• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Taşınmanın güzel yani ne var ne yok ayıklıyorsun somra da bir ferahlama geliyor 🤗

Sağol canım da işte ankara dan çıkamıyorum. Eşim ankara da özelde. Bizim kurum da özel sektöre eş tayinini kabul etmiyor. Maliye de müfettişim. Yani mecburen istanbul biraz çalışıp sonra ankara ya tayinimi ç3kmeye çalışıcaz. Hiç olmadı dava açıcam. Bakalım kısmet 🤷🏻‍♀️
Hayırlısı olsun inşallah.

Ben de yatak alınca yatağına alıştırmayı orada uyutmayı istiyorum artık. Şimdiye kadar aramızda yattı. Nasıl alıştırdın kendi yatağında uyutmayı? Maşallah bu arada 😇
Beraber uyuyoruz 🙈
Kızım emerek uyuduğu için yerini yadırgamıyor genelde ben yanında olayım yeter.

Bizim yatağın ayak ucuna kurduk, uyutup kalkıyorum yanından ağladığında tekrar yanına gidiyorum %90 uyuyakaliyorum zaten onunla yoksa sabah kalkıp bize bakıp anne kalk baba kalk diye uyandırıyor.

Birde sevdi yatağını pembeli pencereli bişey aldık. Rahatça hopluyor, atıyor kendini, istediği gibi hareket ediyor o yüzden de çabuk alıştı.

Beraber uyuyoruz 🙈
Kızım emerek uyuduğu için yerini yadırgamıyor genelde ben yanında olayım yeter.

Bizim yatağın ayak ucuna kurduk, uyutup kalkıyorum yanından ağladığında tekrar yanına gidiyorum %90 uyuyakaliyorum zaten onunla yoksa sabah kalkıp bize bakıp anne kalk baba kalk diye uyandırıyor.

Birde sevdi yatağını pembeli pencereli bişey aldık. Rahatça hopluyor, atıyor kendini, istediği gibi hareket ediyor o yüzden de çabuk alıştı.
Anladım canımm. Büyük bir ihtimal defne bera da öyle yapacak.. ben yanında olduğum müddetçe sıkıntı yok. 😇 uyandığında emmeden asla uyumuyor. Babasına dokundurmuyor bile kendine gece 😏 ille ben olcam yanında.

Temmuz sonu tatil için geliyor canım, geri gidecek yine 😔 ordan bakınca güçlü görünüyorum demek :D
Deniz artık bezi bırakıyor mu 👏 bravo size. Benim bıdık 6 aydan beri her bez değişiminde klozete oturduğu halde cesaret edemiyorum. Nadiren söylüyor çişini, kakayı da çoğu kez yaptıktan sonra söylüyor 😀 sanırım tek başıma baş etmek zor olacak. Babası gelsin girişiriz inşallah..

Nilsibel Nilsibel Hermione Granger Hermione Granger kolay gelsin kızlar. En ufak bir aksilik olmadan, güle oynaya taşınırsınız inşallah 🙏
Bizimki de kaykayı söylüyor bu aralar, bezi de çıkarmak istiyor. Ben lavaboya gidecekken o da bezini tuttu. Babası onun da cisi geldi galiba bezini çıkarıp deneyelim dedi ilk kez wc ye yaptı miniğim çok mutlu oldu

Yok canım kimse gelmedi. 3 sene önce 4 günde ansızın taşınmıştık. Bu sefer 10 günde yavaş yavaş ayıklaya ayıklaya hazırlanıyoruz. Mutfağın yarısı ve yatak odası kaldı. Nil paketlediklerimizi geri çıkarmasa iyi. Ne kadar gereksiz eşya var. Bir sürü şey attım.
Tayinin hayırlı olsun. Sen ne iş yapıyordun? İstanbul’da nereye geleceksin?
S Semabuse ile yakındık ama korona girdi araya görüşemedik. Şimdi çoook uzağa taşınıyoruz.
Şimdi gördüm msj i bir kismet olmadı, biraz duzelse salgın bulusurduk ne guzel. esinle ikiniz mı hallediyorsunuz hem de bebekle tekrar Allah kolaylık versin canım.

