Sonuç çıktığında döküman şeklinde alırsın bak o tahliller yapılmış mı ben de evlenmeden önce kadın doğum polikliniğnde çalışmıştım gebelere her türlü testi istiyordukCanım bilmiyorum ki nelere bakılacak. Benden 2 tüp alındı.Birde idrar verdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç çıktığında döküman şeklinde alırsın bak o tahliller yapılmış mı ben de evlenmeden önce kadın doğum polikliniğnde çalışmıştım gebelere her türlü testi istiyordukCanım bilmiyorum ki nelere bakılacak. Benden 2 tüp alındı.Birde idrar verdim.
Haslanmis yumurtayi zar zor yiyorum ya midemi bulandırıyor =((Kilo konusunda da tv bi doktor
Ilk 3 aylik donemde 3 kilo
2. 3 aylik donemde 3 kilo
Son 3 aylik donemde 6 kilo ile anne gebeligini tamamlamali
Sabah mutlaka 1 yumurta oglen 1 kase yogurt aksam 1 bardak sutu aliskanlik haline getirmeli dedi.
Ayy napcaz bakalim.
Cok azicik yagda omlet yaparsin mesela peynirli mantarli falan.Haslanmis yumurtayi zar zor yiyorum ya midemi bulandırıyor =((
Sonuç çıktığında döküman şeklinde alırsın bak o tahliller yapılmış mı ben de evlenmeden önce kadın doğum polikliniğnde çalışmıştım gebelere her türlü testi istiyorduk
Evet öyle yapıyorum biberli falan yapıyorum anca öyle yiyorumCok azicik yagda omlet yaparsin mesela peynirli mantarli falan.
Kizlar ben kan testi yaptirmadim.
Cumartesi dr. Gidicem kan testi yaptirmama gerek var mi?
Yoksa dr. Gerek gorurse istermi?
Sekreterine sordum randevu alirken elinizde varsa testiniz getirin ama gerek yok dedi.
Siz muayineye giderken kan testi yaptirdiniz mi?
Ahh canım ya devam ediyor mu peki kanama,inşallah düzelir. Bebisimiz sağlıklı olsunda boşver kilo gider elbet
Gözün aydın canım bende bugün gideceğim doktora inşallah bende duyarım görürüm bebeğimiAhhhh çok tşk ederim canım. Bnmde içim ferahladı biraz. Kanamamda bitsede kurtulsam. Hayırlısı bebeğim iyi olsunda. Bunada şükür.
Kanama alanı yoksa ciddi bişey değil demektir. Benim senle başladı aşağı yukarı 4-5 gün sürdü bitti. Sende de biter bi süre sonra. Progestan kullanıyor musun.Ewt . Dr a sordum şimdi yine 5. 6.7. haftalarda olabiliyormuş kese büyüdüğü için. Kanama alanı falan var mı diye baktı ama yok dedi.
Kalp atışını duyduk bebeği gördük minicik. Kese gayet düzgün dedi. 6+1 mişiz
Kan ve idrarda verdim.
1 ay sonra tekrar gidicem kontrole inş.
Zorunluluğu yok zaten de canım ben elimde bulunsun diye yaptırdım tsh şeker kolestrol idrar her şeye baktırdım. Tsh a falan dr baktıracaktı bu gidişimde tahlilimi gösterdim tamam iyi yapmışsın biz sadece cmv toxoplazma rubella bakalım dediBen gecen ay tsh, idrar falan yaptirmistim ama vitamin demir vs baktirmadim.
Değerlerim çok düşük olunca mevburen erken başladım ben sağlık olsun bebişler iyi olsun da. Geceleri içeceğim sanırım ilacı yatmadan. Ya diyordum ki ne güzel herhalde bu hamileliğim rahat geçecek aşırı bulantım yok diyordum bugün 8+0 oldum ve başladı bu durumlar hayırlısı artık ne yapalım
Kizlar ben kan testi yaptirmadim.
Cumartesi dr. Gidicem kan testi yaptirmama gerek var mi?
Yoksa dr. Gerek gorurse istermi?
Sekreterine sordum randevu alirken elinizde varsa testiniz getirin ama gerek yok dedi.
Siz muayineye giderken kan testi yaptirdiniz mi?
Kilo konusunda da tv bi doktor
Ilk 3 aylik donemde 3 kilo
2. 3 aylik donemde 3 kilo
Son 3 aylik donemde 6 kilo ile anne gebeligini tamamlamali
Sabah mutlaka 1 yumurta oglen 1 kase yogurt aksam 1 bardak sutu aliskanlik haline getirmeli dedi.
Ayy napcaz bakalim.
