- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Yumurta benim Simay da yemiyor. Anca omlet, o da ayda 1-2 kez max 1/3 kadar.. sabaha krep deniycem, inşallah yer. En son pazar sabahı 3 zeytin yedi, ondan sonra hiç bir öğün yemedi, sürekli memede..Gecen pankek te yaptim aynı muameleyi yapti diger ogunlerde sikinti yok bir sekilde yiyor. Bu sabah artik dayanamayıp cizgi film bile açtım ona ragmen yemedi gerçekten yemek istemiyor çocuk ne yapipta istemesini saglarim onu bilmiyorum
Eylülle her şeyimiz aynı son aylarda. 2 gündür lokma yemiyor Simay. Haliyle açlıktan 24 saat memede. Dişlerini kaşıyor sürekli, iştahı iyice gitti...bizde her ogun sorun oldugu icin delirme asamasindayim en son istah acici isticem dr dan o olacak Yani dun mesela ne versem kafasini cevirdi yogurda hayir demez dedim ona bile.. cok sinirim bozulmaya basladi bu duruma yemedigi gibi surekli anne meme diyor yenidogan gibi surekli emiyor
Oğlumda hep gözlemlediğim bir haldir, aç olunca agresif ve tepkilidir her şeye. Israrla yemeyi reddeder ve kısır döngüye girer resmen bu hal. Savaş eder gibi zar zor ikna edip karnını doyurunca normal haline döner, sakinleşir.. gider resim falan yapar. Bir şekilde sevdiği yemekleri yedirmeye bak, yemedikçe meme ve sinir harbi devam ediyor çünküMerhabalar kızlar umarım herkes iyidir sessizleşmiş grubumuz tatilden dolayı sanırım. Benim oğlum da tatile çıktığımızdan beri neredeyse hiçbir şey yemiyor sofraya oturunca çılgınlar gibi ağlıyor kaçıyor kendini yerlere atıyor elimden tutup beni götürüyor meme ver diye. Sürekli memedeyiz haliyle. Çok yoruldum bunaldım dişler zorluyor sanırım parmak sürekli ağzında. Düzelir inşallah artık. Huyu suyu değişti yerlere kafa atıyor insanlara saldırıyor istediği olmadığı anda ve susmuyor
Ahhh kuzum benim çok geçmiş olsun her şey çok üst üste gelmiş Allah yardımcın olsun.. Inşallah atlatır Metehan deprem için de çok üzüldüm. Biz 5.6 sallandık aklimiz gitti, sizi düşünemiyorumBurdayim canim.merhaba.
Bizim yemek sıkıntımız yok çok şükür.ama sağlik sorunlarimiz oldu.3 gün hastanede yattik.infuluenza ya yakalandi.atesini düsüremedik.41.7 ye cikti.
Tam eve geldik.ertesi gün burada deprem.oldu.
Cocugu da alip kp lere gittik.korkudan eve girmedik.
Piskolojim alt üst oldu.