Hayırlı olsun canım nereye taşınıyorsunuz? Çok zor taşınmak benim gözüm kesmiyo, kira feci artti
Küçükçekmece. Geldiğimiz yere dönüyoruz. Kendi evimiz.
nil camlara tırmanıyor. Hiç cam açamaz, evde nefes alamsz olduk. Bahçe katı bakarken kiracı taşındı. Orası da bahçe katı. Denk geldi.
ben hiç korkmuyorum taşınmaktan. Geçen sefer 4 günde taşındığım için.
sadece gardırop kaldı şu an. Her şey hazır.

Taşınmanın güzel yani ne var ne yok ayıklıyorsun somra da bir ferahlama geliyor 🤗

Sağol canım da işte ankara dan çıkamıyorum. Eşim ankara da özelde. Bizim kurum da özel sektöre eş tayinini kabul etmiyor. Maliye de müfettişim. Yani mecburen istanbul biraz çalışıp sonra ankara ya tayinimi ç3kmeye çalışıcaz. Hiç olmadı dava açıcam. Bakalım kısmet 🤷🏻‍♀️
İstanbul a tek mi geliceksiniz esin gelemiyor mu? Hangi vergi dairesinde olucaksin

Selamlar herkese, tasinan arkadaslara Allah kolaylik versin 1 kez tasindim ki esyam cok cok az ona ragmen yorucuydu tez zamansa su gibi aksin insallah. Bizim uykularimiz masallah memeden sonra baya guzel. Cocuk uykuyu aliyor mutlu uyaniyor bende ayni sekilde. Gece yatarken su istiyor su icip tekrar yatiyor ama yaninda beni istiyor illa bana dokunuyor aramizda yatiyor zaten yatagini ayirmam lazim biliyorum ama beraber uyumak cok guzel degil mi ya😍 emzirdigimi unuttum bile diyebilirim hatta memeden sonra resmen bebeklik gitti cocuk oldu gibi geliyor gozume. 3 aydir evdeyiz eve cok alistim bakalim ise baslayinca nasil olacak.. yarin her zamanki dr muza goturecegim Eylusu hem bi genel baksin 2 yas oncesi hemde sormam gerekenler var bunlarin basinda istahsizlik var peynir yumurta hic yemiyor her ogunumuz savas alani gibi oluyoruz

Anladım canımm. Büyük bir ihtimal defne bera da öyle yapacak.. ben yanında olduğum müddetçe sıkıntı yok. 😇 uyandığında emmeden asla uyumuyor. Babasına dokundurmuyor bile kendine gece 😏 ille ben olcam yanında.
Deniz de böyle illa ben olucam üstümde uyuyor zaten çoğu zaman.

Gece emmesini kesmek istiyorum artık ama zor geliyor çok o ağlamalarına dayanamıyorum :(

En azından yatağına alışınca odasını ayırmak daha kolay olur gibi düşünüyorum.

Selamlar herkese, tasinan arkadaslara Allah kolaylik versin 1 kez tasindim ki esyam cok cok az ona ragmen yorucuydu tez zamansa su gibi aksin insallah. Bizim uykularimiz masallah memeden sonra baya guzel. Cocuk uykuyu aliyor mutlu uyaniyor bende ayni sekilde. Gece yatarken su istiyor su icip tekrar yatiyor ama yaninda beni istiyor illa bana dokunuyor aramizda yatiyor zaten yatagini ayirmam lazim biliyorum ama beraber uyumak cok guzel degil mi ya😍 emzirdigimi unuttum bile diyebilirim hatta memeden sonra resmen bebeklik gitti cocuk oldu gibi geliyor gozume. 3 aydir evdeyiz eve cok alistim bakalim ise baslayinca nasil olacak.. yarin her zamanki dr muza goturecegim Eylusu hem bi genel baksin 2 yas oncesi hemde sormam gerekenler var bunlarin basinda istahsizlik var peynir yumurta hic yemiyor her ogunumuz savas alani gibi oluyoruz
Ay ne güzel bıraktı Eylüş memeyi 🙏 Maşallah kuzuma, keşke benimki de böyle olsa. 1 saatte en az 10 kere emiyor, yemek yiyelim diyince ağlıyor. Masaya bile oturmak istemiyor. Dişler sıkıntılı, alt azılar yavaştan çıkıyor ama yan 2 kesici henüz yok. Öndeki 2 tavşan dişiyle canıma okuyor emerken

