- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Çooook geçmiş olsun hem deprem için hem hastalık için rabbim yaşatmasın bir dahaCanim metehan uzun süre dışarı cıkmamisti.esim de zaten hep evde.bizde yoktu yani.
Esimin amcasinin esi ölmüstü.taziyeye gitmistik.ben evin icindeydim.metehan orda kendisinden 1 yas büyük bi cocukla oynuyordu.ona sariliyordu öpüyordu.cok temas ettiler.hasta miydi bilmiyorum.eve geldik aksam.bisey yoktu.3.gün birde yavaş yavas atesi yükselmeye basladi.ve gecmedi bi türlü.ates alnin ortasinda 40.0 oldu.
Sakaklar 41.7.
Banyo yaptirdik defalarca.calpol dolven ise yaramadi.soguk uygulama da gecirmiyordu.yine basliyordu.
Sana onerim esin bi odaya girsin ve cikmasin.yedigi ictigi yada herhangi bi kumas bile size temas etmesin.cok zor seyler yasadik.yavrumu 8 kere deldiler.yüksek ateste damar yolu bulunamiyor.cok acılar cekti.
Yavrunuzu düsünün bu havada bi yere gitmeyin.zaten zehir oluyor.bünyeleri cok hassas.havadan yayiliyor bu mikrop.
Ben yemin ettim bi daha metehani kapinin onune bile cikarmicam.
Düsünsene hastanede yanimizda yatan bile rotaya yakalanmis.3 aylik bebek.hastaneler bile cözüm degil.enfeksiyon yuvasi.
Metehandan bize bulaşmamasi icin bisey yapamazdik.cünkü onun bakimini biz üstleniyoruz.anne baba olunca mecbur.
Kolunda serumu istemiyor.sürekli burun burunayim.ellerini tutup yaklasinca gözlerine bakinca sakinlesiyordu yavrum.ağzinin dibine kadar giriyordum hal böyle olunca.kendimi düsünemezdim.
O sedyede yatarken ben ayakta onu emziriyordum.korkuyordu.atesler icindeydi.
Allah bi daha yasatmasin.
Tablo gercekten cok kötü canim.
Lütfen atlasa dikkat edin.babasiyla temas etmesin.bi yere de gitmeyin.en azindan nisan ayina kadar.
Çok geçmiş olsun. İnsan kendini değil yavrusunu düşünüyor onların hastalığı ölüm gibi geliyor bize Allah korusun.büyükler bi şekilde atlatıyorda cocuklar cok zor Allah bıdaha yasatmasın.Babayı odaya kapattık ama hastalıgın 2 gün kulucka süresi varmıs fark etmeden bulastıysa diye korkuyorum bende.Eşim aksam iyi yattı sabah hasta kalktı cünkü.Kendımı bende dusunmuyorum da Atlasdan önce bende hastalanırsam atlası bırakıcak kımsem kalmadı hafta sonu annemler ablamlar tatile gidicekler gitmeyinde diyemem .Dua etmekten baska carem kalmadı
Tahin pekmez direnci güçlendiriyor geçen hasta olmaktan şans eseri kurtuldum etkisi oldugunu düşünüyorum kesinlikle. Bitki çayı, bal ne varsa yemeli yüksek tutmalı bağışıklığı.