• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canim metehan uzun süre dışarı cıkmamisti.esim de zaten hep evde.bizde yoktu yani.
Esimin amcasinin esi ölmüstü.taziyeye gitmistik.ben evin icindeydim.metehan orda kendisinden 1 yas büyük bi cocukla oynuyordu.ona sariliyordu öpüyordu.cok temas ettiler.hasta miydi bilmiyorum.eve geldik aksam.bisey yoktu.3.gün birde yavaş yavas atesi yükselmeye basladi.ve gecmedi bi türlü.ates alnin ortasinda 40.0 oldu.
Sakaklar 41.7.
Banyo yaptirdik defalarca.calpol dolven ise yaramadi.soguk uygulama da gecirmiyordu.yine basliyordu.
Sana onerim esin bi odaya girsin ve cikmasin.yedigi ictigi yada herhangi bi kumas bile size temas etmesin.cok zor seyler yasadik.yavrumu 8 kere deldiler.yüksek ateste damar yolu bulunamiyor.cok acılar cekti.
Yavrunuzu düsünün bu havada bi yere gitmeyin.zaten zehir oluyor.bünyeleri cok hassas.havadan yayiliyor bu mikrop.
Ben yemin ettim bi daha metehani kapinin onune bile cikarmicam.
Düsünsene hastanede yanimizda yatan bile rotaya yakalanmis.3 aylik bebek.hastaneler bile cözüm degil.enfeksiyon yuvasi.
Metehandan bize bulaşmamasi icin bisey yapamazdik.cünkü onun bakimini biz üstleniyoruz.anne baba olunca mecbur.
Kolunda serumu istemiyor.sürekli burun burunayim.ellerini tutup yaklasinca gözlerine bakinca sakinlesiyordu yavrum.ağzinin dibine kadar giriyordum hal böyle olunca.kendimi düsünemezdim.
O sedyede yatarken ben ayakta onu emziriyordum.korkuyordu.atesler icindeydi.
Allah bi daha yasatmasin.
Tablo gercekten cok kötü canim.
Lütfen atlasa dikkat edin.babasiyla temas etmesin.bi yere de gitmeyin.en azindan nisan ayina kadar.
Çooook geçmiş olsun hem deprem için hem hastalık için rabbim yaşatmasın bir daha :(
büyükler bi şekilde atlatıyorda cocuklar cok zor Allah bıdaha yasatmasın.Babayı odaya kapattık ama hastalıgın 2 gün kulucka süresi varmıs fark etmeden bulastıysa diye korkuyorum bende.Eşim aksam iyi yattı sabah hasta kalktı cünkü.Kendımı bende dusunmuyorum da Atlasdan önce bende hastalanırsam atlası bırakıcak kımsem kalmadı hafta sonu annemler ablamlar tatile gidicekler gitmeyinde diyemem .Dua etmekten baska carem kalmadı
Çok geçmiş olsun. İnsan kendini değil yavrusunu düşünüyor onların hastalığı ölüm gibi geliyor bize Allah korusun.
Tahin pekmez direnci güçlendiriyor geçen hasta olmaktan şans eseri kurtuldum etkisi oldugunu düşünüyorum kesinlikle. Bitki çayı, bal ne varsa yemeli yüksek tutmalı bağışıklığı.

Kızlar selamlar,

Ne zamandir giriyorum yazamadan çıkıyorum. Deprem paranoyak yaptı beni aklım çıkıyor olacaktı kızımı koruyamayacağım diye. Birde salgınlar bitmedi bı türlü. Modum düşük geziyorum hep.

Doktor kontrolüne götürmem lazım oradna kapar diye götürmek istemiyorum resmen :(

Yumurta konuşulmuş bizimki kendi soyup yumurtayı bütün hâliyle bozmadan ısırarak yemeyi seviyor oyun geliyor ona tabi 1-2 ısırık. Bıldırcın yumurtası aldım hem daha küçük rahat yer hem daha besleyici diye doktorumuz arada ver dedi. Haftada 1-2 kere yarım veriyorum ağır gelmesin diye.

Doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz açığı kapatmaya yardımcı olabilir izin verirse.

Kızlar selamlar,

Ne zamandir giriyorum yazamadan çıkıyorum. Deprem paranoyak yaptı beni aklım çıkıyor olacaktı kızımı koruyamayacağım diye. Birde salgınlar bitmedi bı türlü. Modum düşük geziyorum hep.