Ay ne güzel bıraktı Eylüş memeyi 🙏 Maşallah kuzuma, keşke benimki de böyle olsa. 1 saatte en az 10 kere emiyor, yemek yiyelim diyince ağlıyor. Masaya bile oturmak istemiyor. Dişler sıkıntılı, alt azılar yavaştan çıkıyor ama yan 2 kesici henüz yok. Öndeki 2 tavşan dişiyle canıma okuyor emerken

Canim bizde oyleydik ve ben coronadan dolayi 3 aydir evde oldugumdan daha beter sardi su bile icmeyip meme diyordu hele gece yenidogan gibi memeden cektigim an uyaniyordu birde bizimkinde baya sorunlu bi istahsizlik var mama sandalyesinde bile meme diye aglayinca yok dedim benim sabrim buna daha fazla yetmeyecek iyikide biraktirmisim dunyaya ciktim 😂😂😂😂

İstanbul a tek mi geliceksiniz esin gelemiyor mu? Hangi vergi dairesinde olucaksin

Haliç vergi denetim kurulu başkanlığında olacam. Bağcılarda. Kızım ve ben gideriz sadece. Kurulda Allahtan ikiz kız kardeşim de çalışıyor. Onlarda kalıp beraber gider geliriz. Bir müddet. Sonra inşallah Ankara olur 🤲
Deniz de böyle illa ben olucam üstümde uyuyor zaten çoğu zaman.

Gece emmesini kesmek istiyorum artık ama zor geliyor çok o ağlamalarına dayanamıyorum :(

En azından yatağına alışınca odasını ayırmak daha kolay olur gibi düşünüyorum.

Emdikleri müddetçe hep bizi isticek bu bıdıklar anlaşıldı 😄
Kıyamam kuzuma yaa. İşte dişleri bir çıksa ikiniz de rahatlayacaksınız inşallah 🙏

Haliç vergi denetim kurulu başkanlığında olacam. Bağcılarda. Kızım ve ben gideriz sadece. Kurulda Allahtan ikiz kız kardeşim de çalışıyor. Onlarda kalıp beraber gider geliriz. Bir müddet. Sonra inşallah Ankara olur 🤲

Emdikleri müddetçe hep bizi isticek bu bıdıklar anlaşıldı 😄

Kıyamam kuzuma yaa. İşte dişleri bir çıksa ikiniz de rahatlayacaksınız inşallah 🙏
Babadan uzak olmak kötü olmuş. Defne Bera ya annen mi bakicak. Vergi dairesiyle çok işim oluyor keşke maltepe de olsaydın :)

Ben yarın işe başlıyorum ve bakicim hasta olmuş ne güzel dimi

Ya şanssızlık olmuş. Ne olacak şimdi ne yapacaksınız
Babadan uzak olmak kötü olmuş. Defne Bera ya annen mi bakicak. Vergi dairesiyle çok işim oluyor keşke maltepe de olsaydın :)
Aynen kötü oldu bakalım inşallah 1 ayı geçmez. 🙄

Zaten vergi dairesi değil canım çalıştığım yer. Vergi denetim kurulu. Rapor oluşturup ceza yazıcı tayfanın çalıştığı yer 😀 incelemeye girmedikçe şirketin vs gelmezsin pek 😀 kardeşimin 2 buçuk yaşındaki kızı kurum binasının hemen altındaki kreşe gidiyor. Belki oraya veririm ben de. Hasta falan olursa annem gelir olmadı. Artık duruma göre bakarız.

Evlendiğimden beri zaten Ankaraya olmadı bir tayinim. Part time evlilikti bizimki 😄 mesleğe başladığım ilk iki sene gene İstanbul da çalışmıştım. İki hafta da bir hafta sonları ankaraya eşimin yanına gelebiliyordum. Somra Konya ya çıktı tayinim. Hızlı trenle daha rahatladım tabi her hafta sonu gitmeye başladım ankaraya. Hamileliğimin 35. Haftasında izne çıktım ve o gün bugündür evimdeyim şükür. Ona da az kaldı aralıkta son 😂

Sabah sabah biraz hüzünlenelim

FB_IMG_1593408791500.jpg

Rus ressam Andrey Popov'un "Bir Çocuk Büyütmek" adlı eseri...

Back