2018 Ekim Anneleri

Benim son adet tarihim 5 Ocak ultrasona göre 7+3 son adet tarihinden sayınca 7+6 oluyo nasıl oluyo ben de bunu anlamıyorum ??? Adetin 3.günü döllenme olmuş olamaz herhalde ???

Yumurta hucreleri regl oldugumuzda yenilenmeye basliyor oyle dusun.O zaman kaldin demek degil canim.
Son adet tarihi bi belirleme sadece.
Ama 2 hafta sonra döllendiğini doktorda biliyor.
O yuzden 40 hafta baz aliniyor mesela hatta 38-42 hafta arasi dogumlar normal sayiliyor.
Dusununce bu zamanda 9 aydan fazla

Hımm ultrasondaki hesap gerçek hesap sanıyordum teşekkürler canım :)

Hımm ultrasondaki hesap gerçek hesap sanıyordum teşekkürler canım :)

Yani bi belirleme iste ama mesela bi sonraki gidislerimizde bu gidislerimizden daha farklida cikabilir.Son zamanlarda bas cevresi farkli,karin cevresi farklida cikabiliyor mesela.
Sat tarihi olmayanlarda var mesela.Dollenme farkliliklari vs.

Yani bi belirleme iste ama mesela bi sonraki gidislerimizde bu gidislerimizden daha farklida cikabilir.Son zamanlarda bas cevresi farkli,karin cevresi farklida cikabiliyor mesela.
Sat tarihi olmayanlarda var mesela.Dollenme farkliliklari vs.
mesela benim gecen haftaki ultrasonda 5+4 diyodu makine. bu haftaki ultrasonda 7+4 dedi. bir haftada iki hafta ekledi resmen, değişebiliyor yani SAT 7+6ydı ultrasonda 7+4 cıktı yani gelişimi yakalamış iyi bişey bu

Canımsağol ama ben sevinemiyorum daha 6 haftadayım zor geciyor sürekli kusma ilac da içmiyrm zararlı diye geleceği de düşünüyrm rabbim verdiyse vardır hayır diyrm

Gözünaydın canım
Sağlıkla doğsunlar inşalllah resmen bi mucize

Ben 6+3te duydum.
Haftaya duyulur endişe etme

Insaallah canim iki hafta sonra başka bi hastaneye başka bi doktora düşünüyorum insaallah hayirlisyla bize de atışı duy mak nasip olur. Size de Rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insaallah
Amin canım inşalllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşalllah

kızlar ben siyah çay çok içiyorum şeker de kullanıyorum. bırakmayı düşünüyorum ama tatlandırıcı alıp kullansam zararlı mı kullanan varmı aranızda?

Insaallah canim iki hafta sonra başka bi hastaneye başka bi doktora düşünüyorum insaallah hayirlisyla bize de atışı duy mak nasip olur. Size de Rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insaallah
Doktorunun duymaması çok normal canım, henüz çok erken. Kalp oluşmamıştır

Arkadaşlar, spor yapan var mı aranızda. Ben gebe almadan hemen önce 3-5 kilo almıştım ki çok dikkat ederim normalde. Üstüne de gebe kalınca çok endişeleniyorum almaya devam edeceğim diye. Acaba mekik falan zararlı mıdır ki, bir türlü emin olamadım. Ekmeği, pastayı böreği hayatımdan çıkardım ama bu saatten sonra vermek mümkün değil.

Her şeyden azar azar yersen bişeycik olmaz :) bol bol su iç,fazla ekmek,hamurlu,tatlı tüketme almazsın alırsanda verirsin inş doğum sonrası:) ben kilolarımı sorun yapmıyorum bebek sağlıklı olsun kilomuz pekte önemli değil değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…