• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bir tavsiyede bulunayım canım bu süreçte hepinizin işini kolaylaştırır. Kızın zaman zaman kıskanma davranışları gösterecektir ama bunu kıskanmak olarak adlandırmayın ona da bu şekilde söylemeyin olur mu? Yapacağı şeyler o kadar normal olacak ki.evin prensesiyken bir anda ne olduğuna şaşıracak ve belki daha fazla ilgi isteyecek,kardeşinin davranışlarını sergileyecek. Benim kızım üç yaşındaydı kardeşi olduğunda öyle yorulduk ki bir dönem ama hepsi geçiyor. Her şeyi olağan karşılayıp tavrınızı ona göre düzenledikten sonrası kendiliğinden geliyor kendini de çok zorlamamış oluyorsun. Çevren de öyle yaparsa her şey yolunda gider Allahın izniyle.
Dogru, dillendirdikçe o davranış artacak.. Dikkat edecegim, de o çevre yok mu o çevre🙄 tüm cabalarım altüst oluyor bazen.. Ama bu konu önemli gerekirse uyarırım..

Dogru, dillendirdikçe o davranış artacak.. Dikkat edecegim, de o çevre yok mu o çevre🙄 tüm cabalarım altüst oluyor bazen.. Ama bu konu önemli gerekirse uyarırım..
Ben kıskançlık konusunda hiç konuşturtmamıştım hala da konuşturmam çok etkiliyor. O yaştaki bir çocuk kıskanmak nedir nerden bilecek ki biz büyükler öğretip pekiştiriyoruz. Umarım gönlünüzce olur her şey

pessinus pessinus 34 sene geçti hala babaannem kardeşimi nasıl kıskanırmışım onu anlatıyor. Geçende 96 yaşında kadına bağırdım en sonunda.
allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ve kolaylık versin.

pessinus pessinus 34 sene geçti hala babaannem kardeşimi nasıl kıskanırmışım onu anlatıyor. Geçende 96 yaşında kadına bağırdım en sonunda.
Durumları tahmin edebiliyorum canım kıskançlık kelime olarak çok itici geliyor bana ki yetişkin insanlar değil ki fitne fesat durumları olsun ne kadar masumane şeyleri çirkinleştiriyoruz insan olarak Allah akıl fikir versin

Bananek_ Bananek_ Sağlıkla kucaklaşın inşallah🥰İçinde neyi büyütürsen o büyüyecek unutma, iyi düşün, 2.ler bi değişik geliyor :) İlk zamanlar alışma süreci zorluklar oluyor, ve büyük sizin gibi düşünmüyor o yüzden sevme sekli vb seyler sorun değil normal bir davranış olacaktır.
Siz nasılsanız etkenler olsada temeli sizden olacak siz olacaksınız.
Allah kolaylıkla eve dönmeyi nasip etsin🌾ne heyecanlı, ne güzell💜

Purpplee Purpplee E exelanss Bizde de yokluğumu farkediyor buara cok :) artık farklılaşmanın, yalnız bir birey olmanın, ayrılmanın hallerini görüyorlar, onlara kopmak gibi görünürmüş, sabır :)

anabelgunes anabelgunes Muhtemelen zamanını para kazanarak gecirmeyi hedeflemiştir. Yaşı ne bilmiyorum ama genelleme yapmak istememekle birlikte biraz daha genç olmasına dikkat et. Belli yaş aralığı muhtemelen evde duracagıma o evde dururum psikolojisinde çokca buara. Allah önüne cıkarsın kolaylıkla🌱

Eh bebeler hep aynı :) Sizler nasılsınız kızlar? 🎈

aminn.. Tşk ederim😊
Bananek_ Bananek_ Sağlıkla kucaklaşın inşallah🥰İçinde neyi büyütürsen o büyüyecek unutma, iyi düşün, 2.ler bi değişik geliyor :) İlk zamanlar alışma süreci zorluklar oluyor, ve büyük sizin gibi düşünmüyor o yüzden sevme sekli vb seyler sorun değil normal bir davranış olacaktır.

Purpplee Purpplee E exelanss Bizde de yokluğumu farkediyor buara cok :) artık farklılaşmanın, yalnız bir birey olmanın, ayrılmanın hallerini görüyorlar, onlara kopmak gibi görünürmüş, sabır :)

anabelgunes anabelgunes Muhtemelen zamanını para kazanarak gecirmeyi hedeflemiştir. Yaşı ne bilmiyorum ama genelleme yapmak istememekle birlikte biraz daha genç olmasına dikkat et. Belli yaş aralığı muhtemelen evde duracagıma o evde dururum psikolojisinde çokca buara. Allah önüne cıkarsın kolaylıkla🌱

bebeğin beşiğini kurduk, kızım bi karnıma bakıyo, "dadiş büyüdü deedi" (kardeş büyüyünce gelecek) deyip sonra beşigi gösteriyo "buuda uyi" diye devam ediyo😁 bi de nen nen deyip sallıyo beşiği.. Anlatıyorum arada, iyi mi ediyorum bilmiyorum..