Doktor kontrolüne götürmem lazım oradna kapar diye götürmek istemiyorum resmen :KK43:
Ben 15 ay kontrolüne nasılsa hasta olunca götürürüm deyip 16. Ayda götürdüm. Burnu akmaya başlayınca. Doktor iyi yaptınız dedi.
deprem konusunda da korkum biz ölürsek bu çocuk sağ çıkarsa onu kaçırıp organlarını satarlar diye.

Tatli hiç birşey yemiyor canim valla merakımdan cikolata bile verdim yemedi plojovic plojovic aksami nasil duzenliyosun mesela yerine ne koyabilirim

O günlerde bademi çoğaltiyorum
Yogurt
Kemik suyuyla mercimek çorbası ya da yine kemik suyuyla haşlayıp şişirip köfte yapıyorum ve sebzeleride ince kıyıyorum içine
Ama yumurta için çok üstüne düşmüyorum dediğim gibi

büyükler bi şekilde atlatıyorda cocuklar cok zor Allah bıdaha yasatmasın.Babayı odaya kapattık ama hastalıgın 2 gün kulucka süresi varmıs fark etmeden bulastıysa diye korkuyorum bende.Eşim aksam iyi yattı sabah hasta kalktı cünkü.Kendımı bende dusunmuyorum da Atlasdan önce bende hastalanırsam atlası bırakıcak kımsem kalmadı hafta sonu annemler ablamlar tatile gidicekler gitmeyinde diyemem .Dua etmekten baska carem kalmadı

Canım bu kadar korkma
Evet cok zor geciyor ama bizde atlattık işte üstelik ikisi birdendi ve bende oldum aynı anda
Benden tavsiye cocugu hastanelere tasıma
Sürekli ates ne olursa olsun sürüyor, bol bol dinlenir
Bizde de 40lardaydı ev sirkesiyle corap giydirip kuruyana kadar tutuyorum ve kurudugunda düşmüş oluyor, yine cıkıyor evet ama o arada dinleniyor
Vucut bunları tolare edebilecek yapıda ama nedense insanoğlu herseyi halledebileceğini sanıyor🤷🏻‍♀️
Havale gecmişi yoksa ailede, ates birden 2-3 derece yükselmiyorsa sıkıntı yok
Havalede bile bi süre zararsız
Asıl soğuk havale çok önemli cünkü anlaşılmaz
Yani bizim korkup bişyleri gözden kacırmamız değil sakin kalıp detaylara hakim olmamız gerek
Belki de atlatıp bagısıklıgını yükseltmesi daha hayrına? Bilemeyiz

Yapılabilecek cok sey var. Bitkiler, yağlar.Desteklemeyi bırakma

İnşallah boşa konusuyoruz :)

Kızlar selamlar,

Doktor kontrolüne götürmem lazım oradna kapar diye götürmek istemiyorum resmen :KK43:

Alabileceğin önlemlere odaklan belki güç verir :)
Çanta, esinle küçük planlar, kim neye koşacak gibi.
Odalarınızda düşebilecek seyleri, kapının girişinde size engel olabilecekleri gözden gecirin.
Sonrası zaten Allah'a emanet
99'u ciddi sekilde yaşamış biri olarak bende bikaç gecedir uyuyamıyorum. Dua en güzel şey✨

Merhaba güzel anneler uzun zamandır buraya hiç bakamadım kimseyi takip edemedim hasta olanlara acil şifalar dilerim. Son iki aydır hayatımın en zor günlerini yaşıyorum bebeğimin lenfosit değerleri düşüktü 6 haftadır sürekli kan veriyoruz hemogram periferik yayma ve kan bankası kan merkezi gibi birimlere farklı tahliller veriyoruz. Dün son kez verdik değerlerimiz her hafta daha çok düştü ve doktorumuz nötropeniden şüphelendi bizi üniversite hadtanesi Hematoloji ve onkolojiye sevk ettiler bugün gittik yine sayısız tahlil yaptılar sonuçlar Pazartesi günü çıkacakmış ve kemik iliği aspirasyonu yapılacakmış. Öyle zor zamanlar geçiriyoruz ki sürekli ağlıyorum daha çok küçük yavrum haflarca mahvoldu çok korkuyorum sonuçlar kötü çıkacak diye kimin duasının kabul olacağı belli olmaz lütfen bebeğime dua edin sonuçlarımız iyi çıksın kemik iliğinden alınan biyopsi sonucu iyi çıksın🙏🙏😔😢

