• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ben doğum öncesi kiloma döndüm ama karnım dönmedi 😁 biz de kahvenin yanında ıvır zıvır yiyoruz. Tatlı türü zaten yedikçe daha çok yediriyor bana. Içim kazındı diye yiyorum bir şeyler, yarım saat sonra tekrar aramaya başlıyorum..
Meme düşkünlüğü had safhada kızımın. Hiç yemek yediremiyorum. Grip de oldu kuzucuğum öksürüp duruyor

Geçmiş olsun canım

anabelgunes anabelgunes Bu yerlere atma konusunda bi yazı okumuştum bulursam atarım.
Önce dener atarmış ve bakarmış ilgi durumu ne?
Eğer geldiyse ilgi bu artık huy olurmuş :)
Eğer değiştirilmeye çalışılırsa önce daha şiddetlisini denermiş mesela yere atıyorsa baktı hiçbişy yapan yok demek bu artık işe yaramıyor diye bide kafasını vurmaya başlarmış misal. Kıyamayınca tabii büyükler mudahale eder ve yeni davranısın seklide böyle belli olurmuş.
Yani eğer karar verirseniz aklınızda olsun :)

Merhabalar alıntı yapamıyorum güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Maalesef değerlerimizde yine düşme var doktorumuz şuan nötropenik olduğunu söyledi Ama kesin tanı için Çarşamba günü kemik iliği aspirasyonunu ve biyopsisi yapılacak. Genetik testleri yapılıp Ege üniversitesi genetik laboratuvarına gönderilecek. Biyopsi sonucu erken çıkarmış ama genetikler bir ayı bulabilirmiş. Büyük ihtimalle biyopsi sonucuyla tanı kesinleşebilirmiş. İnşallah biyopsi sonucumuz iyi çıkar da bu tahlilleri bu operasyonu boşuna yaptırmış oluruz sadece yavrumun canının yandığıyla kalır. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah bunun şüphesi bile yetiyor günlerdir yüreğim ağzımda her zerrem acı içinde yaşıyorum

Merhabalar alıntı yapamıyorum güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Maalesef değerlerimizde yine düşme var doktorumuz şuan nötropenik olduğunu söyledi Ama kesin tanı için Çarşamba günü kemik iliği aspirasyonunu ve biyopsisi yapılacak. Genetik testleri yapılıp Ege üniversitesi genetik laboratuvarına gönderilecek. Biyopsi sonucu erken çıkarmış ama genetikler bir ayı bulabilirmiş. Büyük ihtimalle biyopsi sonucuyla tanı kesinleşebilirmiş. İnşallah biyopsi sonucumuz iyi çıkar da bu tahlilleri bu operasyonu boşuna yaptırmış oluruz sadece yavrumun canının yandığıyla kalır. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah bunun şüphesi bile yetiyor günlerdir yüreğim ağzımda her zerrem acı içinde yaşıyorum
Canim benim bu sıkıntıli gunler su gibi aksin gecsin uzerinizden insallah sonuclarinizda guzel cikar

Dualarımız seninle canim hic konustunuzmu doktorla tedavi için yoksa kesin tanımı bekliyorlar
Konuştuk canım gittiğimiz doktor profesör aynı zamanda öğretim üyesi ve birçok ilden nakil için tercih edilen bir doktormuş teyzemin kızıda doktor ve yakın arkadaşı sağolsun bizimle çok ilgili ve açıklayıcı konuştu kesin tanıyı koymak gerekiyormuş önce daha sonra tedavi başlanacakmış

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız tertemiz çıkar
Annelik çok farklı bir şeymiş böyle zamanlarda daha güçlü olmak gerekiyor rabbim o gücü size verecektir.

anabelgunes anabelgunes Bu yerlere atma konusunda bi yazı okumuştum bulursam atarım.
Önce dener atarmış ve bakarmış ilgi durumu ne?
Eğer geldiyse ilgi bu artık huy olurmuş :)
Eğer değiştirilmeye çalışılırsa önce daha şiddetlisini denermiş mesela yere atıyorsa baktı hiçbişy yapan yok demek bu artık işe yaramıyor diye bide kafasını vurmaya başlarmış misal. Kıyamayınca tabii büyükler mudahale eder ve yeni davranısın seklide böyle belli olurmuş.
Yani eğer karar verirseniz aklınızda olsun :)
plojovic plojovic Sizede biraz geç kalmış bir geçmiş olsun dileklerimi söylemek istiyorum her zaman yazamıyorum sadece okuyabiliyorum
çünkü bizim oğlan telefon hastası gördüğü an çolgınlar gibi bağırıyor ağlıyor nasıl baş edilir zamanla azalırmı bilmiyorum en tatlı zamanlarını kayıt altına almak fotoğraf çekmek istiyorum ama çok zor deliriyor telefonu elime görünce,mesela dün parka gittik etrafına bakınmaktan anlamadı birkaç poz çektim sonra bir anda kendini yere attı mümkünmü ilgilenmemek gözünün yanı yere sürtmüş evde koltuğa kafa atıyor ilgilenmiyorum ama bazen çok tehlikeli yerlerde denk geliyor ilgilenmemekn sabretmek çok zor.

