Şimdi sen yazınca yüzümde bir gülümseme oluştu bizim de orda ve burda kelimelerimiz var her şeyi gösteriyor:) benim oğluş da gülüyor maşallah hep hatta yaptığı tüm yaramazlıkları gülerek yapıyor kızamıyorum:) evde oraya buraya tırmanacak inecek sarkacak en sevdiği tehlikeli şeyler. Gelip sarılışı yanağını uzatıp öptürmesi siliyor tüm yorgunlukları. Ablasıyla oynamayı,mutfakta dolaplarımı karıştırmayı,legolarla oynamayı,doldur boşalt yapmayı çok seviyor ha bir de ablasıyla kutu oyunları oynarken onu sabote etmeyi:) zile kendisi basacakmış oyunda oyundaki materyalleri kendisi kullanacakmış tüm işi gücü bırakıp koşarak geliyor ablasının oyunlarını görünce. Bizde durumlar böyle. 8 dişi var azılar ve köpek dişleri inanılmaz kabarmış ishal ve halledemediğimiz bir pişiğimiz var dişler geldi gelecek. Belki gelmiştir de açmıyor ağzını. Gece uykularımız da berbat sabah nasıl oluyor uyudum mu bilmeden kalkıyorumBen de kızımı anlatayım. 6 dişimiz var.
Abisinin oyuncaklarıyla oynamayı seviyor. Son 2 oyuncak: sebze kesme ve 4lü hayvan setleri. Oğlum aldırmış babasına, kızım da hemen ortak oldu..
Balonla oynamayı seviyor, birbirimize atıyoruz ailecek. Top da aynı şekilde. Abisinden iyi şut çekiyor
Tahta bul tak oyun setleri var: hayvanlar alemi, sayılar, meslekler, ayıcık parçaları.. hepsini çok seviyor ama henüz takmaya başlamadı. Eline alıp tek tek parçalarla oynuyor. Hayvanların arasından aslan, çita ve kaplanı elie alıp, miyav miyav diye gezdiriyor odada
Bugün yeni bir oyun keşfetti. Bozuk para kutusunu gördü, istedi verdim. Her türlü bozukluktan var 5 krş dahil. Oturduk ikimiz yarım saat boyunca para sayar gibi kutudan eline, elinden kutuya, sonra bana, tekrar ona v.s. paralarla oynadık. Büyük bir ustalıkla topluyor kutunun içinden, ciddiyetle elinde biriktiriyorçalıştı minik parmaklar..
Sonra ellerini yıkadık, gitti ata bindi, dolaştı odaları
Tam bir sevgi pıtırcığı, ayyy diyip sarılmaya geliyor koşa koşa. Dudaklarını balık gibi hazırlayıp uzaktan öpmeye geliyor mesela
Akşamları yatak odasına geçip ikimizin başbaşa oyun faslı var. Sonra meme ve uyku. Bazen memede uyumuyor, ben uzanıyorum, yatakta oyun oynarken yorulup sızıyor
15-20 tane kelimesi var. Son öğrendikleri abi ve arka. Her fırsatta söylüyor
Canım o pişik diş çıkarırken bela oluyor ne yazık ki. Iyisinden kantaron yağı bulursan, al sür, bize o iyi geldi..Şimdi sen yazınca yüzümde bir gülümseme oluştu bizim de orda ve burda kelimelerimiz var her şeyi gösteriyor:) benim oğluş da gülüyor maşallah hep hatta yaptığı tüm yaramazlıkları gülerek yapıyor kızamıyorum:) evde oraya buraya tırmanacak inecek sarkacak en sevdiği tehlikeli şeyler. Gelip sarılışı yanağını uzatıp öptürmesi siliyor tüm yorgunlukları. Ablasıyla oynamayı,mutfakta dolaplarımı karıştırmayı,legolarla oynamayı,doldur boşalt yapmayı çok seviyor ha bir de ablasıyla kutu oyunları oynarken onu sabote etmeyi:) zile kendisi basacakmış oyunda oyundaki materyalleri kendisi kullanacakmış tüm işi gücü bırakıp koşarak geliyor ablasının oyunlarını görünce. Bizde durumlar böyle. 8 dişi var azılar ve köpek dişleri inanılmaz kabarmış ishal ve halledemediğimiz bir pişiğimiz var dişler geldi gelecek. Belki gelmiştir de açmıyor ağzını. Gece uykularımız da berbat sabah nasıl oluyor uyudum mu bilmeden kalkıyorum
