sıkıntım var onun icinde ilac kullaniyorum dahiliueye gitmistim d vitaminim dusuk.cikti damla verdi doktor onudaa kullanmadan bi sorucam

Canım senin taa ne zaman lekelenmen vardı hala mı var ?

Ewt . Dr a sordum şimdi yine 5. 6.7. haftalarda olabiliyormuş kese büyüdüğü için. Kanama alanı falan var mı diye baktı ama yok dedi.
Kalp atışını duyduk bebeği gördük minicik. Kese gayet düzgün dedi. 6+1 mişiz
Kan ve idrarda verdim.
1 ay sonra tekrar gidicem kontrole inş.

Kizlar ben kan testi yaptirmadim.
Cumartesi dr. Gidicem kan testi yaptirmama gerek var mi?
Yoksa dr. Gerek gorurse istermi?
Sekreterine sordum randevu alirken elinizde varsa testiniz getirin ama gerek yok dedi.

Siz muayineye giderken kan testi yaptirdiniz mi?

Bebekle ilgili her şeyin yolunda olmasına sevindim canım

Hayırlısı olsun cnm tahlili tokken mi açken mi verdin ben de gideceğim dr a ama öğlen tahlil isterse diye sordum

Toxoplazma,rubella,cmv istendi mi kann tahlillerinde yurtdışında yaşadığım için çok pahalı burada sadece 6 teste 700 para verdik

Ben ilk hamileliğimden tecrübeyle sağlık ocağında yaptırabileceğim tüm tahlilleri yaptırdım öyle gittim iyi ki de yaptırmışım demir eksikliğim çok yoğunmuş onu görmüş olduk ilaca erken başladım

Aynen gece iç daha rahat olur. Benim ilk hamileliğim bugün 8+2 =)

Kilo konusunda da tv bi doktor
Ilk 3 aylik donemde 3 kilo
2. 3 aylik donemde 3 kilo
Son 3 aylik donemde 6 kilo ile anne gebeligini tamamlamali
Sabah mutlaka 1 yumurta oglen 1 kase yogurt aksam 1 bardak sutu aliskanlik haline getirmeli dedi.
Ayy napcaz bakalim.

Toxoplazma,rubella,cmv istendi mi kann tahlillerinde yurtdışında yaşadığım için çok pahalı burada sadece 6 teste 700 para verdik
Bebeğin kalp atışını duymak için gittiğimizde istedi yaptırdık canım biz

Bebiş için her şeyi yaprız :)

Canım bilmiyorum ki nelere bakılacak. Benden 2 tüp alındı.Birde idrar verdim.

Ben gecen ay tsh, idrar falan yaptirmistim ama vitamin demir vs baktirmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…