Valla biz bizim bakiciyi el ustunde tutuyoruz
bazen esime gostermedigim anlayisi ona gosteriyorum. Normallesme surecinden once bir hafta geldi bir hafta gelmedi maasini kesmedik, simdi 2 haftadir sehir disindayiz yine kesinti yapmicaz, yada ne bileyim sen yorulma ev isi yapma vs diyorum. Sirf ogluma bakiyor, hicbirsey ters tepmesin diye. Soyle soyliym deniz ekrana(telefon) bir gunde maksimum yarim saat maruz kaliyor, dedigim gibi bazi gunler de hic. Bazen ben de haftasonlari yemediginde yada ona yemek hazirlarken yalnizsam birseyler aciyorum izlesin diye, kendi yaptigim birseyi ona yapma diyemem, ben de yapmasam belki zoruma gider. Ama bazen gercekten bir yumurta kirmana bile izin vermiyor.
Bir haftadir esim yok yanimizda kendi ailemin yaninda yayladayiz ki burda birsuru akrabamiz var, gelmeden sandim ki rahat olur, bir o bakar bir oburu bakar biraz dinlenirim. Ama bana ypisik yasiyor baskasini asla kabul etmiyor heran yaninda olcam, cok cocuk var burda buyuk kucuk hepsine saldiriyor, benimkini mi zaptetcem obur cocuklarimi koruyacagim napacagimi sasiriyorum, insanlar bana yardim etmeye calisip denize ilgi gosterdikce daha da hircinlasiyor bu sefer bana saldiriyor. Ben de sendenim arada tuvalete girip agliyorum burda. Okadar yoruldum ki, esim pazar gelecek, geldigi an ona paslayip bir saat kuzenlerimle zaman gecirmek istiyorum.
Benimki dogdugundan beri kucak:) yeni birseyse donemseldir, ebeveyn kontrollu bisikletten oldugunu dusunmuyorum ben, bebek arabasi kullanmiyor muydunuz onceden? Ikisi de ayni mantik aslinda