Pille çalışanlar var ama çeşit çok hangisini alsam? Küçük de olsun istemiyorum
Yazın oğlumu sudan çıkaramıyorum ama kışın banyo büyük dert. Bir sürü dil döküyorum ikna edene kadar. Rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum ama bu aralar iyice mızmız.. Önce onu yıkıyorum, bir ton şikayet edip baygınlık getiriyor insana. Sonra Simayı yıkıyorum anında yumuşatıyor beni, şükür ediyorum varlığına.. Gel annem bıcı bıcı diyorum koşup geliyor. Banyo ettirirken suyla oynuyor kahkahalar atıyor.. Abisi de girmemek için pazarlık yapıyor, yıkanırken de şikayetleri bitmiyor.. 2 kardeş, 2 ayrı dünya.. Ne fiziksel olarak ne de karakter olarak benziyorlar.. bu kadar farklı 2 kardeş hiç görmemiştim, bana nasip oldu
Ben oyuncaktan ziyaye kitap almaya calisiyorum cunku e bebekte misal hep isikli pilli vs oyuncaklar goruyorum yani nasil egitecek diye dusunuyorum evde var 1-2 tane bunlardan ama iki caliyor bakiyor sonra kapatiyor birde dunya para kitap oyle degil ama her seferinde farkli hikaye uyduruyorum yada su ilk 100 sozcuk kitabindan var hayvanlari nesneleri tanitiyorum yada oyuncak pelus bebekleriyle oynatiyorum onlari konusturuyorum yastiklri yere atip evde parkur hazirliyorum ve surekli hayatin icinde tutmaya calisiyorum gel yemek yapalim simdi camasirlari katlayalim vs gibi gercekten aninda kapiyorlar bu dönem bir seyi 1 kez soylemek yeterli oluyor
Ben hep yazılanları okuyor ama bazen zaman bulamamaktan bazen de yazacak bir şey bulamamaktan sessizce takip ediyorum canım. Ama haklısın kemik kadromuz kaldı sadece burada çoğunluk doğumla birlikte bıraktı burayıPessinius da yazmis cok sevindim ya.digerleri de gelse gün icinde 1 msj bile yazsalar cok sevinirim.
Ya kızlar cok özlemisim hepinizi
O hikayeyi bende merak ediyorum kendi kendine birakti diyolarya o nasil oluyo acaba. Bizimkide son zamanlarda dusmeye basladi daha da akıllanırsa çok zorlanicam gibi geliyo ama emerek uyudugu icin biraktirmakta yemiyorİkinci bebesi olanlar, ilk bebenin meme bırakma hikayesini anlatır mısınız?
ben nilişi hiç kesmek istemiyorum. O da istemez bence.
Ben banyonun kapısını açar açmaz anlıyor ve benden önce dalıyor içeri bazen çıkarıp kapıda bekletiyorum bazen ağlıyor çıkmıyor çiiişşş diyor o da bir köşeye oturup doğru mu yanlış mı bilemem ama bazen mecbur yanımda oluyorArkadaslar sacma gelebilir ama aklima deli sorular geliyor 2 gun izinliyim atlasla evde ikimiz varız sadece ev isi fln yaparken pesimden geliyo sorun degil ama wc ye giderken citin icine koydum ben ve ayagini atiyor artik çıkması an meselesi evde bebisle tek olanlar o gibi durumlarda napiyosunuz. :)
Kaşık ve çatal 7.aydan beri elinde diyebilirim :) çorbasını kendi içiyor yoğurt yiyor tahin pekmez kaşıkla yine kendi yiyor tabi hep döke saça öğrendi döküyor diye almadım elinden şimdi sadece çorbayı çok az döküyor sürekli elinde olsun hemen öğrenir benceValla bizimki hâlâ alışamadi canim.aslinda ilerde yapar nasil olsa diye üstüne düşmüyorum.ne güzel pilavini yiyormus.
