• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kizlar sizinkilerde de bu ara bi meme duskunlugu oldu mu? Eylul saglam emici basindan beri saatlerce sut gelsin gelmesin emsin uyusun bayilir tamam ama simdi artik evde disarda yarim saatte bir annee meemmeee diye bagiriyor eskiden disarda sadece uykusu geldiginde arardi simdi artik parkta sokakta her yerde bagiriyo gecede tam 2 saatte 1 meme diye uyaniyor
bizimki daha anne de meme de demedıgı ıcın oluyosa bıle anlamıyorumdur muhtemelen :)

Merhaba kızlar. Çocuklara karalama boyama yaptırıyor musunuz?

Biz çok yapıyoruz malum abla olunca onu da engellemek olmuyor. Kalem, boya bulmak en sevindiği şeylerden biri Simay'ın😂

Yaninda olacaksın canım, Simay'da agzına götürüyor bilmiyorlar ki, öğrendikçe yapmayacak ama suna denemeler merak başka :)
Birlikte yapıp kaldırın.

Tahtada parmak boyası yapıyoruz bazen.
Kalemlerle kendisi yapıyor.
Şu mıknatıslı olandan var ama ben renklerden yanayım daha çok :)
Bir de avucuna oturacak sekilde bi bebek boyası var mum boya tarzında.

Gözünaydın buarada 🤩

Biz çok yapıyoruz malum abla olunca onu da engellemek olmuyor. Kalem boya bulmak en sevindiği şeylerden biri Simay'ın😂

Yaninda olacaksın canım, Simay'da agzına götürüyor bilmiyorlar ki, öğrendikçe yapmayacak ama suna denemeler merak başka :)
Birlikte yapıp kaldırın.
Ağzına sokmamıza izin vermeyince sinirleniyor. Her şeyi sürekli elinden alıyoruz.

Meme konusu açılmışken sorum olacak sizlere bizim oğlan memekolik ve son zamanlarda memeyle işi bitince ısırarak bırakıyor bazen gece emmesindede yapıyor çok acı çekiyorum çok anlattım söyledim yapma oğlum acıyır diye ama nafile ısırırken gözümün içine baka baka yapıyor ne yapsamda vazgeçirsem bu huyundan acaba?
Bu arada manyetik yazı tahtası bende düşünüyorum ilgisini çekebilir
Nilsibel Nilsibel iyi tatiller öğretmenim nilikoyla keyifli zamanlar geçirirsiniz ne güzel 😊

Merhaba kızlar. Çocuklara karalama boyama yaptırıyor musunuz?
Abisinin tüm boyaları, kalemleri mütemadiyen elinde. Ağzına sokmaması için çırpınıyoruz 😁
Resim paylaşır mısın? İnternette değişik şeyler var. Bizimki boya kalemlerini yer diye alamıyorum. Mıknatıslı yazı tahtası iyi fikir. Duvarıne ile boyadı? Boyaları yemiyor mu? Niye benim çocuğum her şeyi yiyor ya?
Bu arada kv kp gitti. Kafa dinliyoruz. Salonda tek başıma oturdum. Çok mutluyum.
Mıknatıslı yazı tahtası var, 3 kere karalayıp siliyor. Sonra yine renkli kalemlere yöneliyor.
6 numara beze gecen varmi cok fark varmi 5le arasinda acaba biraz sikiyor gibi 5 ama 6 da alsam cok buyuk gelir mi? Simdi 6 alirsam bezi kacta birakicaz kafamda deli sorular :KK70:
Biz 6 kullanıyoruz, sleepy. 5 bacakta iz yaptı. Kilodan çok vücut yapısı önemli. Bazı bebelerin kilosu biya gider, bazıları popoda veya göbekte, hatta benim kiz gibi basende olur. Duruma göre numara artırıyoruz. Goon kalıpları daha büyük, 5 yeterli oluyordu
Kizlar sizinkilerde de bu ara bi meme duskunlugu oldu mu? Eylul saglam emici basindan beri saatlerce sut gelsin gelmesin emsin uyusun bayilir tamam ama simdi artik evde disarda yarim saatte bir annee meemmeee diye bagiriyor eskiden disarda sadece uykusu geldiginde arardi simdi artik parkta sokakta her yerde bagiriyo gecede tam 2 saatte 1 meme diye uyaniyor
Emzirip 10 dk yanından ayrılsam, görünce ellerini kaldırıp anneeee memmeee diyor aynen 😊 gece de ilk yatıştan sonra 3 saat uyuyup memeye kalkıyor. Sabaha doğru aralar yarım saate düşüyor. Ezandan önce kalkıp güne başlıyoruz sonra...

Malt içeceği ebebekte promalt var 24 al 12 öde. Öyle olunca 3 liraya geliyor. Joker’de karamalz diye bişi var onun tanesi 1 lira.

Diye bir mesaj atti esim. Sut arttirmak isteyenlere.
Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?

Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?
Merhaba. Ben işe yeni başladığımda sağdığımda çok çıksın diye içiyordum. Zaten sütüm vardı. Onun için ekstra arttı mı bir şey diyemeyeceğim. Soğan salatası çok arttırıyordu sütümü. Bu sabah bile soğanlı avokado salatası yedim. Bebe emerken diğeriyle oynadığında süt aktı hep. Soğan en iyisi.

