- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Şimdi baktim da doktor deil asistaniymis:) kalp gördü raporda yazıyor. Attığını da gördü sadece emin olamadım (heralde sesi duyamadigindan) dedi. Ben de zaten ses duyulmaz şu an dedim :) ama ekranda görünmesi gerekiyor attığı. Sadece büyük ihtimal onu anlayamadi:)Doktorunun duymaması çok normal canım, henüz çok erken. Kalp oluşmamıştır
Asistan mı bKıyırŞimdi baktim da doktor deil asistaniymis:) kalp gördü raporda yazıyor. Attığını da gördü sadece emin olamadım (heralde sesi duyamadigindan) dedi. Ben de zaten ses duyulmaz şu an dedim :) ama ekranda görünmesi gerekiyor attığı. Sadece büyük ihtimal onu anlayamadi:)
Bu sefer asistan baktı evet. Geçen hafta doktor baktı.Asistan mı bKıyır
Araştırma hastanesine mi gidiyorsunBu sefer asistan baktı evet. Geçen hafta doktor baktı.
Evet canım. ayrıca ultrason resmi de vermiyorlar :) o yüzden başka hastaneye giderim bu seferAraştırma hastanesine mi gidiyorsun
Yok ikinci olcak benm insaAllah. Hayrlisyla aliriz insaAllah ya:)SELAM canım bebeklerimiz arasinda 1 gun var INŞALLAH hayirlisiyla kucagimiza aliriz senin ilk mi
Emziriym benmki smdi 8 aylik :) bakalim ne zmn birakirim. Sen emziriyomusnOoo senin de bebeklerin arası az olacak demekki benim tam iki yaş olacak allah nasip ederse emziriyor musun
Cayi sekersiz olarak iciyrm bende yaninda tatli seyler yiyerk birakmstm. Tavsiye ederm bak oyle.kızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?
günde 1 bardak bende içiyorum ama iş yerinde bu 4-5 bardağı buluyor şeker kullanmıyorum sende bırakabilirsen burak açık çay içersen çok sıkıntı olacağını zannetmem ama tatlandırıcı iyi bisey değil onu soyleyimkızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?
Günde 3-4 çay bardağı şekersiz açık çay içilebilirmiş. Dr. Buket çiftçi öyle diyor. Karadenizliler için çok zor ama günde 3 öğün çay demleriz bizgünde 1 bardak bende içiyorum ama iş yerinde bu 4-5 bardağı buluyor şeker kullanmıyorum sende bırakabilirsen burak açık çay içersen çok sıkıntı olacağını zannetmem ama tatlandırıcı iyi bisey değil onu soyleyim
Biraz araştırdım da mekik bu aylarda zararsızmış. Onları hiç ağzıma sürmüyorum zaten ama gebeyken metabolizma biriktirmeye yöneliyor ya kusma vs olmadığı sürece verilmiyor. Spor yapmam lazımHer şeyden azar azar yersen bişeycik olmaz :) bol bol su iç,fazla ekmek,hamurlu,tatlı tüketme almazsın alırsanda verirsin inş doğum sonrası:) ben kilolarımı sorun yapmıyorum bebek sağlıklı olsun kilomuz pekte önemli değil değil mi:)
Evet hamilelikte tatlandirici kesinlikle zararli diye duymustum hatta. Ben de iciyorum siyah cay seker de atiyorum yalniz degilsin bi tek midemi rahatlatan siyah cay gunde 2 bardak falan iciyorum baska da kafein almadigim icin sorun yapmiyorum bir sey olmaz bencekızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?
Kaç çıktı tsh gebelikte 2.5 altinda olması isteniyormus bana ilac verdilerAmiiinn❤
Tam kan sayimi,tam idrar tahlili,tiroid,aclik sekeri vb bikac tahlil istiyor canim doktor.
Çok acayipler neden vermiyorlar kiEvet canım. ayrıca ultrason resmi de vermiyorlar :) o yüzden başka hastaneye giderim bu sefer
Canın çekiyorsa iç ama az iç:)Benim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki
Bazrn bnm de cekıyor bır yudum alıp bırakıyorum. Ama bnm esas zorum.Resmen kavanozla gezıyorumBenim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki
Türk kahvesi hamilelikte faydalıymış. Tabi günde 2 fincanı geçmemesi gerekiyor. Sütlü kahve içersen senin için daha iyi olurBenim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki
Aynen bende çay içiyorum midemi rahatlatıyorEvet hamilelikte tatlandirici kesinlikle zararli diye duymustum hatta. Ben de iciyorum siyah cay seker de atiyorum yalniz degilsin bi tek midemi rahatlatan siyah cay gunde 2 bardak falan iciyorum baska da kafein almadigim icin sorun yapmiyorum bir sey olmaz bence
Esas zorum tursuBazrn bnm de cekıyor bır yudum alıp bırakıyorum. Ama bnm esas zorum.Resmen kavanozla gezıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?