2018 Ekim Anneleri

Kahverengi lekeler oluyor mu peki şimdi , ne diyor dr bu duruma kanama neden olmuş

SELAM ALEYKUM hanimlar moralim çok bozuk ağlamak istiyorum bugün doktora gittim adet tarihime göre 7+6 haftalik oturesyonda 5 haftalik çıktı bukadar fark olurmu bide kese oluşmuş ama bebek yol siz ne zaman gordunuz eve geldikten sonra adet gibi akintim oldu doktora tekrar gitmem gerekiyormu normalde bir hafta sonra gel bebek gorunmurmu

cnm istersen başka bir doktora daha git bu kadar fark olmamalı. Sadece kesemı göründü bu haftada kalp atışınıda duyman gerekıyor... adetlerin düzenli mi? geç döllenmede olabılır ama bu kadar fark eder mi bilemedim akıntı kahve yada kırmızı değise sorun yok

adet tarihim düzenli bilmiyorum kafam çok katisik maalesef canım kahverengi

Son adet tarihim 2 ocak ultrason 5+2 bu kadar geç döllenme olur mu ya kesin bi gariplik var
Canim benimde 4 ocak oda 5 haftalik dedi kesin bir gariplik var çünkü 4 hafta önce test yaptım evde sillik olsada çıktı bir haftalikken çıkacak değil ya

Geç döllenme olabilir ne zaman çağırdı tekrar seni kontrole

cnm o zaman doktora git tekrar kahve lekelerım var dee önemli olabilir...
Akşam anca gidebilirim çok geç olurmu bide zaten bebek görünmüyor ki ne diycek offf moralim çok bozuk RABBİM herşeyin hayirlisini versin INŞALLAH kızım abla oluyor diye çok sevinmiştik

Kahverengi lekeler oluyor mu peki şimdi , ne diyor dr bu duruma kanama neden olmuş

Doktor bir yorum yapmadı sadece progestan ilaçlarimi arttirdi.. hcg degerim pazartesi 1500 cikti zaten.. degerim eskiye gore arttigi icin iyi dedi sadece.. muayene olmadim deger duşuk diye.. dunkü iğneden sonra leke yok.. ama kirmizi kan olmadiktan sonra kahverengi lekede sorun yok galiba.. benim progestanim düşük 6.9 maalesef

Akşam anca gidebilirim çok geç olurmu bide zaten bebek görünmüyor ki ne diycek offf moralim çok bozuk RABBİM herşeyin hayirlisini versin INŞALLAH kızım abla oluyor diye çok sevinmiştik
cnm herseyın hayırlısını dile ve kötüyü düşünme aynı doktora gitme farklı doktora git bu sefer... birde bazen ultrasyon eski olabılıyor gittiğin hastane nasıl bir hastane ?

cnm herseyın hayırlısını dile ve kötüyü düşünme aynı doktora gitme farklı doktora git bu sefer... birde bazen ultrasyon eski olabılıyor gittiğin hastane nasıl bir hastane ?
Güzel bir hastane doktoru da bayadir tanıyorum kizimdada orda dogum yaptım özel ilgili bir doktor

hiç endişe etmeyin kızlar, benim de günlerce uykularım kaçtı tuvalete her gittiğimde korkudan ölüyordum gene leke geldi mi diye. Kahve lekelenmeler yoğun olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yaratmıyor, elbette dr unuza danışın ama endişe etmeyin strese sokmayın kendinizi.

Bana da dr um progestan iğne verdi kalp atısına kadar 2 hafta, sonra da jele geçtim. Allahım size de hayırlı haberler nasip etsin.

Balkupumm A ayparcam14
Kizlar benimde gec dollenme diye dusunduk ilk,hatta 20mmdi kesem ici bombostu ama doktor olcup bi hafta soylemedi bekleyecez dedi.
Pazartesi kontrole gittim oyle normal cikti hersey.Sat 28 Aralık benimde.12 Subat'ta gittigimde hicbisy gorememistik.
Biraz bekleyin isterseniz.Allah hayirlisiyla saglikla nasip etsin.

Prmm Gozunaydiinn :)))) Cidden nasilda mucize dolu bir surpriz olmusss❤
Allah saglikli bir hamilelik gecirip saglikla kavusmanizi nasip etsin insallah,Allah yardimcin olsunn❤

Canim benimde 4 ocak oda 5 haftalik dedi kesin bir gariplik var çünkü 4 hafta önce test yaptım evde sillik olsada çıktı bir haftalikken çıkacak değil ya
Benim son adet tarihim 5 Ocak ultrasona göre 7+3 son adet tarihinden sayınca 7+6 oluyo nasıl oluyo ben de bunu anlamıyorum ??? Adetin 3.günü döllenme olmuş olamaz herhalde ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…