2018 Ekim Anneleri

Sizler TSH Karşılaştırması yapınca ben de tahlil Sonuçları'ndan merak edip kontrol ettim benimki 2.2 imiş kaç üstü ya da altı olunca anormal ki ?

Sizler TSH Karşılaştırması yapınca ben de tahlil Sonuçları'ndan merak edip kontrol ettim benimki 2.2 imiş kaç üstü ya da altı olunca anormal ki ?
Benim hamileliğe bağlı çıktı guatr. Dr ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım dedi

Benim hamileliğe bağlı çıktı guatr. Dr ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım dedi
Hımm çok şükür benimki normalmiş o zaman doktor da Demişti senin Tiroid hormonunun iyi olmasına sevindim diye.tiroid hormonu dediği TSH mış demek.Seninki kaç canım ilaç verdi mi doktorun bunun için ?

Hımm çok şükür benimki normalmiş o zaman doktor da Demişti senin Tiroid hormonunun iyi olmasına sevindim diye.Seninki kaç canım ilaç verdi mi doktorun bunun için ?
Benim ilk hamile kaldığımda bakıldı hormonlara 5.90 çıktı.hemen ilaca başladım.15 gün sonra tekrar bakıldı çok şükür düşmüş değer 2.60 a. Haftaya tekrar yaptırcam hala kullanıyorum ilacı dr kullan dedi.

2.60 ın ds altına düşsün diye bekliyor demekki.bundan sonra Sorunsuz sıkıntısız olarak devan etsin hamileliklerimiz inş

2.5 altı isteniyormus ilk 3 ay canim.
Ikinci 3 ay ve son 3 ay olarakta degisirmis
Gayet normal masallah :)

Gunaydin kizlar balik yemeyi cok sevmiyorum hele su zamanlar zaten bisey yiyemiyorum bulantidan heleki balik hic acaba balik yagi hapi kullanmak icin erken mi

Gunaydin kizlar balik yemeyi cok sevmiyorum hele su zamanlar zaten bisey yiyemiyorum bulantidan heleki balik hic acaba balik yagi hapi kullanmak icin erken mi
Ben 1 aydır balık yağı kullanıyorum dün yine aldım 2.kutuya baslicam.ayrıyeten folik kullanmıyorum mesela.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Olumsuz durumlarla karşılaşanlar olmuş geçmiş olsun arkadaşlar umarım en kısa sürede sıkıntılarınız ortadan kalkar. Güzel şeylerle karşılaşacağınız bir gün geçirmeniz dileğiyle....

Amin inşallah günaydın=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…