• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım normal duyamaması erken zaten 6. 7. Haftalarda daha net sonuçlar çıkıyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de öyle düşünüyordum ama doktora soruyorum zaten erken diyorum ekranda attığı belli oluyor sadece doye biliyorum. Ama doktor çok genc daha yeni gelmiş belli. Beni de heyecanlandirdi. Ondan biraz endiselenmitim. Bu cevabınız beni çok rahatlattı :)

Arkadaşlar kanama yaşayan var mı sonrasında lekelenme

Evet benimde oldu.. 4+5 te aksam wc de pedde gördüm kirmizi kahve rengi gelmisti.. sonra sabaha kadar olmadi gibi.. doktor hcg yi tekrarlayalim dedi.. öglen kan vermekten geldim.. bu seferde wc de kirmizi kan boşaldi birden.. cok korktum.. doktoru aradik.. hemen progestan yutup yatin dedi.. ertesi günde iğne vuruldum.. ama o kanama devam etmedi wc de akmasindan sonra.. insallah bisey olmamistir.. hep yatiyorum.. gunde 4 tane progestan fitil koyuyorum.. insallah devami gelmez Allah korusun..

Günaydın hanımlar benim bugün kontrolüm var dua edin lütfen
Iyi haberlerle dön canim insaallah

Bende şüphelenmeye başladım benimde yüksekti betam 4 katlaryarak ilerledi ama benim tem yumurtam vardı diperi daha küçüktü bakalım sonrada çatladıysa onlarda srtık kısmet :)) yarın belli olur benimde varsa
Bende senin kontrolünü bekliyorum 4 gözle canim :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de öyle düşünüyordum ama doktora soruyorum zaten erken diyorum ekranda attığı belli oluyor sadece doye biliyorum. Ama doktor çok genc daha yeni gelmiş belli. Beni de heyecanlandirdi. Ondan biraz endiselenmitim. Bu cevabınız beni çok rahatlattı :)
Rahatlamanıza sevindim inş iki haftaya daha net duyarsınız.insan hareketlerini hissedene kadar daha panik halde oluyor daha çok endişeleniyor ama umarım sorunsuz şekilde atlatırız bu süreçleri de. Benim ikinci çocuğum olacak Allah nasip ederse ve çok rahatım şimdi. İlkinde bu haftalarda çok tedirgindim lekelenmeler falan da yaşamıştım stres yapınca tansiyonum da yükseldi kendime gelene kadar baya zaman geçmişti. Kendinizi benzer şeyleri birçok insanın yaşadığına inandırdığınızda işiniz oldukça kolaylaşıyor. Hayırlı güzel hamilelikler diliyorum

Evet benimde oldu.. 4+5 te aksam wc de pedde gördüm kirmizi kahve rengi gelmisti.. sonra sabaha kadar olmadi gibi.. doktor hcg yi tekrarlayalim dedi.. öglen kan vermekten geldim.. bu seferde wc de kirmizi kan boşaldi birden.. cok korktum.. doktoru aradik.. hemen progestan yutup yatin dedi.. ertesi günde iğne vuruldum.. ama o kanama devam etmedi wc de akmasindan sonra.. insallah bisey olmamistir.. hep yatiyorum.. gunde 4 tane progestan fitil koyuyorum.. insallah devami gelmez Allah korusun..
Canım geçmiş olsun inş olumsuz bir durum yoktur. Kanamadan sonra tekrar dr a gitmedin mi b hcg den sonra mı gideceksin

Canım geçmiş olsun inş olumsuz bir durum yoktur. Kanamadan sonra tekrar dr a gitmedin mi b hcg den sonra mı gideceksin

Sağol canim inşallah.. kanamanin ertesi günü iğne için gittim yani dün.. doktor muayene etmedi sanirim kanama devam etmedigi için.. tekrar testte istemedi sali gunu ultrasona çagirdi.. degerim pazartesi gunu 1500 dü.. kese icin deger düşük sanirim..

Gidip bi ultrason çektirseydiniz keşke emin olurdunuz

Canım inşallah güzel haberlerle dönerim bende size yarın sabırsızlanıyorum zaten :)

Canım sende mi yarın dr a gideceksin. Bn de yarın gidicem bakalım kalp atışını duyabilecek miyim? Dr duyamayabiliriz çünkü daha küçük dedi.

Canim ben tüp bebek hastasiyim.. doktora iğne vurulmak için gittigimde isteseydi o anda bakardi.. daha erken diyor.. sali bakicaz diyor.. elbet bi bildigi vardir.. bugune kadar hep kafa yordum artik doktora biraktik herseyi..
Evet hcg henüz düşükmüş Mesajı yazdıktan Sonr okudum.geçmiş olsun her şey yolundadır inşallah Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi

Rahatlamanıza sevindim inş iki haftaya daha net duyarsınız.insan hareketlerini hissedene kadar daha panik halde oluyor daha çok endişeleniyor ama umarım sorunsuz şekilde atlatırız bu süreçleri de. Benim ikinci çocuğum olacak Allah nasip ederse ve çok rahatım şimdi. İlkinde bu haftalarda çok tedirgindim lekelenmeler falan da yaşamıştım stres yapınca tansiyonum da yükseldi kendime gelene kadar baya zaman geçmişti. Kendinizi benzer şeyleri birçok insanın yaşadığına inandırdığınızda işiniz oldukça kolaylaşıyor. Hayırlı güzel hamilelikler diliyorum
Benim ilk olacak Allah nasip ederse. 5 ay beklemistim:) ondan biraz endişeler oluyor ama yine de çok stres yapmamaya calisiyorum:) evladinizi allah size bağışlasın :) bebek de sağlıkla hayırla gelir insaalah:) amin dualariniz için. InşaAllah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik gecirmemizi nasip eder

Eveet :dua: gun sayiyorum .Kizimda 11.haftadan sonra azalip 12 , 13 gibi bitmisti.Ins bir an once kurtuluruz, cok zor.
Ben oğlumda ilk 6 ay çektim sonra düzeldi. Ama şimdi unutmusum o günleri çok zor geliyor şuan. Hele bide küçük çocuk varsa inanılmaz zor. 1 saat içinde 3 kez çıkardım. Artık halim kalmadı :(

Kızlar ilk muayeneye aç karnına mi gittiniz. Kan tahlili vs yapıyorlar ya hani o bakımdan sordum. Benim cuma günü randevu 9.20 de aç gidersem tahlil yapılana kadar dayanır miyim bilmiyorum. Siz nasıl yaptınız

Evet yarın gideceğim bende canım duyarız diye umut ediyoeum ama neden erkenmi 7+0 oluyorum ben yarın sen?

Canım ben 26 ocakta çatlatma iğnesi oldum.
Son adet tarihimde 11 ocak
Ben 35-40 arası adet oluyordum
Dr geçen perşembe 5.5 - 6 haftalık dedi ama .
Yarın tam 7+0 oluyo

Selam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi
cnm biraz erken on gün sonra duyarsın kalp atışlarını inş

Back
X