Ayy ben son aylar tatil diye evdeydim geldim gittim yedim geldim gittim yedim son aylar çok kilo aldım. Gecenin bir vakti uyanıp açlık hissettiğimi biliyorumSabah kalkmadan 1 saat once icip sonra kalktiginda hemen kahvalti yapabilirsin.
Istersen bi dene canim.
Bende ilkinde cok zorlanmistim bi bu sekilde iyi gelmisti.
Eger cok zorlarsa ve asiri kabizlik yaparsa doktorun degistirir aklinda olsun
Ben gittikten sonra kendi istedi
Ilk gebeligimde ilk 3 ay hic almamistim.
4.5.6.7.aylarda 2şer kilo,8 ve 9 da 3er kilo almistim:))))toplam 14
Simdi dusununce ne guzelmis diyorum.
Oyle ozelliklede dikkat etmemistim iyi yerdim :)
Hele son aylar cok yeniyor ya :))))
Simdiden dusununce ne heyecannn![]()
Gözün aydın canım bende bugün gideceğim doktora inşallah bende duyarım görürüm bebeğimi
Kanama alanı yoksa ciddi bişey değil demektir. Benim senle başladı aşağı yukarı 4-5 gün sürdü bitti. Sende de biter bi süre sonra. Progestan kullanıyor musun.
Ben de pazartesi günü 6+1'de gittim kese 16,5 mm bebek 3.8 mm kalp atışı gördük ama duymadık. Niye acaba sen duymuşsun. Cumartesi özele gidip eşime video kaydına aldırcam kalp atışını. Kesin duyulur o zamana kadar. İnşallah yani.
Doktor bana kanın sulu diye uzun sürdü kanaman demişti. Ama benim 4-5 gün sürdü. Belki senin benden sen suludur kanın.
Yerleşmedir canım kesin. Ciddi bişey olsa git gide artardı Allah korusun. Demekki senin hamileliğin böyle oluyor herkesin farklı.İnş biter canım yaa çünkü çok moralimi bozuyo.
Dr um bayağı baktı kanama alanına bulamadı. Eğer %20 falansa sıkıntı oluşturmazmış kanama alanı. Eğer kesenin %50 sinden fazlaysa düşüğe neden olurmuş.
Dr. 5.6.7. Haftalarda kese büyüdüğü için olabilir diyo. Birde aktif kanaman yok dedi. Damla damla şeklinde bile değil peçeteye silince geliyo. Umarım en kısa sürede kesilir.
Yerleşmedir canım kesin. Ciddi bişey olsa git gide artardı Allah korusun. Demekki senin hamileliğin böyle oluyor herkesin farklı.
Canım çok sinir bozucu bir şey benim de ilk hamileliğimde iki üç hafta arasında olmuştu progestan tek başına yetmemişti proluton depot muydu adı hatırlamıyorum iğnesinden de yaptırmıştım öyle geçmişti. Geçenlerde bir arkadaşımı gördüm 7 aylık falandı sanırım ara ara hala kanama oluyor demişti onun hamileliği de öyle geçiyormuş. Çok şükür bebişi görmüşsünüz ultrasonda da ekstrem bir şeye rastlanmamış rahatlamaya çalış canım her hamilelik farklı oluyor bunu yaşayan tek hamile de değilsin Allahın izniyle yoluna girecek her şeyAyyy canım bu kadar uzun mu sürer yerleşme olsa.
Canım çok sinir bozucu bir şey benim de ilk hamileliğimde iki üç hafta arasında olmuştu progestan tek başına yetmemişti proluton depot muydu adı hatırlamıyorum iğnesinden de yaptırmıştım öyle geçmişti. Geçenlerde bir arkadaşımı gördüm 7 aylık falandı sanırım ara ara hala kanama oluyor demişti onun hamileliği de öyle geçiyormuş. Çok şükür bebişi görmüşsünüz ultrasonda da ekstrem bir şeye rastlanmamış rahatlamaya çalış canım her hamilelik farklı oluyor bunu yaşayan tek hamile de değilsin Allahın izniyle yoluna girecek her şey
Canım herşey yolunda çıkmış çok şükür yine de bence dinlen tedbiri elden bırakma, ilk üç ayı atlatana kadar dikkat etsek iyi olacak sanırım. Bugün ben de doktora gidiyorum randevum 3’de. Dün gece hep kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi, bundan ve heyecandan uyuyamadımİnş biter canım yaa çünkü çok moralimi bozuyo.
Dr um bayağı baktı kanama alanına bulamadı. Eğer %20 falansa sıkıntı oluşturmazmış kanama alanı. Eğer kesenin %50 sinden fazlaysa düşüğe neden olurmuş.
Dr. 5.6.7. Haftalarda kese büyüdüğü için olabilir diyo. Birde aktif kanaman yok dedi. Damla damla şeklinde bile değil peçeteye silince geliyo. Umarım en kısa sürede kesilir.