- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de öyle düşünüyordum ama doktora soruyorum zaten erken diyorum ekranda attığı belli oluyor sadece doye biliyorum. Ama doktor çok genc daha yeni gelmiş belli. Beni de heyecanlandirdi. Ondan biraz endiselenmitim. Bu cevabınız beni çok rahatlattı :)Canım normal duyamaması erken zaten 6. 7. Haftalarda daha net sonuçlar çıkıyor
Arkadaşlar kanama yaşayan var mı sonrasında lekelenme
Iyi haberlerle dön canim insaallahGünaydın hanımlar benim bugün kontrolüm var dua edin lütfen
Bende senin kontrolünü bekliyorum 4 gözle canim :)Bende şüphelenmeye başladım benimde yüksekti betam 4 katlaryarak ilerledi ama benim tem yumurtam vardı diperi daha küçüktü bakalım sonrada çatladıysa onlarda srtık kısmet :)) yarın belli olur benimde varsa
Rahatlamanıza sevindim inş iki haftaya daha net duyarsınız.insan hareketlerini hissedene kadar daha panik halde oluyor daha çok endişeleniyor ama umarım sorunsuz şekilde atlatırız bu süreçleri de. Benim ikinci çocuğum olacak Allah nasip ederse ve çok rahatım şimdi. İlkinde bu haftalarda çok tedirgindim lekelenmeler falan da yaşamıştım stres yapınca tansiyonum da yükseldi kendime gelene kadar baya zaman geçmişti. Kendinizi benzer şeyleri birçok insanın yaşadığına inandırdığınızda işiniz oldukça kolaylaşıyor. Hayırlı güzel hamilelikler diliyorumÇok teşekkür ederim cevabınız için ben de öyle düşünüyordum ama doktora soruyorum zaten erken diyorum ekranda attığı belli oluyor sadece doye biliyorum. Ama doktor çok genc daha yeni gelmiş belli. Beni de heyecanlandirdi. Ondan biraz endiselenmitim. Bu cevabınız beni çok rahatlattı :)
Canım inşallah güzel haberlerle dönerim bende size yarın sabırsızlanıyorum zaten :)Iyi haberlerle dön canim insaallah
Bende senin kontrolünü bekliyorum 4 gözle canim :)
Canım geçmiş olsun inş olumsuz bir durum yoktur. Kanamadan sonra tekrar dr a gitmedin mi b hcg den sonra mı gideceksinEvet benimde oldu.. 4+5 te aksam wc de pedde gördüm kirmizi kahve rengi gelmisti.. sonra sabaha kadar olmadi gibi.. doktor hcg yi tekrarlayalim dedi.. öglen kan vermekten geldim.. bu seferde wc de kirmizi kan boşaldi birden.. cok korktum.. doktoru aradik.. hemen progestan yutup yatin dedi.. ertesi günde iğne vuruldum.. ama o kanama devam etmedi wc de akmasindan sonra.. insallah bisey olmamistir.. hep yatiyorum.. gunde 4 tane progestan fitil koyuyorum.. insallah devami gelmez Allah korusun..
Canım geçmiş olsun inş olumsuz bir durum yoktur. Kanamadan sonra tekrar dr a gitmedin mi b hcg den sonra mı gideceksin
Gidip bi ultrason çektirseydiniz keşke emin olurdunuzEvet benimde oldu.. 4+5 te aksam wc de pedde gördüm kirmizi kahve rengi gelmisti.. sonra sabaha kadar olmadi gibi.. doktor hcg yi tekrarlayalim dedi.. öglen kan vermekten geldim.. bu seferde wc de kirmizi kan boşaldi birden.. cok korktum.. doktoru aradik.. hemen progestan yutup yatin dedi.. ertesi günde iğne vuruldum.. ama o kanama devam etmedi wc de akmasindan sonra.. insallah bisey olmamistir.. hep yatiyorum.. gunde 4 tane progestan fitil koyuyorum.. insallah devami gelmez Allah korusun..
Haydi insaallah canimCanım inşallah güzel haberlerle dönerim bende size yarın sabırsızlanıyorum zaten :)
Canım inşallah güzel haberlerle dönerim bende size yarın sabırsızlanıyorum zaten :)
Gidip bi ultrason çektirseydiniz keşke emin olurdunuz
Evet hcg henüz düşükmüş Mesajı yazdıktan Sonr okudum.geçmiş olsun her şey yolundadır inşallah Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah miniklerimiziCanim ben tüp bebek hastasiyim.. doktora iğne vurulmak için gittigimde isteseydi o anda bakardi.. daha erken diyor.. sali bakicaz diyor.. elbet bi bildigi vardir.. bugune kadar hep kafa yordum artik doktora biraktik herseyi..
Benim ilk olacak Allah nasip ederse. 5 ay beklemistim:) ondan biraz endişeler oluyor ama yine de çok stres yapmamaya calisiyorum:) evladinizi allah size bağışlasın :) bebek de sağlıkla hayırla gelir insaalah:) amin dualariniz için. InşaAllah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik gecirmemizi nasip ederRahatlamanıza sevindim inş iki haftaya daha net duyarsınız.insan hareketlerini hissedene kadar daha panik halde oluyor daha çok endişeleniyor ama umarım sorunsuz şekilde atlatırız bu süreçleri de. Benim ikinci çocuğum olacak Allah nasip ederse ve çok rahatım şimdi. İlkinde bu haftalarda çok tedirgindim lekelenmeler falan da yaşamıştım stres yapınca tansiyonum da yükseldi kendime gelene kadar baya zaman geçmişti. Kendinizi benzer şeyleri birçok insanın yaşadığına inandırdığınızda işiniz oldukça kolaylaşıyor. Hayırlı güzel hamilelikler diliyorum
Evet yarın gideceğim bende canım duyarız diye umut ediyoeum ama neden erkenmi 7+0 oluyorum ben yarın sen?Canım sende mi yarın dr a gideceksin. Bn de yarın gidicem bakalım kalp atışını duyabilecek miyim? Dr duyamayabiliriz çünkü daha küçük dedi.
Ben oğlumda ilk 6 ay çektim sonra düzeldi. Ama şimdi unutmusum o günleri çok zor geliyor şuan. Hele bide küçük çocuk varsa inanılmaz zor. 1 saat içinde 3 kez çıkardım. Artık halim kalmadıEveetgun sayiyorum .Kizimda 11.haftadan sonra azalip 12 , 13 gibi bitmisti.Ins bir an once kurtuluruz, cok zor.
Evet hcg henüz düşükmüş Mesajı yazdıktan Sonr okudum.geçmiş olsun her şey yolundadır inşallah Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi
Evet yarın gideceğim bende canım duyarız diye umut ediyoeum ama neden erkenmi 7+0 oluyorum ben yarın sen?
7+3 haftalık canımAmin inşallah canim.. senin şuan kaç haftalik..
cnm biraz erken on gün sonra duyarsın kalp atışlarını inşSelam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?