• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun.. Benimki de aynı gözünü açar açmaz annee annee cığlık çığlıga, bir dedaha büyük prooblem, yatagında yatmıyor hep yanımızı istiyor yatak ayırmayı beceremedik.. Sadece derin uyudugunda yanımızdan kaldırabiliyoruz, şimdi bir de kardeş geliyor eli kulagında, dua edin kızlar.. Şu dönemi atlatayım hayırlısıyla😔
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ve inşallah çok güzel uyumlu iki kardeş olurlar 🙂

Temizlik kısmını denedim ama iki siliyor sonra bırakıyor. Bende ev işi çok sevmem ama doğduğundan beri düzenli yapıyorum her yerde çünkü galiba bana benzedi😣
Zaten uzun uzun silmiyor benimki de 😊 anlık dikkat dağıtmak için kullanıyorum. Bazen balkona çıkıyoruz, bazen bıcı bıcı diye banyoya gidiyoruz. Sevdiği şeyleri kullanıp direncini kırıyorum. Her zaman süt liman olmasa da, sakin olduğum anlarda iyi başa çıkıyorum
Maşallah yararlı işlerle sorunu çözmüşsün. Oğlumu ikna etmek dikkatini dağıtmak biraz zor bir mesele konuştukça bir şey söyledikçe çıldırıyor sinirliyken o yüzden bekliyorum sakinleşene kadar yoksa daha çok bağırıyor
Sinirlenip bağırınca herkesi susturduğunu fark edip bunu alışkanlık haline getirmez inşallah. Arkadaşımın oğlu 6 yaşına geldi, artarak devam ediyor tavrı. Aman uzatmasın diye hiç itiraz etmiyorlar, o da hep haklı olduğunu sanıyor, çevredeki herkesi böyle sindirmeye çalışıyor. Artık büyük olduğu için hareketinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum, bağırıyor tüküruyor falan. İpin ucunu kaçırmamak, dengeyi iyi ayarlamak önemli.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ve inşallah çok güzel uyumlu iki kardeş olurlar 🙂
İnan bunun için cok dua ediyorum, kızımı ihmal etme düşüncesi üzüyorbeni zaten, bi de kardeş erkek olacak, baskın olur erkekler, kızımı iyice ezer üzer diye de korkuyorum. Allah ım hepimizin evlatlarına saglık ve güzel hayat versin.. 💜

İnan bunun için cok dua ediyorum, kızımı ihmal etme düşüncesi üzüyorbeni zaten, bi de kardeş erkek olacak, baskın olur erkekler, kızımı iyice ezer üzer diye de korkuyorum. Allah ım hepimizin evlatlarına saglık ve güzel hayat versin.. 💜
saglikla kucagina al canim.cocuk buyutmek her turlu zorluk.arada yas farki cok olunca da farkli zorluklari olur az olunca da farkli zorluklar.allah saglik sabir merhamet versin yeter ki :)

sessiz kalmis buralar. biz tatilden dönduk.her sabah 9da denize gittik o saatte cok tenhaydi.simitinin icine koyduk dubalara kadar goturduk denizde.suyu cok sevdi.havaya atip atip suyun icine firlattik simitiyle nasil guluyor :) aksamlari da meydanda kedilere kopeklere baka baka dolasti enerjisini atti bol bol bir hafta boyunca.park yatagimizi iyi ki goturmusuz hep onda yatti.mama sandalyesiz bir hafta da degisik oldu.normal sandalyeye oturtup yedirdik yemegini.uzun yolculugumuz rahat gecti.2 saat uyku 1 saat pet siseyle oynama sarki soyleme vs.10 saat git 10 saat gel yolculuk keyifliydi.bizden boyle :) siz ne yapiyorsunuz kizlar

saglikla kucagina al canim.cocuk buyutmek her turlu zorluk.arada yas farki cok olunca da farkli zorluklari olur az olunca da farkli zorluklar.allah saglik sabir merhamet versin yeter ki :)
Aminn.. Yaş farkını açsaydım benim de yaş gidecekti😊 Allah sabırversin evlatlarımıza karsıözellikle. Hiç kızmak istemiyorum üzmek istemiyorum.. Ama gerçekten zoe süreçler.. Tatilin güzel geçmiş, darısı ihtiyacı olan herkese..

arkadaşlar ben heralde yakında kafayı yiyecem. Gecen çarşambadan beri yeni bir bakıcımız var ama kadın 2 gündür bir sacmalamaya başladı.Sürekli söyleniyor ve istemediğimi söylememe ragmen tv acmaya başladı.Akıllısı beni bulmuyacak galiba.:işsiz:

arkadaşlar ben heralde yakında kafayı yiyecem. Gecen çarşambadan beri yeni bir bakıcımız var ama kadın 2 gündür bir sacmalamaya başladı.Sürekli söyleniyor ve istemediğimi söylememe ragmen tv acmaya başladı.Akıllısı beni bulmuyacak galiba.:işsiz:
Allah sana kolaylık versin. Çok üzgünüm. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Arada giriyorum yazmaya firsatim kalmiyor pek ama okuyorum cidden allah yardimcin olsun. 3,5 aydir evdeydim oyle alistim ki 11 senedir ayni yerde calisiyorum ara ara keske diyorum evde olsam kizimi ben buyutsem.. acaba diyorum bakiciya odeyeceginiz ucret yerine hic degilde kres zamanina kadar ucretsiz mi kullansan? Aklima boyle bir sey geldi ama tabi davulun sesi uzaktan hos gelir

bakici bulma isleri ne kadar zor di mi allah kolaylik versin.sinif mevcudu az butik kresler dusunmez misin canim bakiciya vericegin parayla ayni olur belki.2 yas alma ruhsatli bircok yer vardir istanbulda.tabi kucuk daha ama bakici kaprisiydi yuzustu birakmasiydi cok stresli :(

