2018 Ekim Anneleri

Kızlar ilk muayeneye aç karnına mi gittiniz. Kan tahlili vs yapıyorlar ya hani o bakımdan sordum. Benim cuma günü randevu 9.20 de aç gidersem tahlil yapılana kadar dayanır miyim bilmiyorum. Siz nasıl yaptınız
aç gittim canım zaten hemen teste aldılar kan vs hayırlı olsun

Canım ben 26 ocakta çatlatma iğnesi oldum.
Son adet tarihimde 11 ocak
Ben 35-40 arası adet oluyordum
Dr geçen perşembe 5.5 - 6 haftalık dedi ama .
Yarın tam 7+0 oluyo
Benimde 10 ocak sat 7+1 oluyor benimde yarın yanlış yazmışım ama benimde öyle geö döllenme ben 28 ocakta oldum iğneyi bakalım görecekmiyiz

Insaallah canim. Şimdi o günü iple çekiyorum. :) erkenmis daha aynen. InşaAllah sağlıkla gelirler bebeklerimiz:)
inş canım biraz erken gitmişsin telaşlanma sakın.... bir hafta -on gün sonra duyarsın sen

Benimde 10 ocak sat 7+1 oluyor benimde yarın yanlış yazmışım ama benimde öyle geö döllenme ben 28 ocakta oldum iğneyi bakalım görecekmiyiz

İnş görürüz canım ve kalp atışını duyarız.
Bana dr oluşmaya başlamış diyodu. Ben sadece ışık gördüm.Ben o anki heyecanla unuttuğum için dr un söylediklerini eşimide yanıma çağırıyorum.

He bende 2017 temmuzdaydm çoğusu geç doğurdu ondan öyle dedim:)) erken olanda oluyo tabi ozellkle sezeryan bi kac hafta onceden
Ooo senin de bebeklerin arası az olacak demekki benim tam iki yaş olacak allah nasip ederse emziriyor musun

Canım ben 26 ocakta çatlatma iğnesi oldum.
Son adet tarihimde 11 ocak
Ben 35-40 arası adet oluyordum
Dr geçen perşembe 5.5 - 6 haftalık dedi ama .
Yarın tam 7+0 oluyo
Allah izin verirse duyarsın kalp atisinı yarın canım. Yarın Nazz3416 da sende iyi haberlerle geleceksiniz insaallahhh

Günaydın hanımlar benim bugün kontrolüm var dua edin lütfen
Hadı guzac gıtm
Kızlar ilk muayeneye aç karnına mi gittiniz. Kan tahlili vs yapıyorlar ya hani o bakımdan sordum. Benim cuma günü randevu 9.20 de aç gidersem tahlil yapılana kadar dayanır miyim bilmiyorum. Siz nasıl yaptınız
Evet cnm ac gıtmen gerekıyor.bnden uc tup kan alındı.

Erken canim guzel bile gormussunuz :)
Masallah
Hayirli haberler olsun hep❤

Ilk muayenede keseyi gormustuk biz.Doktor istedigi tahlilleride verdi bi sonraki gidisimde getireyim diye.
Saglik ocaginda hallettim bi sabah canim.
O gun yaptiracaksan ac gitmen daha iyi olur

Kizlar liste icin soruluyor ama bikac kez yazdim.Sayfayi zaten gonullu olarak almadim.Takip edememde bu sekilde liste vs.
Eger almak isteyen varsa degistirelim?

Çok teşekkür ederim canım benim. InşaAllah hep hayırlı haberle yüzümüz güler hepimizin:) bu arada tahlil filan bahsetmissiniz hemogramdan mi bahsettiniz? :)

Amiiinn❤
Tam kan sayimi,tam idrar tahlili,tiroid,aclik sekeri vb bikac tahlil istiyor canim doktor.

Maşaallah canım ya çok sevindim tek seferde üç bebek rabbim sağlıkla Doğum yapıp büyütmeyi nasip etsin bende her hamileliğimde hayal ederim ikiz falan olur mu diye ama yok olmadı hiç hani diyorum iki oğlum var iki de kızım olsa kimse yalnız kalmaz oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…