Kahverengi lekeler oluyor mu peki şimdi , ne diyor dr bu duruma kanama neden olmuşEvet benimde oldu.. 4+5 te aksam wc de pedde gördüm kirmizi kahve rengi gelmisti.. sonra sabaha kadar olmadi gibi.. doktor hcg yi tekrarlayalim dedi.. öglen kan vermekten geldim.. bu seferde wc de kirmizi kan boşaldi birden.. cok korktum.. doktoru aradik.. hemen progestan yutup yatin dedi.. ertesi günde iğne vuruldum.. ama o kanama devam etmedi wc de akmasindan sonra.. insallah bisey olmamistir.. hep yatiyorum.. gunde 4 tane progestan fitil koyuyorum.. insallah devami gelmez Allah korusun..
cnm istersen başka bir doktora daha git bu kadar fark olmamalı. Sadece kesemı göründü bu haftada kalp atışınıda duyman gerekıyor... adetlerin düzenli mi? geç döllenmede olabılır ama bu kadar fark eder mi bilemedimSELAM ALEYKUM hanimlar moralim çok bozuk ağlamak istiyorum bugün doktora gittim adet tarihime göre 7+6 haftalik oturesyonda 5 haftalik çıktı bukadar fark olurmu bide kese oluşmuş ama bebek yol siz ne zaman gordunuz eve geldikten sonra adet gibi akintim oldu doktora tekrar gitmem gerekiyormu normalde bir hafta sonra gel bebek gorunmurmu
adet tarihim düzenli bilmiyorum kafam çok katisik maalesef canım kahverengicnm istersen başka bir doktora daha git bu kadar fark olmamalı. Sadece kesemı göründü bu haftada kalp atışınıda duyman gerekıyor... adetlerin düzenli mi? geç döllenmede olabılır ama bu kadar fark eder mi bilemedimakıntı kahve yada kırmızı değise sorun yok
Canim benimde 4 ocak oda 5 haftalik dedi kesin bir gariplik var çünkü 4 hafta önce test yaptım evde sillik olsada çıktı bir haftalikken çıkacak değil yaSon adet tarihim 2 ocak ultrason 5+2 bu kadar geç döllenme olur mu ya kesin bi gariplik var
cnm o zaman doktora git tekrar kahve lekelerım var dee önemli olabilir...adet tarihim düzenli bilmiyorum kafam çok katisik maalesef canım kahverengi
Geç döllenme olabilir ne zaman çağırdı tekrar seni kontroleSELAM ALEYKUM hanimlar moralim çok bozuk ağlamak istiyorum bugün doktora gittim adet tarihime göre 7+6 haftalik oturesyonda 5 haftalik çıktı bukadar fark olurmu bide kese oluşmuş ama bebek yol siz ne zaman gordunuz eve geldikten sonra adet gibi akintim oldu doktora tekrar gitmem gerekiyormu normalde bir hafta sonra gel bebek gorunmurmu
Allah izin verirse duyarsın kalp atisinı yarın canım. Yarın @Nazz3416 da sende iyi haberlerle geleceksiniz insaallahhh
Akşam anca gidebilirim çok geç olurmu bide zaten bebek görünmüyor ki ne diycek offf moralim çok bozuk RABBİM herşeyin hayirlisini versin INŞALLAH kızım abla oluyor diye çok sevinmiştikcnm o zaman doktora git tekrar kahve lekelerım var dee önemli olabilir...
Kahverengi lekeler oluyor mu peki şimdi , ne diyor dr bu duruma kanama neden olmuş
Kahverengi lekeler oluyor mu peki şimdi , ne diyor dr bu duruma kanama neden olmuş
cnm herseyın hayırlısını dile ve kötüyü düşünme aynı doktora gitme farklı doktora git bu sefer... birde bazen ultrasyon eski olabılıyor gittiğin hastane nasıl bir hastane ?Akşam anca gidebilirim çok geç olurmu bide zaten bebek görünmüyor ki ne diycek offf moralim çok bozuk RABBİM herşeyin hayirlisini versin INŞALLAH kızım abla oluyor diye çok sevinmiştik
Bir hafta sonra ama olmaz canım çünkü zaten 4 hafta oldu test yapali nasıl beş haftalik olabilirGeç döllenme olabilir ne zaman çağırdı tekrar seni kontrole
Güzel bir hastane doktoru da bayadir tanıyorum kizimdada orda dogum yaptım özel ilgili bir doktorcnm herseyın hayırlısını dile ve kötüyü düşünme aynı doktora gitme farklı doktora git bu sefer... birde bazen ultrasyon eski olabılıyor gittiğin hastane nasıl bir hastane ?
anladım cnm akşam tekrar gidersin inş herşey yolundadırGüzel bir hastane doktoru da bayadir tanıyorum kizimdada orda dogum yaptım özel ilgili bir doktor
Senin beta kaç çıkmıştı en sonCanim benimde 4 ocak oda 5 haftalik dedi kesin bir gariplik var çünkü 4 hafta önce test yaptım evde sillik olsada çıktı bir haftalikken çıkacak değil ya
Doktor bir yorum yapmadı sadece progestan ilaçlarimi arttirdi.. hcg degerim pazartesi 1500 cikti zaten.. degerim eskiye gore arttigi icin iyi dedi sadece.. muayene olmadim deger duşuk diye.. dunkü iğneden sonra leke yok.. ama kirmizi kan olmadiktan sonra kahverengi lekede sorun yok galiba.. benim progestanim düşük 6.9 maalesef
Benim son adet tarihim 5 Ocak ultrasona göre 7+3 son adet tarihinden sayınca 7+6 oluyo nasıl oluyo ben de bunu anlamıyorum ??? Adetin 3.günü döllenme olmuş olamaz herhalde ???Canim benimde 4 ocak oda 5 haftalik dedi kesin bir gariplik var çünkü 4 hafta önce test yaptım evde sillik olsada çıktı bir haftalikken çıkacak değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?