Biz deniz 15-16 aylikken 100-200 montessori yataga gectik. Bu yaz bir kac tatilimiz var ve artik park yataga sigmaz gibi geliyor cunku cok donuyor deli gibi yatiyor oyuzden baby plus 150cmlik yatak bariyeri aldik onu tasicaz yanimizda. Haftaya cuma yazliga geccez ilk orda kullancam, kullandiktan sonra yazarim sana ama alcaksan bence sen de 150lik al allah korusun garanti olsun
En azindan artik yapabilecegini biliyorsun:) birdahaki sefere daha rahat birakirsiniz bence:)
Canim senin kocan ne zaman donuyor? Bir rahar nefes alamadin, cok guclusun masallah sana
Bizde dumduz ikea lazimlik var uzun sure bizimki de oturuyodu tam yaparken kalkiyodu
evde iseyip kaka yapmadigi yer kalmadi. Ben de biraz rahatim bu konuda galiba cocugu ciplak saldim eve ama cok sukur birkac gundur lazimlik ve klozeti tekrardan kabul etti. Sadece gece uykusunda ve disari cikarken bez takma gibi bir karar aldim bugun. Hakkimizda hayirlisi
Nilsibel gibi bizim banyolarda aktivite hatta bazen evde yalnizsam ve cok yorulmussam hadi banyoya diyorum o suyla oynarken yaninda oturup dinleniyorum:)
Kolay gelsin canim yine ankara ici ama dimi? Senin is durumlari ne oldu ankaraya tayin durumu var mi?
Size de kolay gelsin bebekle tasinmak cok zor. 14 aylikken tasinmistik biz. En guzel yani 3 kilo verdim o donemde