Selam kızlar
Haftasonunu oğlumun hastalığıyla geçirdik. Derken kızım da öksürmeye başladı. Ben de dayanamadım onlara katıldım. Boğazım yanıyor, baş ağrısı, eklem ağrısı çekilir gibi değil. Parolla bastırıyorum şimdilik. Sağlık ocağına gitmeye korkuyorum ama zaten hepimiz hastayız. Sabah ola hayrola...
Çok geçmiş olsun hep birlikte hasta olmanız zor olur Rabbim kolaylık versin aynen bende hastanelerden çok korkuyorum yapılması gereken bir aşı var bu ay ama götürmeye korkuyorum hafifde olsa öksürük ve geniş akıntısı var bizimkininde doğal yollarla geçiştiriyorum

Gunaydinnn, kizlar ay ilerledikce memeye duskunluk durumu nedir? Yani artik resmen parkta bile anne meme diye bagiran bi kiz oldu Eylul ve ben bu durumda napcagimi bilmiyorum. Bazen oyaliyorum bazen arabaya gidip emziriyorum evde zaten hep boyleyiz 1 hafta 10 gundur baya pesimde meme diye geziyor🤦‍♀️ Buna ek ben artik ustume yapisan 10 kg vermek istiyorum evet bebitolar buyudu ama bazi gunler oluyor ki hicbir sey yemeyip yalnizca emiyor ozellikle h sonlari nasil bi diyet uygulamam gerek bilemiyorum
Aynı sorun bizdede var bundan sonraki hayatını memede hayatını sürdürebilir sanırım çoksa ısırıyor canım yanıyor oğlum yapma desemde gülüyor bana hatasını biliyor türlü şımarık yapıp gönlümü alıyor çok bilmişler
Bu kilo problemi maalesef ne yapıcaz bilmiyorum iştah hala full öğün atlayınca resmen gözüm dönüyor ben 40 yaşımdan sonra acıkmak nedir onu öğrendim geri kalan dönemde alışkanlıktan yiyormuşum 😳

Çok geçmiş olsun hep birlikte hasta olmanız zor olur Rabbim kolaylık versin aynen bende hastanelerden çok korkuyorum yapılması gereken bir aşı var bu ay ama götürmeye korkuyorum hafifde olsa öksürük ve geniş akıntısı var bizimkininde doğal yollarla geçiştiriyorum
Teşekkürler canım size de geçmiş olsun. Geniz akıntısı öksürüğü artırıyor, yazık kuzulara 😔
Sağlık ocağına gittik, ciğerleri temiz burnunu sık sık temizle dedi. Abisine balgam sökücü verdi, gerek olursa Simaya da kullanırsın dedi dr. Dünden beri çok öksürüyor kuzum, bu sabah 6da emmeye kalktığında ateşliydi. 1 saat onaylandıktan sonra uyudu, şimdi daha iyi gibi. Ihlamur içiyor babasıyla 😊

U Umudumbitmedi_ sizede her türlü gelmiş geçmiş olsun rabbim yavruna şifalar versin çok korkuyorum bende bu salgından eve tıkıldık kaldık bu kış bir bitsede hayırlısıyla baharı görsek.
Saol canim.bi yere cikmamak en hayirlisi sanirim.sonra hemen hasta oluyorlar.bugun ben merkeze gidecem.4 5 saatlik isim.var.babasiyla bırakacam.mecbur yani.
Bahar da hep hastalik.gecis mevsimi ya.yazi beklemeliyiz.biraz daha sabır canım.

kızlar ya 5 numara bez kullanıyoduk bacak kısımlarından sıkıyor dıye 6 numaraya gectım prıma premıum care kullanıyorum ama 6 numara bez gunduz hıc sorun yokken gece çişi dısarı cıkarıyor 3 gündür ıslak alıyorum cocugu 5 e gerı donsem bacak kısımları biraz daha az sıkıcak bi bez markası bılıyomusunuz başka bez alsam

kızlar ya 5 numara bez kullanıyoduk bacak kısımlarından sıkıyor dıye 6 numaraya gectım prıma premıum care kullanıyorum ama 6 numara bez gunduz hıc sorun yokken gece çişi dısarı cıkarıyor 3 gündür ıslak alıyorum cocugu 5 e gerı donsem bacak kısımları biraz daha az sıkıcak bi bez markası bılıyomusunuz başka bez alsam
biz aylardir molfix 5 numara kullaniyoruz. su an 10.500 kilo civari.canbebe de aliyoruz bazen 5 numara.

Back