- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
S Semabuse onermisti 4kiddos diye bi cafe instagram sayfalarida varanabelgunes Atlas ı nereye götürdünüz ismini yazar mısın bir bakayım bende
aa bizimkinin boyu yetmiyor daha kapilara.koltuklara da cikamiyor o yuzden hic aklima gelmemistiBizimki saolsun koltuklarin ustune cikip ziplayip kostugu icin sen bekle diyememem heralde :) ayağı takilip yuvarlaniyor bazen cunku artik citten kaçarsa yanima alicam mecbur. Oda kapisi da kapatmak cozum değil açıyor cunku
Teşekkür ederim bakayım
İkinci bebesi olanlar, ilk bebenin meme bırakma hikayesini anlatır mısınız?
ben nilişi hiç kesmek istemiyorum. O da istemez bence.
Arkadaslar sacma gelebilir ama aklima deli sorular geliyor 2 gun izinliyim atlasla evde ikimiz varız sadece ev isi fln yaparken pesimden geliyo sorun degil ama wc ye giderken citin icine koydum ben ve ayagini atiyor artik çıkması an meselesi evde bebisle tek olanlar o gibi durumlarda napiyosunuz. :)
Teşekkür ederim.Yaaaasenin yaratıcılığina bayılıyorum her şeye doğal çözümler uretiyorsun maşallah
Bu arada çınar gece beslenmesini 1-2 aydır kendiliğinden bıraktı mama işi bitti çok seviniyorum
Ben hiç bişeyin içinde bırakmadım. Bazen kapıda bekliyor bazen ağlıyor bazen oyuncaklara dalıyor.
Konuşa konuşa bıraktık ama çok ağladı, zor kabullendi, içinde kaldı çocuğumun.. tadından tiksinmesi mi yoksa annem sütü benden esirgiyor fikri mi daha travmatik bilemedim.. 2,5 yaşına kadar kuzu gibi olan çocuğum asi bir fırlamaya dönüştü. Gündüz uykusunu da bıraktı birkaç aya.Bildiğim kadarıyla konuşup bıraktırmak lazım. Acı sos falan travmatik.
Benim kızçe yürümeden koltuklara tırmanıyorduaa bizimkinin boyu yetmiyor daha kapilara.koltuklara da cikamiyor o yuzden hic aklima gelmemisti
Bizimki de hep tepelerde. Abisinin ranzasına çıkmak favorisi ama baba kesin yasak koydu, ağlatıyor ama izin vermiyor çıkmasına. Daha bir ton yasakla karşı karşıya kızçem. Ben ne kadar serbest bırakıyorsam baba bir o kadar kısıtlıyor. Her şeye hayır diyor, lâf anlatamıyorum adama.. geçenlerde kızım başını masaya vurdu ağlıyor, ben sakinleştirmeye çalışıyorum. Adam diyor ki, bırak ağlasın. Dikkatli olsaymış! Yahu bebek o daha ne dikkati... Çok bunaltıyor beni, fena patliycam bi günKoltuğa cıkmıyor mu bebeler ya :) bizimki aylardır koltukta, inmek cıkmak oyun, ulaşmak, cama cıkıp baba beklemek, bi süre kuşları izliyor her sabah, köpek çağırıyor.
Ben onların evde ulaşmaması gereken bi yer varmış gibi düşünmüyorum.Onlarında evi. Cidden cıkıp öğrendikçe hareketler oturuyor daha hızlı bile oluyorlar herseyde.
Sandalye masa kısmından korkuyorum bende ama Simay cıktıysa inemediyse çağırıyor, yine de dalarım duymam fln diye süpürürken mutfagın kapısını kapatıyorum. Baska masam yok zaten. Bişey koyup cıkmak istediği yere de uzanıyor. Akvaryum var hatta ama gördükçe ne dediğimizi öğrendikçe alışıyor.Öğrenmek tekrar etmek zaten onlar için, yasamadıkları bişeyi bu yüzden öğrenmelerini yaş gectikçe beklemekte haksızlık olur.
Cok müdahele etmemek gerekiyor benim öğrendiğim, daha rahat oluyor ve saldırmıyorlar.
Bütün Cocuklar İyidir kitabını okuyun, kısacık, küçüçük ama bazen neden bişeyi düşünüyoruz ya da böyle diyoruz ki bile diyorsunuz. Ben ara ara okuyup hatırlatıyorum kendime :) bazen bi okudugunuzu baska zaman farklı acıdan bile anlayabiliyorsunuz.
Bazı seyleri farketmek bile düşüncelerinizi hafifletebilir
Sizce boya kalemi almalıyım yoksa tahta kalem mi yani düz kağıda mı çizmeli yada mum boya ile başlayalım bilemedim henüz masa sandalyesi yok mama sandalyesinde yapar diye düşünüyorum ama fikirlerinizi bekliyorum
Koltuğa çıksa iyi. Bi de koltuğun üst tarafına çıkıyor. Bizim L koltuğun arkası boş. Ordan atlayacakmış hanfendi.Koltuğa cıkmıyor mu bebeler ya :) bizimki aylardır koltukta, inmek cıkmak oyun, ulaşmak, cama cıkıp baba beklemek, bi süre kuşları izliyor her sabah, köpek çağırıyor.
Ben onların evde ulaşmaması gereken bi yer varmış gibi düşünmüyorum.Onlarında evi. Cidden cıkıp öğrendikçe hareketler oturuyor daha hızlı bile oluyorlar herseyde.
Sandalye masa kısmından korkuyorum bende ama Simay cıktıysa inemediyse çağırıyor, yine de dalarım duymam fln diye süpürürken mutfagın kapısını kapatıyorum. Baska masam yok zaten. Bişey koyup cıkmak istediği yere de uzanıyor. Akvaryum var hatta ama gördükçe ne dediğimizi öğrendikçe alışıyor.Öğrenmek tekrar etmek zaten onlar için, yasamadıkları bişeyi bu yüzden öğrenmelerini yaş gectikçe beklemekte haksızlık olur.
Cok müdahele etmemek gerekiyor benim öğrendiğim, daha rahat oluyor ve saldırmıyorlar.
Bütün Cocuklar İyidir kitabını okuyun, kısacık, küçüçük ama bazen neden bişeyi düşünüyoruz ya da böyle diyoruz ki bile diyorsunuz. Ben ara ara okuyup hatırlatıyorum kendime :) bazen bi okudugunuzu baska zaman farklı acıdan bile anlayabiliyorsunuz.
Bazı seyleri farketmek bile düşüncelerinizi hafifletebilir
Bizimkilerde koltuğun kolundan yere süngere atlıyorKoltuğa çıksa iyi. Bi de koltuğun üst tarafına çıkıyor. Bizim L koltuğun arkası boş. Ordan atlayacakmış hanfendi.
Merhaba bu ana kucağından memnun kaldınız mı kaç ay kullandınız? Bende ayrı alıcam bu anakucağını,bebek arabamla uyumlu değil ama pusetsiz de yapamam diye düşündüm evde dışarda kullanırım illa ki dedim.siz kaç ay kullandınız?Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebek arabaları ve puset konuşulmuş. Benimde teyzemin kızı bana maxi-cosi ana kucağı getirmiş geçen sene 1500 tl vermiş hiç kullanmamış sadece bebek arabasını kullanıyorlarmış.birde baston puset getirmiş mothercare marka bu durumda ben nasıl bişey almalıyım. Bu anakucağını tek kullanamam bebek arabası yok ana kucağına uyumlu bir bebek arabası alsam 2500 den başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?