2018 Ekim Anneleri

Bu ara balonu şişirip havaya bırakıyoruz ona çok ama çok gülüyor heyecanlanıyor, kucakta dans istiyo, sürtmeli motoru takla atınca da çok egleniyo. Ben çok araştırıp alıyorum, saklayıp dönem dönem çıkarıyorum. Bazen çamaşır sepetine giriyor üstüne mandallari ve 50li topunu boşaltıyor, bazen yürüme arkadaşıyla duvara birlikte tosluyoruz. Çok eğlenceli oluyo birlikte oynamak. Çok şükür cannim bugunlerimmize

Önerilerini beklerim atlas bugun cok eglendi zorla cikardim hatta :) her gordugu seye aa aa diye sasiriyo ozellikle kumlarda oynamaya bayildi
Himm çok sevindim biz kuma hiç girmedik, kaç kez gittik süpürge, LEGO, çamaşır asma, ütü, bulaşık ve yemek yapıp durdu. Koltukların altinii bile süpürüyor aynı annesi diyorum. Temiz değil mi lavabosu bakım odası vs

Yıllardır çok üzülür ağlardım sonsuz şükürler olsun her animiza, bir yere yemeğe kahvaltıya gitsek çocuğumuz olsa o da bizle olur o da yer derdim boğazım dugumlenirdi, evde güzel birşeyler yapsam yine çok üzülürdüm hep üçüncü de olurdu gözüm yillarrca iki kişiden sonraa çok şükür üçüncü olduk. Hemen hemen her gün ağlıyorum sevinçten sukurden. Bacağıma sarılması, tripleri, esprili gülmesi, heyecanı, öperken yanağını getirmesi, sinirlenince bağırması, öyle güzel bakmasi, anne demesi, montunu getirip dışarıyı istemesi, yani herşeyi ile bin şükür. Çok çabuk büyüyorlar hâlâ şaşırıyorum bunu ben mi doğurdum diye nasıl sevgi nasıl aşk.. Allah'ım tüm olmayanlara da nasip etsin. İkinciyi düşünen var mı?

Evet çok şükür.yurume arkadaşıyla yakalamaca oynuyoruz kahkaha ata ata peşimden koşturuyor arabayla perdenin arkasına saklanıp neredeyim ben diyorum bayılıyor beni bulmaya ve kendi de saklanmaya saklambaç ve yakalamaca en sevdiği oyunlar mümkün oldukça vakit geçirmeye çalışıyorum anneanne de oyun oynuyor artık oglusla.saglikli mutlu büyüsünler insallah
Bu arada artık yürüyor yürüme arkadaşına gerek olmuyo

Amin.okurken aklıma geldi de bir gün kahvaltıya gitmiştik esimle.yan masada anne baba çocuk vardı,inşallah biz de bir gün böyle üç kişi geliriz bir gün...meğer hamileymisim üç kisiymisiz haberim yokmus yerleşme kanaması olmuştu regl sanmıştım sonraki ay için umut ediyordum

Bizimki de yürüyor maksat eğlenmek köşe duvar vurmaya bayiliyo, duvarları ciziyo kalemle. Perrdenin arkasına kendisi saklaniyo

Bizimki de yürüyor maksat eğlenmek köşe duvar vurmaya bayiliyo, duvarları ciziyo kalemle. Perrdenin arkasına kendisi saklaniyo
Aynen kendi saklanıp kahkaha atıyo oyun başlatıyor ah bu ponçikler çok tatlılarhalı çizmeyi seviyor bizimki de

Nasıl özlemişim seni ve yazdıklarını
Bana hep cok tutarli ve epey bi düsüncenin urünü gibi gelmistir yazdıklarin.
Bugünkilerde keza ayni.
Sana nasil tesekkür etsem bilemiyorum.bu topigi actin sonra guzel gönlünü ilgini actin.sonra burda cok güzel arkadaşlıklarımız oldu.
Keske yeniden canlansa buralar.herkesi çok özledim.

Su fikstir çoğu için diye düşündüm hiç saymadım, benim ikiside su kurbağası :)
Yürümeye başlamış gözünaydın :)
Yürüme arkadasının onu yavaslattığını farketmesi yakındır

Bende özlemişim, bu akşam okudukça daha da farkettim
Teşekkür ederim canım sen kendi fikirlerinle yakınlık bulduğun, farkettiklerin içindir aslında yazdıklarımdan görebildiğinde.
Sayfa standart acılıyor aslında ben açmadım çok emeğim olmadı, mekan hepimizin iyi ki gelmişizde, devam ettirebildik saygıyla bunca zaman

Ama senin yerin de bi baska canim.gerek sabrin gerek olgunlugun olaylara bakis aci sakinligin bize hep hi huzur verdi.bununla birlikte grubumuzdaki arkadaslar da cok iyiydi.birbirimizi cok seviyorduk.birbirimizin halinden anliyorduk.sinerjimiz tutuyordu.
Hepsi cok özledim. E elaelif123 keske yazmayi birakmasaydi.haber alamiyorum.kendisinden hic.
En son ekimde girmis.baska hic girmemis.özledik baya.
Diger arkadaslar da ara sira yaziyorlar.ama yeniden eski günlerimizdeki gibi toplaşsak çok güzel olur.

Kullanmadım ama icerisi iyiydi ordaki ablalarin çocukların dagittiklarini pesleriden toplama cabalarina cok güldüm yalniz hafta sonu daha kalabalik oluyor sanirim

Varlıklarına binlerce kez şükürler olsun
Ben düşünüyorum canım ikinciyi ama 2 yaşını doldursun. Sütten yavaş yavaş keseyim. İstiyorum bakalım hayırlısı

Su fikstir çoğu için diye düşündüm hiç saymadım, benim ikiside su kurbağası :)
Yazın oğlumu sudan çıkaramıyorum ama kışın banyo büyük dert. Bir sürü dil döküyorum ikna edene kadar. Rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum ama bu aralar iyice mızmız.. Önce onu yıkıyorum, bir ton şikayet edip baygınlık getiriyor insana. Sonra Simayı yıkıyorum anında yumuşatıyor beni, şükür ediyorum varlığına.. Gel annem bıcı bıcı diyorum koşup geliyor. Banyo ettirirken suyla oynuyor kahkahalar atıyor.. Abisi de girmemek için pazarlık yapıyor, yıkanırken de şikayetleri bitmiyor.. 2 kardeş, 2 ayrı dünya.. Ne fiziksel olarak ne de karakter olarak benziyorlar.. bu kadar farklı 2 kardeş hiç görmemiştim, bana nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…