• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

yet07 yet07 benim meme uclari artik iyice sertlesti. Okadar cok isirildilar kanatildilar ki resmen evrim gecirdiler! Isirmaktan hic bikmiyor usanmiyor. Gecen gun birlikte yatiyoruz sabah bes falan bir aciyla uyandim. Cenemi isiriyor benim sipa. Gercekten isirilmadik bir cenem kalmisti o da oldu.
Uyandırma şekli pek hoş olmamış sıpanın 🙈 benim meme ucu da ısırdığı için iki kez iltihaplandı. Birini hafif geçirdim çok şükür. Bazen bağırıyorum tepkisiz kalamıyorum. Çok üzülüyorum sonra. Artık unutsunlar ne olur🙏🏻

Eski yoğunluk yok artık, bebeler büyüdükçe koşturma artıyor haliyle 😻
Dün gece defne bera uyanıp, "anne şu şu" diye beşiğinin içindeki suluğunu işaret edip su istedi ya. İçtikten sonra da yattı geri uyudu. Bir kez daha anladım büyüdüğünü. Artık isteklerini ifade edebiliyor olmasına çok seviniyorum ya. Maşallah kuzucuklara 💕💕🥰

Eski yoğunluk yok artık, bebeler büyüdükçe koşturma artıyor haliyle 😻
Dün gece defne bera uyanıp, "anne şu şu" diye beşiğinin içindeki suluğunu işaret edip su istedi ya. İçtikten sonra da yattı geri uyudu. Bir kez daha anladım büyüdüğünü. Artık isteklerini ifade edebiliyor olmasına çok seviniyorum ya. Maşallah kuzucuklara 💕💕🥰
Oy yavrum maşallah. Suyu da kendi bulup içse tam gün lacak desen e.
Benimki de anni giil giil diye içeri odaya gidip arada arkasına dönüp geliyor muyum diye bakıyor. Sonra odanın kapısını kapatıp yatağa çıkıp mimiii diyor. Ne tatlılar ya...

kızlar cocukları tek uyku yapanlar aksam kacta yatırosunuz zorlarsam hala 2 uyku yapıyo ama uyuması 11 ı buluyo bu durumda artık.Tek uyku yaptıgında 9,5 da baslıyorum 10 da uyumus oluyo daha erkene almak gerekır mi?Sabah 8 de kalkmıs oluyor.

kızlar cocukları tek uyku yapanlar aksam kacta yatırosunuz zorlarsam hala 2 uyku yapıyo ama uyuması 11 ı buluyo bu durumda artık.Tek uyku yaptıgında 9,5 da baslıyorum 10 da uyumus oluyo daha erkene almak gerekır mi?Sabah 8 de kalkmıs oluyor.

Bizimkide ayni canim. 9 bucuk 10 gibi uyumus oluyor ve gunduz tek uyku bayadir. Daha erken yatirmak gerekir mi bilmiyorum ama zaten aksam 6 da geliyorum eve 2-3 saat gorebiliyorum 🙄

Bizimkide ayni canim. 9 bucuk 10 gibi uyumus oluyor ve gunduz tek uyku bayadir. Daha erken yatirmak gerekir mi bilmiyorum ama zaten aksam 6 da geliyorum eve 2-3 saat gorebiliyorum 🙄
benımde aynen oyle 2. uyku ıcın de benım gelmem beklendıgı ıcın uyuyup uyanması 8 oluyo sonra ben 10 da tekrar uyuyodu artık 11 i buluyo uyuması.Zorlamıyacağım bende artık 2. uykuya da daha erken yatırmak gerekırmı ?

benımde aynen oyle 2. uyku ıcın de benım gelmem beklendıgı ıcın uyuyup uyanması 8 oluyo sonra ben 10 da tekrar uyuyodu artık 11 i buluyo uyuması.Zorlamıyacağım bende artık 2. uykuya da daha erken yatırmak gerekırmı ?

Bizde de benzer durum vardi hem kendi 1-2 kere uyumadi hemde ben baktim 2. Yi uyumayinca daha erken ve verimli uyuyor ben uyutmadim
Aynen 2. Uyku ben gelip emzirince oluyordu bizde de
Aksam uyuma saatini kendi beliryor bu ara bizde bazen 10 gibi basliyor mizmizlanmaya dun aksam 9 du elimden tutup yatak odasina goturuyor emzirdim direk uyudu sasirdim hatta

masallah bebislerimize :) cidden ben de buyudugunu hissediyorum artik soyledigimiz seyleri anliyor.kendini ifade etmek icin cabaliyor.sık sık gordugu aile uyelerine gidip sarilmasi onlarla oyun oynamaktan keyif almasi...bu arada ucretsiz iznim bu yilin aralik basinda bitiyormus onu ogrendim isyerinden.o vakte kadar kocaman adam olacak :D

masallah bebislerimize :) cidden ben de buyudugunu hissediyorum artik soyledigimiz seyleri anliyor.kendini ifade etmek icin cabaliyor.sık sık gordugu aile uyelerine gidip sarilmasi onlarla oyun oynamaktan keyif almasi...bu arada ucretsiz iznim bu yilin aralik basinda bitiyormus onu ogrendim isyerinden.o vakte kadar kocaman adam olacak :KK70:
Daha cok varmıs 2 yasını gecmıs olacak ne güzel.Her şeyi anlayıp yapıyolar artık ama bide ben bizimkini anlasam konusmuyor malum bu aralar bu kelime tutturdu kendınce agun agun dıyıp duruyo ne demekse agun :)

Sabah ac oldugu halde bir cocuk neden kahvalti yapmaz 2 hafta incesine kadar ne guzel koyuyodum önüne omletini domatesini zeytini catalla yiyordu 2 haftadir gram sokmuyor agzina disleride çıktı agrisida yok biliyorum. Birden bire birakti kahvalti yapmayi çocuk kafayi yiyecem yakinda

Bezimiz sabahları artık tasiyo, küçük mu geliyordur bir büyüğünü mu alsam yoksa emdiği için midir? Gece de değiştirsem mi bezini?

Sabah ac oldugu halde bir cocuk neden kahvalti yapmaz 2 hafta incesine kadar ne guzel koyuyodum önüne omletini domatesini zeytini catalla yiyordu 2 haftadir gram sokmuyor agzina disleride çıktı agrisida yok biliyorum. Birden bire birakti kahvalti yapmayi çocuk kafayi yiyecem yakinda
Bizimkiler de omleti onceki gibi yemiyor. Sıkılyolar galiba. Tarhana corbasi veriyorum kahvaltida. Icine de kayisi kivami yumurtayi karistiriyorum. Oyle yemis oluyolar.

Back