2018 Ekim Anneleri

Doktorunun duymaması çok normal canım, henüz çok erken. Kalp oluşmamıştır
Şimdi baktim da doktor deil asistaniymis:) kalp gördü raporda yazıyor. Attığını da gördü sadece emin olamadım (heralde sesi duyamadigindan) dedi. Ben de zaten ses duyulmaz şu an dedim :) ama ekranda görünmesi gerekiyor attığı. Sadece büyük ihtimal onu anlayamadi:)

Asistan mı bKıyır

kızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?
Cayi sekersiz olarak iciyrm bende yaninda tatli seyler yiyerk birakmstm. Tavsiye ederm bak oyle.

kızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?
günde 1 bardak bende içiyorum ama iş yerinde bu 4-5 bardağı buluyor şeker kullanmıyorum sende bırakabilirsen burak açık çay içersen çok sıkıntı olacağını zannetmem ama tatlandırıcı iyi bisey değil onu soyleyim

Günde 3-4 çay bardağı şekersiz açık çay içilebilirmiş. Dr. Buket çiftçi öyle diyor. Karadenizliler için çok zor ama günde 3 öğün çay demleriz biz

Biraz araştırdım da mekik bu aylarda zararsızmış. Onları hiç ağzıma sürmüyorum zaten ama gebeyken metabolizma biriktirmeye yöneliyor ya kusma vs olmadığı sürece verilmiyor. Spor yapmam lazım

Evet hamilelikte tatlandirici kesinlikle zararli diye duymustum hatta. Ben de iciyorum siyah cay seker de atiyorum yalniz degilsin bi tek midemi rahatlatan siyah cay gunde 2 bardak falan iciyorum baska da kafein almadigim icin sorun yapmiyorum bir sey olmaz bence

Benim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki

Aynen bende çay içiyorum midemi rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…