• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bezimiz sabahları artık tasiyo, küçük mu geliyordur bir büyüğünü mu alsam yoksa emdiği için midir? Gece de değiştirsem mi bezini?
Cnm bir ara bizim de çok taştı. Gece üşüyormuş meğerse. Daha dikkat ettim üşümemesi için taşmalar kesildi.

Bizimkiler de omleti onceki gibi yemiyor. Sıkılyolar galiba. Tarhana corbasi veriyorum kahvaltida. Icine de kayisi kivami yumurtayi karistiriyorum. Oyle yemis oluyolar.
Gecen pankek te yaptim aynı muameleyi yapti diger ogunlerde sikinti yok bir sekilde yiyor. Bu sabah artik dayanamayıp cizgi film bile açtım ona ragmen yemedi gerçekten yemek istemiyor çocuk ne yapipta istemesini saglarim onu bilmiyorum

Gecen pankek te yaptim aynı muameleyi yapti diger ogunlerde sikinti yok bir sekilde yiyor. Bu sabah artik dayanamayıp cizgi film bile açtım ona ragmen yemedi gerçekten yemek istemiyor çocuk ne yapipta istemesini saglarim onu bilmiyorum

Zaman zaman değişebilir bu durumlar.
Yedikleride mesela bi dönem sever, bi dönem yemediği seyleri yer. Denge sanırım.Vucut eksik olana yöneliyor.
Kahvaltı Simay'ın da sevdiği bi öğün değil belki öyledir Atlas'ın da artık :)

Zaman zaman değişebilir bu durumlar.
Yedikleride mesela bi dönem sever, bi dönem yemediği seyleri yer. Denge sanırım.Vucut eksik olana yöneliyor.
Kahvaltı Simay'ın da sevdiği bi öğün değil belki öyledir Atlas'ın da artık :)
özellıkle yumurtayla derdı çeşit çeşit denıyorum bır tek omletın 4 te 1 ını yıyo gerısını yedıremıyorum peynır desen zaten yemıyor.doktoru kahvaltısı ıcın yumurtasını peynırını yedıgıne emın ol gerısı onemlı değil demişti ama özellıkle onları yememesı beslenmesı eksık kalıyor hıssı uyandırıyor

Sabah ac oldugu halde bir cocuk neden kahvalti yapmaz 2 hafta incesine kadar ne guzel koyuyodum önüne omletini domatesini zeytini catalla yiyordu 2 haftadir gram sokmuyor agzina disleride çıktı agrisida yok biliyorum. Birden bire birakti kahvalti yapmayi çocuk kafayi yiyecem yakinda

bizde her ogun sorun oldugu icin delirme asamasindayim en son istah acici isticem dr dan o olacak🤦‍♀️ Yani dun mesela ne versem kafasini cevirdi yogurda hayir demez dedim ona bile.. cok sinirim bozulmaya basladi bu duruma yemedigi gibi surekli anne meme diyor yenidogan gibi surekli emiyor

Merhabalar kızlar umarım herkes iyidir sessizleşmiş grubumuz tatilden dolayı sanırım. Benim oğlum da tatile çıktığımızdan beri neredeyse hiçbir şey yemiyor sofraya oturunca çılgınlar gibi ağlıyor kaçıyor kendini yerlere atıyor elimden tutup beni götürüyor meme ver diye. Sürekli memedeyiz haliyle. Çok yoruldum bunaldım dişler zorluyor sanırım parmak sürekli ağzında. Düzelir inşallah artık. Huyu suyu değişti yerlere kafa atıyor insanlara saldırıyor istediği olmadığı anda ve susmuyor:(

Şu aralar hepımızın ortak derdı yemek ve ıstedıklerı olmadıklarında yaptıkları huysuzluklar

U Umudumbitmedi_ nerelerde acaba ?
Burdayim canim.merhaba.
Bizim yemek sıkıntımız yok çok şükür.ama sağlik sorunlarimiz oldu.3 gün hastanede yattik.infuluenza ya yakalandi.atesini düsüremedik.41.7 ye cikti.
Tam eve geldik.ertesi gün burada deprem.oldu.
Cocugu da alip kp lere gittik.korkudan eve girmedik.
Piskolojim alt üst oldu.

Burdayim canim.merhaba.
Bizim yemek sıkıntımız yok çok şükür.ama sağlik sorunlarimiz oldu.3 gün hastanede yattik.infuluenza ya yakalandi.atesini düsüremedik.41.7 ye cikti.
Piskolojim alt üst oldu.
Cok gecmis olsun canim allah daha kotusunu yasatmasin. Simdi nasil mete iyilesmistir umarım

1 aydir hastalikla ugrastik bizde geçmeyen oksuruk yeni iyileşti onun disinda yeme problemleriyle bogusup duruyoruz :) Allah baska dert vermesin
Amin canim.öksürük icin elma çayi iyiymis.bir daha ki sefee denersin canim.ama ins olmaz.
Yeme problemi bu donem oluyor.artik bi lokma alıp kaciyorlar yada yemiyorlar
Ama ben sorun etmiyorum.bide memeye düskünler bu ara.belki de acikmiyorlar.

özellıkle yumurtayla derdı çeşit çeşit denıyorum bır tek omletın 4 te 1 ını yıyo gerısını yedıremıyorum peynır desen zaten yemıyor.doktoru kahvaltısı ıcın yumurtasını peynırını yedıgıne emın ol gerısı onemlı değil demişti ama özellıkle onları yememesı beslenmesı eksık kalıyor hıssı uyandırıyor

Onların yerine neler yiyebilir diye bi bak.
Ben peynir vermiyorum hala dışardan, gerekte yok
Yumurta belli olmuyor bigün yiyor bigün yemiyor
Yemezse o gün akşam yemeğini güzel ayarlıyorum
Canım kendi seciyorsa özellikle bi sürw yemeyebilir, zaten yumurta yazın olur daha güzel
Minikler bu işi biliyor :)

Burdayim canim.merhaba.
Piskolojim alt üst oldu.

Geçmiş olsun canım

anabelgunes anabelgunes tahin bal ya da tahin pekmez denedin mi hiç Mihrimah çok seviyor çoğu sabah sadece bu şekilde geçiyor başka bir şey yemiyor ..
Tatli hiç birşey yemiyor canim valla merakımdan cikolata bile verdim yemedi plojovic plojovic aksami nasil duzenliyosun mesela yerine ne koyabilirim

Back