Çok zor Allah kolaylık versin canım

sessiz kalmis buralar. biz tatilden dönduk.her sabah 9da denize gittik o saatte cok tenhaydi.simitinin icine koyduk dubalara kadar goturduk denizde.suyu cok sevdi.havaya atip atip suyun icine firlattik simitiyle nasil guluyor :) aksamlari da meydanda kedilere kopeklere baka baka dolasti enerjisini atti bol bol bir hafta boyunca.park yatagimizi iyi ki goturmusuz hep onda yatti.mama sandalyesiz bir hafta da degisik oldu.normal sandalyeye oturtup yedirdik yemegini.uzun yolculugumuz rahat gecti.2 saat uyku 1 saat pet siseyle oynama sarki soyleme vs.10 saat git 10 saat gel yolculuk keyifliydi.bizden boyle :) siz ne yapiyorsunuz kizlar
Biz de yazliktan yaylaya gectik:) suyu denizi ne cok seviyorlar. Sidedeydik deniz cok dalgaliydi(cunku biz hep 16.00dan sonra gittik) ne kolluk ne simit takmayi kabul etmedi hep kucagimiza gelmek istedi, zaten biliyorsun bizimki kucak manyagi:) belki de denizin dalgasindan dolayi istemedi bilemiyoruz, pandemiden dolayi sitenin havuzu da kapaliydi deneyemedik kollugu simidi vs. Ama sahilde kumla guzel oynadi, deniz kiyisinda kendi kendine denize girdigi dalgalarla oynadigi da oldu, bayramda biz de kasa gitcez, oranin denizi hep taslik ya size sorun oldu mu? Aklimi bir o kurcaliyor.
En iyisi dedigin bile asla icine tam sinmez. Ben ise baslayip bakici full gelmeye baslayinca denizin gece uykularina birseyler oldu. 9-10 arasi uyuyan cocuk 12de uyumaya basladi once acaba beni mi ozluyor ondan mi diye dusundum cunku haftasonlari vakitli yatiyordu. Sonra sadece denizin odasina ip kamera taktim ve benim hep tek uyku uyuttugim cocuga iki uyku yaptirdigini gordum. Oyle olunca da gece uykusundan yiyor ve bana yalan soyluyordu. Sonra kibar bir dille uyardim birdaha yapmadi

Biz de yazliktan yaylaya gectik:) suyu denizi ne cok seviyorlar. Sidedeydik deniz cok dalgaliydi(cunku biz hep 16.00dan sonra gittik) ne kolluk ne simit takmayi kabul etmedi hep kucagimiza gelmek istedi, zaten biliyorsun bizimki kucak manyagi:) belki de denizin dalgasindan dolayi istemedi bilemiyoruz, pandemiden dolayi sitenin havuzu da kapaliydi deneyemedik kollugu simidi vs. Ama sahilde kumla guzel oynadi, deniz kiyisinda kendi kendine denize girdigi dalgalarla oynadigi da oldu, bayramda biz de kasa gitcez, oranin denizi hep taslik ya size sorun oldu mu? Aklimi bir o kurcaliyor.

En iyisi dedigin bile asla icine tam sinmez. Ben ise baslayip bakici full gelmeye baslayinca denizin gece uykularina birseyler oldu. 9-10 arasi uyuyan cocuk 12de uyumaya basladi once acaba beni mi ozluyor ondan mi diye dusundum cunku haftasonlari vakitli yatiyordu. Sonra sadece denizin odasina ip kamera taktim ve benim hep tek uyku uyuttugim cocuga iki uyku yaptirdigini gordum. Oyle olunca da gece uykusundan yiyor ve bana yalan soyluyordu. Sonra kibar bir dille uyardim birdaha yapmadi
Bakici yemeklerini fln nasıl yediriyor biliyomusun yani TV fln açıyor mu

ya ne guzel vakit gecirmissiniz siz de :) biz hic kiyida durmadik direk kucagimiza alip denize girip simidinin icine koyup açildik.akçagerme plaji diye bi yer var.tam koy seklinde o yuzden hic dalga yoktu.bi de sabah 9da gittik hep kalabalik olmadi.
baris gune 6da basladigi icin uzun suredir iki uyku yapiyor.ikincisini birlikte yapiyoruz hatta :) sizin hep ayni bakici di mi degismedi.

Bizim haftada 3 kere falan gündüz uyumamaya başladı. İki uyku demişsiniz de şaşkınlıklar ve üzgünlükler içindeyim...

Bakici yemeklerini fln nasıl yediriyor biliyomusun yani TV fln açıyor mu
Evde kullanmadigimiz bir telefon var, onu deniz icin kullaniyoruz. Yemek yediriken veya gun icerisinde cok zorlandigi bir anda aciyor ordan, hic acmadigi da oluyor. Denizin ogunku ruh haline bagli. Youtube uzerinden izledigi icin ben hesap gecmisinden ne izlemis nekadar izlemis ne zaman izlemis gorebiliyorum. Hatta isyerindeyken bile bakabiliyorum. Televizyonu sadece deniz uyuyunca aciyor, ben de kameradan goremesem de dinliyorum
bazen, henuz deniz uyanikken tv sesi duymadim

Back