Meme konusu açılmışken sorum olacak sizlere bizim oğlan memekolik ve son zamanlarda memeyle işi bitince ısırarak bırakıyor bazen gece emmesindede yapıyor çok acı çekiyorum çok anlattım söyledim yapma oğlum acıyır diye ama nafile ısırırken gözümün içine baka baka yapıyor ne yapsamda vazgeçirsem bu huyundan acaba?
Nilsibel Nilsibel iyi tatiller öğretmenim nilikoyla keyifli zamanlar geçirirsiniz ne güzel 😊
Sağol canım. Benimki ısırınca bi daha yaparsan kapatırım diyorum ve kapatıyorum. İyice şımarık oldu.

Sütü nasip eden öncelikle Allahtır. Sen ona güven. Dua et.
Sonrada kendine güven, hamilelikte biz bişyler yapmadık nasıl kendi mükemmelliğinde ilerledi, bu kusursuz zaman memede sütlede devam ediyor.
Olmaması adına hiçbiş yok.
Ama annelere sütü olmayacagı ihtimali o kadar çok söyleniyor ve önlerine cıkıyor ki bizler süt derdine düşüyoruz aslında birazda gaflete düşüp.
Moral olarak iyi ol, başkalarının söylediklerine çok takılma, emzirmeye başlarken besmeleni ve duanı eksik etme, kendine inandıkca sütün olacaktır.
Yoksa ne yaparsan yap zor.

Ama ben somut bişy yapmak isterim uğraşmak inanmamı kolaylaştırır dersen kendine kayısı, hurma, inciri rondoda gecirip küçük topçuklar yap atıştırmalık :) humus yap mesela nohut, tahin, zeytinyağı, sarımsak fln işte :)

Görünce yazmak istedim kusura bakma, vucudun alabileceğin herseyden daha kusursuz.
Bebeğini emzirirken elleriyle göğsüne dokunmasını sağla, ona bak, sağıyorsan sağarkende resmine bak. Hormonları coşturmakta sğalam bi etkendir :)

Resim paylaşır mısın? İnternette değişik şeyler var. Bizimki boya kalemlerini yer diye alamıyorum. Mıknatıslı yazı tahtası iyi fikir. Duvarıne ile boyadı? Boyaları yemiyor mu? Niye benim çocuğum her şeyi yiyor ya?
Bu arada kv kp gitti. Kafa dinliyoruz. Salonda tek başıma oturdum. Çok mutluyum.
Benim oğlumun da her şey ağzında. Eline ne geçtiyse İstisnasız ağzına götürebilir. Hayırlı olsun bu arada. İyi tatiller 😊
Isırmaktan memelerim sızlıyor😞 kollarımı bacaklarımı neremi bulursa ısırıyor. Kanatıyor hemde. Ayaklarım da dahil. Hızını alamayıp sevdiği herkesi ısırmaya başladı.

Sütü nasip eden öncelikle Allahtır. Sen ona güven. Dua et.
Sonrada kendine güven, hamilelikte biz bişyler yapmadık nasıl kendi mükemmelliğinde ilerledi, bu kusursuz zaman memede sütlede devam ediyor.
Olmaması adına hiçbiş yok.
Ama annelere sütü olmayacagı ihtimali o kadar çok söyleniyor ve önlerine cıkıyor ki bizler süt derdine düşüyoruz aslında birazda gaflete düşüp.
Moral olarak iyi ol, başkalarının söylediklerine çok takılma, emzirmeye başlarken besmeleni ve duanı eksik etme, kendine inandıkca sütün olacaktır.
Yoksa ne yaparsan yap zor.

Ama ben somut bişy yapmak isterim uğraşmak inanmamı kolaylaştırır dersen kendine kayısı, hurma, inciri rondoda gecirip küçük topçuklar yap atıştırmalık :) humus yap mesela nohut, tahin, zeytinyağı, sarımsak fln işte :)

Görünce yazmak istedim kusura bakma, vucudun alabileceğin herseyden daha kusursuz.
Bebeğini emzirirken elleriyle göğsüne dokunmasını sağla, ona bak, sağıyorsan sağarkende resmine bak. Hormonları coşturmakta sğalam bi etkendir :)
Çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba. Ben işe yeni başladığımda sağdığımda çok çıksın diye içiyordum. Zaten sütüm vardı. Onun için ekstra arttı mı bir şey diyemeyeceğim. Soğan salatası çok arttırıyordu sütümü. Bu sabah bile soğanlı avokado salatası yedim. Bebe emerken diğeriyle oynadığında süt aktı hep. Soğan en iyisi.
Teşekkürlerrr

yet07 yet07 benim meme uclari artik iyice sertlesti. Okadar cok isirildilar kanatildilar ki resmen evrim gecirdiler! Isirmaktan hic bikmiyor usanmiyor. Gecen gun birlikte yatiyoruz sabah bes falan bir aciyla uyandim. Cenemi isiriyor benim sipa. Gercekten isirilmadik bir cenem kalmisti o da oldu.

D
Dişten dolayıdır bir aydır biz de oyleydik iki diş cikkti altta

Ve tüm gece boyunca memedeydi iki saatte bir de değil. Şimdi de üstte iki yer şişkin, iki tane daha bekliyoruz

Back