Ben bide bisey farkettim.metehana ben yedirince daha az yiyip kalkiyor.ama önüne koyunca kendisi çok yiyor.iki eliyle ağzina bi depişi var.yavas oğlum kitlıktan mı çiktin diyorum:)
Aynen canim.burada sürekli yazan ve gelip sohbete katilanlar kemik oldu.çok güzel seyler paylastik.Ben hep yazılanları okuyor ama bazen zaman bulamamaktan bazen de yazacak bir şey bulamamaktan sessizce takip ediyorum canım. Ama haklısın kemik kadromuz kaldı sadece burada çoğunluk doğumla birlikte bıraktı burayı
Ben tek bakiyorum canim.cogu zaman arkama agliyor.bazen klozete gidiyorum.pesimden ağlaya ağlaya geliyor.mecburuz yapacak bisey yok.iyice sıkışana kadar bekliyorim bazen.Arkadaslar sacma gelebilir ama aklima deli sorular geliyor 2 gun izinliyim atlasla evde ikimiz varız sadece ev isi fln yaparken pesimden geliyo sorun degil ama wc ye giderken citin icine koydum ben ve ayagini atiyor artik çıkması an meselesi evde bebisle tek olanlar o gibi durumlarda napiyosunuz. :)
Ay ne güzel canim.mihrimah zaten cok akıllı bi kız.o ayça diyişine öldüm zaten.Kaşık ve çatal 7.aydan beri elinde diyebilirim :) çorbasını kendi içiyor yoğurt yiyor tahin pekmez kaşıkla yine kendi yiyor tabi hep döke saça öğrendi döküyor diye almadım elinden şimdi sadece çorbayı çok az döküyor sürekli elinde olsun hemen öğrenir bence
Merhaba canım nasılsınŞimdi sen yazınca yüzümde bir gülümseme oluştu bizim de orda ve burda kelimelerimiz var her şeyi gösteriyor:) benim oğluş da gülüyor maşallah hep hatta yaptığı tüm yaramazlıkları gülerek yapıyor kızamıyorum:) evde oraya buraya tırmanacak inecek sarkacak en sevdiği tehlikeli şeyler. Gelip sarılışı yanağını uzatıp öptürmesi siliyor tüm yorgunlukları. Ablasıyla oynamayı,mutfakta dolaplarımı karıştırmayı,legolarla oynamayı,doldur boşalt yapmayı çok seviyor ha bir de ablasıyla kutu oyunları oynarken onu sabote etmeyi:) zile kendisi basacakmış oyunda oyundaki materyalleri kendisi kullanacakmış tüm işi gücü bırakıp koşarak geliyor ablasının oyunlarını görünce. Bizde durumlar böyle. 8 dişi var azılar ve köpek dişleri inanılmaz kabarmış ishal ve halledemediğimiz bir pişiğimiz var dişler geldi gelecek. Belki gelmiştir de açmıyor ağzını. Gece uykularımız da berbat sabah nasıl oluyor uyudum mu bilmeden kalkıyorum
Canim aklıma geldi.uzun sureli ishal ve pisikler mantara cevirebiliyor.bi doktora gotursen bi baksa iyi olur.bide bakso damla ishale iyi geliyor.bagirsak florasini düzenliyor.metehan 3 ay ishal oldu.pisik matara cevirdi.kaniyordu eti.travacol yada travazol krem iyi gelmisti.Şimdi sen yazınca yüzümde bir gülümseme oluştu bizim de orda ve burda kelimelerimiz var her şeyi gösteriyor:) benim oğluş da gülüyor maşallah hep hatta yaptığı tüm yaramazlıkları gülerek yapıyor kızamıyorum:) evde oraya buraya tırmanacak inecek sarkacak en sevdiği tehlikeli şeyler. Gelip sarılışı yanağını uzatıp öptürmesi siliyor tüm yorgunlukları. Ablasıyla oynamayı,mutfakta dolaplarımı karıştırmayı,legolarla oynamayı,doldur boşalt yapmayı çok seviyor ha bir de ablasıyla kutu oyunları oynarken onu sabote etmeyi:) zile kendisi basacakmış oyunda oyundaki materyalleri kendisi kullanacakmış tüm işi gücü bırakıp koşarak geliyor ablasının oyunlarını görünce. Bizde durumlar böyle. 8 dişi var azılar ve köpek dişleri inanılmaz kabarmış ishal ve halledemediğimiz bir pişiğimiz var dişler geldi gelecek. Belki gelmiştir de açmıyor ağzını. Gece uykularımız da berbat sabah nasıl oluyor uyudum mu bilmeden kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?