Merhaba güzel anneler uzun zamandır buraya hiç bakamadım kimseyi takip edemedim hasta olanlara acil şifalar dilerim. Son iki aydır hayatımın en zor günlerini yaşıyorum bebeğimin lenfosit değerleri düşüktü 6 haftadır sürekli kan veriyoruz hemogram periferik yayma ve kan bankası kan merkezi gibi birimlere farklı tahliller veriyoruz. Dün son kez verdik değerlerimiz her hafta daha çok düştü ve doktorumuz nötropeniden şüphelendi bizi üniversite hadtanesi Hematoloji ve onkolojiye sevk ettiler bugün gittik yine sayısız tahlil yaptılar sonuçlar Pazartesi günü çıkacakmış ve kemik iliği aspirasyonu yapılacakmış. Öyle zor zamanlar geçiriyoruz ki sürekli ağlıyorum daha çok küçük yavrum haflarca mahvoldu çok korkuyorum sonuçlar kötü çıkacak diye kimin duasının kabul olacağı belli olmaz lütfen bebeğime dua edin sonuçlarımız iyi çıksın kemik iliğinden alınan biyopsi sonucu iyi çıksın🙏🙏😔😢
Cok gecmis olsun canim uzulme aglamada insallah sonuclariniz iyi cikar bi arkadasim cocuk onkoloji hemsiresi sonuclariniz cikinca 2.goze ihtiyaç duyarsan gondeririz onada sonuclari. Insallah gerek kalmaz sen icini serin tut

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş olumsuz bir şey çıkmaz. Yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Ben 15 ay kontrolüne nasılsa hasta olunca götürürüm deyip 16. Ayda götürdüm. Burnu akmaya başlayınca. Doktor iyi yaptınız dedi.
deprem konusunda da korkum biz ölürsek bu çocuk sağ çıkarsa onu kaçırıp organlarını satarlar diye.
Doktoruna yazacağım bende kabul ederse bı süre daha götürmek istemiyorum.
Allah korusun Allah'ım öyle kötü insanlara fırsat vermesin :(
Alabileceğin önlemlere odaklan belki güç verir :)
Çanta, esinle küçük planlar, kim neye koşacak gibi.
Odalarınızda düşebilecek seyleri, kapının girişinde size engel olabilecekleri gözden gecirin.
Sonrası zaten Allah'a emanet
99'u ciddi sekilde yaşamış biri olarak bende bikaç gecedir uyuyamıyorum. Dua en güzel şey✨
Depremden beri kızımı uyutunca başında ağlayarak dua ediyorum korkudan. Büyük bı deprem olacak mı olursa nerede ne zaman yakalanacağız Allah bilir. Tedbir aldıktan sonra duadan başka bişey kalmıyor elimizde. Kimse yaşamaz bir daha, hiç hiç yaşamayız inşallah.

Çantayı hazırlamam lazım herşeyi konuştuk bı onu yapamadım daha.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah hiç bir şey çıkmaz. Ve siz güle oynaya o hastaneden çıkarsınız 🤲🤲🌱

Ah canını sevdiğim, Allah güç kuvvet, şifa versin miniğe♥️sana da
İnşallah güzel haberler alırsınız...

Doktoruna yazacağım bende kabul ederse bı süre daha götürmek istemiyorum.
Allah korusun Allah'ım öyle kötü insanlara fırsat vermesin :KK43:

Depremden beri kızımı uyutunca başında ağlayarak dua ediyorum korkudan. Büyük bı deprem olacak mı olursa nerede ne zaman yakalanacağız Allah bilir. Tedbir aldıktan sonra duadan başka bişey kalmıyor elimizde. Kimse yaşamaz bir daha, hiç hiç yaşamayız inşallah.

Çantayı hazırlamam lazım herşeyi konuştuk bı onu yapamadım daha.

Uyku zihnin kayıt zamanıdır.Bilinçaltına atar.
Bu korkuyu ona yükleyebilir, belki de bilmediğin bi korkuya sebep olabilirsin onun zihninde
Onu yine sen korumuyorsun böyle düşün
Bazen cidden herseye hakim olma çabamızın ipini kaçırıyoruz
Evet anne olarak hem elde değil hemde korunma adına bi dürtü ama bu kadsr stresli hissetmen ve cocukların bu hisleri doğrudan aldığı zamanlarda olması, belki de daha zarar verici
Kendinide daha büyük çıkmaza sokmadan biraz olumlamaya çalışmak iyi gelebilir

