Benim son adet tarihim 5 Ocak ultrasona göre 7+3 son adet tarihinden sayınca 7+6 oluyo nasıl oluyo ben de bunu anlamıyorum ??? Adetin 3.günü döllenme olmuş olamaz herhalde ???
Hımm ultrasondaki hesap gerçek hesap sanıyordum teşekkürler canım :)Yumurta hucreleri regl oldugumuzda yenilenmeye basliyor oyle dusun.O zaman kaldin demek degil canim.
Son adet tarihi bi belirleme sadece.
Ama 2 hafta sonra döllendiğini doktorda biliyor.
O yuzden 40 hafta baz aliniyor mesela hatta 38-42 hafta arasi dogumlar normal sayiliyor.
Dusununce bu zamanda 9 aydan fazla
Hımm ultrasondaki hesap gerçek hesap sanıyordum teşekkürler canım :)
İlk değer kaç çıkmıştıBir hafta sonra ama olmaz canım çünkü zaten 4 hafta oldu test yapali nasıl beş haftalik olabilir
mesela benim gecen haftaki ultrasonda 5+4 diyodu makine. bu haftaki ultrasonda 7+4 dedi. bir haftada iki hafta ekledi resmen, değişebiliyor yani SAT 7+6ydı ultrasonda 7+4 cıktı yani gelişimi yakalamış iyi bişey buYani bi belirleme iste ama mesela bi sonraki gidislerimizde bu gidislerimizden daha farklida cikabilir.Son zamanlarda bas cevresi farkli,karin cevresi farklida cikabiliyor mesela.
Sat tarihi olmayanlarda var mesela.Dollenme farkliliklari vs.
Canımsağol ama ben sevinemiyorum daha 6 haftadayım zor geciyor sürekli kusma ilac da içmiyrm zararlı diye geleceği de düşünüyrm rabbim verdiyse vardır hayır diyrmMaşaallah canım ya çok sevindim tek seferde üç bebek rabbim sağlıkla Doğum yapıp büyütmeyi nasip etsin bende her hamileliğimde hayal ederim ikiz falan olur mu diye ama yok olmadı hiç hani diyorum iki oğlum var iki de kızım olsa kimse yalnız kalmaz oh misss
Doktor zararlı ilaç vermez aklında bulunsun:)Canımsağol ama ben sevinemiyorum daha 6 haftadayım zor geciyor sürekli kusma ilac da içmiyrm zararlı diye geleceği de düşünüyrm rabbim verdiyse vardır hayır diyrm
Olsun canım sağolasınIyi bari canim
Geçmişi çok okuyamadım yanlış anlamisim
Gözünaydın canımKızlar selam bayadır buraya giremedim . Bulantılar kusmalar fena bende . Doktora gittiğimde mucize ile karsılastım bebklerim üçüzmüş hala onun şokundayım tabi . Zor geciyor benim hamileliğim ama allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kucagımızada alalım
Ben 6+3te duydum.Selam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi
Insaallah canim iki hafta sonra başka bi hastaneye başka bi doktora düşünüyorum insaallah hayirlisyla bize de atışı duy mak nasip olur. Size de Rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insaallahBen 6+3te duydum.
Haftaya duyulur endişe etme
Amin canım inşalllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşalllahInsaallah canim iki hafta sonra başka bi hastaneye başka bi doktora düşünüyorum insaallah hayirlisyla bize de atışı duy mak nasip olur. Size de Rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insaallah
hayır çok şükür yök leke vs. aç karna mı içiyorsun ?Lekelenme var mi ? Ben lekelenme için içiyorum günde iki defa..akşam hapını bi keresinde 3 saat geç içtim diye tekrar lekelenme oldu da..
Hayır sabah 1 akşam 1 tokhayır çok şükür yök leke vs. aç karna mı içiyorsun ?
Bence çayı bırakmalısın çay hamilelikte zararlıkızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?
Doktorunun duymaması çok normal canım, henüz çok erken. Kalp oluşmamıştırInsaallah canim iki hafta sonra başka bi hastaneye başka bi doktora düşünüyorum insaallah hayirlisyla bize de atışı duy mak nasip olur. Size de Rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insaallah
Her şeyden azar azar yersen bişeycik olmaz :) bol bol su iç,fazla ekmek,hamurlu,tatlı tüketme almazsın alırsanda verirsin inş doğum sonrası:) ben kilolarımı sorun yapmıyorum bebek sağlıklı olsun kilomuz pekte önemli değil değil mi:)Arkadaşlar, spor yapan var mı aranızda. Ben gebe almadan hemen önce 3-5 kilo almıştım ki çok dikkat ederim normalde. Üstüne de gebe kalınca çok endişeleniyorum almaya devam edeceğim diye. Acaba mekik falan zararlı mıdır ki, bir türlü emin olamadım. Ekmeği, pastayı böreği hayatımdan çıkardım ama bu saatten sonra vermek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?