Emzirirken pestilim cikiyo benim bir üstümde, bir kafamda, bir yanımda, bir ayağa kalkiyo, yataktan iniyor hiç sabit durmuyo.Ben de emzigi birakmak icin once memeyi birakmayi bekliyorum ama memeyi hic birakcak gibi degil. Sanki 3 yasina kadar emecek gibi hissediyorum. Ben de pek biraktirmak istemiyorum acikcasi cunku meme benim icin 3-5 dk mola demek. Emerken sabit duruyor enazindan benim de popom koltuk/yer vs goruyor
Bugün bez takayım dedim hemen fırladı bir koştum ki klozete bacağını sokmuş. Yıkadım bacaklarını indirdim yere anlattım tek başına banyoya gitme bana söyle beraber gidelim diye, bir koştu bu defa diğer klozete ayağını soktu
Pencereyi kapatayım dedim banyo yaptiracaktim parmağı cama sıkıştı, banyoda hiç durmuyo suyu köpüklü yapıyorum nasıl kayiyo hiç kormuyo da maşallah nasıl gülüyor sürekli kendini kaydiriyo. Elini kovayla kovanın sapı arasına sıkıştırdı bu defa da. Eşim bazen bağlayalım, ilaç verelim, anason verelim diyo kesin hiperaktivite vardır ilaç verelim dedi yine. Ama ben her defasında sakın davraniyorum oğluma sevgi ve şefkatle anlatıyorum. Bugün klozetlerden sonra kucağıma alıp hadi birbirimizi sevelim dedim ninni söyleyip okşayıp sevdim durdu 5dk