Canim metehan uzun süre dışarı cıkmamisti.esim de zaten hep evde.bizde yoktu yani.
Esimin amcasinin esi ölmüstü.taziyeye gitmistik.ben evin icindeydim.metehan orda kendisinden 1 yas büyük bi cocukla oynuyordu.ona sariliyordu öpüyordu.cok temas ettiler.hasta miydi bilmiyorum.eve geldik aksam.bisey yoktu.3.gün birde yavaş yavas atesi yükselmeye basladi.ve gecmedi bi türlü.ates alnin ortasinda 40.0 oldu.
Sakaklar 41.7.
Banyo yaptirdik defalarca.calpol dolven ise yaramadi.soguk uygulama da gecirmiyordu.yine basliyordu.
Sana onerim esin bi odaya girsin ve cikmasin.yedigi ictigi yada herhangi bi kumas bile size temas etmesin.cok zor seyler yasadik.yavrumu 8 kere deldiler.yüksek ateste damar yolu bulunamiyor.cok acılar cekti.
Yavrunuzu düsünün bu havada bi yere gitmeyin.zaten zehir oluyor.bünyeleri cok hassas.havadan yayiliyor bu mikrop.
Ben yemin ettim bi daha metehani kapinin onune bile cikarmicam.
Düsünsene hastanede yanimizda yatan bile rotaya yakalanmis.3 aylik bebek.hastaneler bile cözüm degil.enfeksiyon yuvasi.
Metehandan bize bulaşmamasi icin bisey yapamazdik.cünkü onun bakimini biz üstleniyoruz.anne baba olunca mecbur.
Kolunda serumu istemiyor.sürekli burun burunayim.ellerini tutup yaklasinca gözlerine bakinca sakinlesiyordu yavrum.ağzinin dibine kadar giriyordum hal böyle olunca.kendimi düsünemezdim.
O sedyede yatarken ben ayakta onu emziriyordum.korkuyordu.atesler icindeydi.
Allah bi daha yasatmasin.
Tablo gercekten cok kötü canim.
Lütfen atlasa dikkat edin.babasiyla temas etmesin.bi yere de gitmeyin.en azindan nisan ayina kadar.
Cok üzüldüm yasadıklarına, cokk gecmiş olsun Allah güç kuvvet versin..

Inşallah korktuğunuz gibi çıkmaz, temiz çıkar sonucları kuzucuğun 🙏 sen de ağlama nolur güçlü durmaya çalış. Kızını güldür, eğlendir.. yanında neşeli olmaya çalış, buna çok ihtiyacı var

Insallah iyi haberler alirsiniz. Rabbim tum yavrucuklarimizi korusun

Canim benim cok gecmiş olsun.sonuclar iyi gelir ins.bolca dua etmekten ve bebeğinle ilgilenmekten başka elinden bisey gelmez.ağlaman üzülmen cok normal.cünku anneyiz.bizden baska kim üzülür yavrumuza.annelik bu iste.
Ama lütfe kendini harap etme.sende taştan yaratilmadin.hasta olabilirsin.Allah korusun.sen hasta olursan kim bakacak bebegine senden daha iyi?
Allahim sağlık sıhhat versin kuzucuğa.amin.
Cok üzüldüm yasadıklarına, cokk gecmiş olsun Allah güç kuvvet versin..
Saol.canim.dün degil önceki gün enfeksiyon yine hortladi.kolay kolay bitmiyormus.gece ateşlendi.sabah hastaneye götürsük.serum.bagladilar.bu sefer daha güclü bi antibiyotik verdiler.macrol.
Ne pis bi enfeksiyonmus.gecmiyor haftalarca.

Canim benim cok gecmiş olsun.sonuclar iyi gelir ins.bolca dua etmekten ve bebeğinle ilgilenmekten başka elinden bisey gelmez.ağlaman üzülmen cok normal.cünku anneyiz.bizden baska kim üzülür yavrumuza.annelik bu iste.
Ama lütfe kendini harap etme.sende taştan yaratilmadin.hasta olabilirsin.Allah korusun.sen hasta olursan kim bakacak bebegine senden daha iyi?
Allahim sağlık sıhhat versin kuzucuğa.amin.

Saol.canim.dün degil önceki gün enfeksiyon yine hortladi.kolay kolay bitmiyormus.gece ateşlendi.sabah hastaneye götürsük.serum.bagladilar.bu sefer daha güclü bi antibiyotik verdiler.macrol.
Ne pis bi enfeksiyonmus.gecmiyor haftalarca.
Ay o macrol ne kotu bir antibiyotik ya tadı da berbat bizde kullandik icirene kadar kirk takla atiyodum öğürup duruyodu her seferinde

Back