Sizler TSH Karşılaştırması yapınca ben de tahlil Sonuçları'ndan merak edip kontrol ettim benimki 2.2 imiş kaç üstü ya da altı olunca anormal ki ?5 haftalik diye olctugu olcume takilma canim.Kese kac mm?
Cok gecmis olsun.Gecmis bitmis olsun hatta insallah simdiye kadar.Guzel haberlerini bekliyoruz❤
3.5 cikmis canim baktim.5 uzeri normal degerlerinde uzerinde galiba.Bende bi soracam tekrar
Benim hamileliğe bağlı çıktı guatr. Dr ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım dediSizler TSH Karşılaştırması yapınca ben de tahlil Sonuçları'ndan merak edip kontrol ettim benimki 2.2 imiş kaç üstü ya da altı olunca anormal ki ?
Hımm çok şükür benimki normalmiş o zaman doktor da Demişti senin Tiroid hormonunun iyi olmasına sevindim diye.tiroid hormonu dediği TSH mış demek.Seninki kaç canım ilaç verdi mi doktorun bunun için ?Benim hamileliğe bağlı çıktı guatr. Dr ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım dedi
haber ver bizeKızlar benim de sabah kanamam başladı doktora gidiyorum
Benim ilk hamile kaldığımda bakıldı hormonlara 5.90 çıktı.hemen ilaca başladım.15 gün sonra tekrar bakıldı çok şükür düşmüş değer 2.60 a. Haftaya tekrar yaptırcam hala kullanıyorum ilacı dr kullan dedi.Hımm çok şükür benimki normalmiş o zaman doktor da Demişti senin Tiroid hormonunun iyi olmasına sevindim diye.Seninki kaç canım ilaç verdi mi doktorun bunun için ?
Ya gecmiş gitmiş olsun üzüldüm Allah korkutmasın bir dahaKızlar benim de sabah kanamam başladı doktora gidiyorum
2.60 ın ds altına düşsün diye bekliyor demekki.bundan sonra Sorunsuz sıkıntısız olarak devan etsin hamileliklerimiz inşBenim ilk hamile kaldığımda bakıldı hormonlara 5.90 çıktı.hemen ilaca başladım.15 gün sonra tekrar bakıldı çok şükür düşmüş değer 2.60 a. Haftaya tekrar yaptırcam hala kullanıyorum ilacı dr kullan dedi.
Sizler TSH Karşılaştırması yapınca ben de tahlil Sonuçları'ndan merak edip kontrol ettim benimki 2.2 imiş kaç üstü ya da altı olunca anormal ki ?
Tekrar yükselmeye karşı muhtemelen bi süre kullanmaya devam ettirirler. İnşallah sıkıntısiz gecirelim hamileliklerimizi ya inşallahhh2.60 ın ds altına düşsün diye bekliyor demekki.bundan sonra Sorunsuz sıkıntısız olarak devan etsin hamileliklerimiz inş
insallah kötü bisey yoktur..Rabbim yavrularimizi da bizide korusunKızlar benim de sabah kanamam başladı doktora gidiyorum
Ben 1 aydır balık yağı kullanıyorum dün yine aldım 2.kutuya baslicam.ayrıyeten folik kullanmıyorum mesela.Gunaydin kizlar balik yemeyi cok sevmiyorum hele su zamanlar zaten bisey yiyemiyorum bulantidan heleki balik hic acaba balik yagi hapi kullanmak icin erken mi
Folik kesinlikle kullanman lazım yanlış yapıyorsunBen 1 aydır balık yağı kullanıyorum dün yine aldım 2.kutuya baslicam.ayrıyeten folik kullanmıyorum mesela.
Amin inşallah günaydın=)Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Olumsuz durumlarla karşılaşanlar olmuş geçmiş olsun arkadaşlar umarım en kısa sürede sıkıntılarınız ortadan kalkar. Güzel şeylerle karşılaşacağınız bir gün geçirmeniz dileğiyle....
Gunaydin kizlar balik yemeyi cok sevmiyorum hele su zamanlar zaten bisey yiyemiyorum bulantidan heleki balik hic acaba balik yagi hapi kullanmak icin erken mi
İmom çok iyi bende gebelik düşünürken kullanmıştım yalnız kilo yapıyorMerhaba ben imom omega kullaniyorum.. doktorum verdi günde 1 tane..
Kullandığım takviyenin içinde aynı değerde folik var normal foliklerinde günlük alimi 400 mk g.. Benim günlük aldığımda 400Folik kesinlikle kullanman lazım yanlış yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?