Nihayet gördük seni☺️ merak ediyordum bizler çok şükür siz nasılsınız çocuklar nasıl?

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım bu ayın 3unde regl olmuştum bugün yine oldum korkuyorum menopoza falan girerim diye Buğra ya hayırlısıyla kardeş istiyorum çünkü. Böyle sık olan var mı neden oluyo acaba? Doktora da gidilmiyo ki salgindan

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım bu ayın 3unde regl olmuştum bugün yine oldum korkuyorum menopoza falan girerim diye Buğra ya hayırlısıyla kardeş istiyorum çünkü. Böyle sık olan var mı neden oluyo acaba? Doktora da gidilmiyo ki salgindan
Menopoz a girerken genelde sık olmaz aralıkları açılır bence sen yakın zamanda dr a git. Salgın malum ama ne zaman kontrol altına alınacağı meçhul. Bazen ciddi durumlar çıkabiliyor erteledikçe

Benim senede iki kere saçma sapan olur. Belki senin de öyle olmuştur.

Menopoz a girerken genelde sık olmaz aralıkları açılır bence sen yakın zamanda dr a git. Salgın malum ama ne zaman kontrol altına alınacağı meçhul. Bazen ciddi durumlar çıkabiliyor erteledikçe
Benim rahimde baya problemler vardı uzun zamandır gitmedim hiç gitmem lazım. Eşim kaza yaptıktan sonra araba alamadık henuz. Alınca ilk işim doktora gitmek. Bazen ağrım da çok oluyo normal günlerde

Bilmiyorum ki hiç bu kadar istikrarsız olmadı, doktora gitmem lazım
Bazen yara vs birtakım durumlar oluyor canım sen en uygun zamanda görün dr a. Kadın olmak çok zor onca sorumluluğun haricinde çıkabilecek rahatsızlıklar da çok fazla. Bir sorun yoktur inş geçici bir durumdur seninkisi

aminn.. Tşk ederim😊
bebeğin beşiğini kurduk, kızım bi karnıma bakıyo, "dadiş büyüdü deedi" (kardeş büyüyünce gelecek) deyip sonra beşigi gösteriyo "buuda uyi" diye devam ediyo😁 bi de nen nen deyip sallıyo beşiği.. Anlatıyorum arada, iyi mi ediyorum bilmiyorum..

İçinden geleni yap tabii, sonucta konusmak sana da iyi geliyordur, yine bir bebeğin olacak, canın🎈
Her halini kontrol etmeye çalışmak yorucu olur :)
Boşver :)

Nihayet gördük seni☺ merak ediyordum bizler çok şükür siz nasılsınız çocuklar nasıl?

Teşekkür ederim🎈 iyiyiz şükür, büyüğün okul işleri küçüğün bebek halleri, yazın güzelliği💜

Bazen yara vs birtakım durumlar oluyor canım sen en uygun zamanda görün dr a. Kadın olmak çok zor onca sorumluluğun haricinde çıkabilecek rahatsızlıklar da çok fazla. Bir sorun yoktur inş geçici bir durumdur seninkisi
İnşallah canım teşekkür ederim önceden iki kez ameliyat da olmuştum. Her anlamda çok zor kadın olmak.

İnşallah canım teşekkür ederim önceden iki kez ameliyat da olmuştum. Her anlamda çok zor kadın olmak.

Canım ihmal etme.koronoyla artık yaşamak durumundayiz 😕 tedbirlerini alarak müracaat et istersen.ben cuma günü gittim devlete üstelik.kadin doğum polk. Hem yoğun olur hem de içeri en az 2 hasta alırlar normalde devlet hastanelerinin bilirsiniz 🤭 ama artık randevulu olduğu için özel gibi olmuş 🤭

Kızlar merhaba,sizde de oluyor mu oglus bu aralar kucak delisi oldu Park/bahçe hariç hiçbir yerde yürümek istemiyor kucak istiyor.Pakta bile birkac dk sonra kolları uzatıyor al beni diye..Şöyle elinden tutayım gezelim arada yoruldukca kucağa alayım diyorum ama yok.Evde bile öyle.Banyoda ellerini yikadiktan sonra kucak, banyonun önünde kayıp düşmüştü özellikle orada kucak istemesini anlıyorum da diğerlerini anlamıyorum.Ebeveyn kontrollü bisiklet ile dışarıda gezdiriyorum acaba ters mi tepti,olabilir mi ? Tembellige mi sevketti ? Sizce niye böyle ?
Merhaba biZ de tam tersi yorulsa bile kucağımıza gelmiyor :))) bisikleti bizde kullanıyoruz tembellik değilde ihtiyaç duyuyordur diye düşünüyorum ..

Merhaba biZ de tam tersi yorulsa bile kucağımıza gelmiyor :))) bisikleti bizde kullanıyoruz tembellik değilde ihtiyaç duyuyordur diye düşünüyorum ..
Olabilir canım bu aralar en azından parkta bahçede benden bağımsız yürüyor,arada beni kontrol etmek şartıyla..

Back