2018 Ekim Anneleri

Canım hayırlı olsun şaşırdım şu an ve sevindim Allah hayırlısıyla nasip eder inş farklı duygular yaşıyorsundur şu an

Selam canım çok şaşırdım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki :) ama daha dikkat etmen gerekiyor tabi kendine ne zaman belli oldu?yani kaçıncı haftanda

Selam canım çok şaşırdım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki :) ama daha dikkat etmen gerekiyor tabi kendine ne zaman belli oldu?yani kaçıncı haftanda
Kalp atısı duymaya diye gittim doktor üçüz dedi inanamadım üçününde kalp atısı var allahıma şükür tabi zaman ne gösterir bilmiyorum şu an . 6 haftalık daha .

Hayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucagina versin INŞALLAH bende bugün ilk defa doktora gitcem çok heyecanliyim
Amin canım inşallah rabbim verdiyse o mucizelri hayırlısıdır . Mucize üçüz rabbim saglık versin sende inş kalp atısını duyarsın canım

İnş hayırlı olur canım . Klomen kullandım ben . O da masallah ne etkili ilaçmıs
Klomen hakkında bişeyler okumuştum Çoğul gebelik şansını artırdığı yazıyordu doğruymuş cidden :) hatta ben hamile kalmış olmasaydım bile bile,yumurtladığım halde, klomen isticektim doktordan hayırlı olsun inş

Kalp atısı duymaya diye gittim doktor üçüz dedi inanamadım üçününde kalp atısı var allahıma şükür tabi zaman ne gösterir bilmiyorum şu an . 6 haftalık daha .
Hayırlı olsun canım ama senin içine doğmuştu değilmi ilk testlerinden dolayı koyu çıkıyordu demekki çoğul gebeliktenmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallaj hepsini canım 2 kesedelermi?

Günaydın kızlar benim çok kötü bulantım ve baş dönmem var ayağa kalktığımda her yer dönüyor yatınca mide bulantısından yatamıyorum sizler nasılsınız baş dönmesi beni mahvediyor düşecek gibiyim sürekli

E
Hayırlı olsun canım ama senin içine doğmuştu değilmi ilk testlerinden dolayı koyu çıkıyordu demekki çoğul gebeliktenmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallaj hepsini canım 2 kesedelermi?
vet canm beta yüksek gidiyordu ve ben bes gün önceden öğrendim hatta 6-7 diyebilirim .
Yok hepsi ayrı kesede canım

Canım hayırlı olsun.
Bnde ilk klomen kullanışımda hamile kaldım. Ayy bende de olur mu ki acaba ikiz üçüz

Beta nasıldı senin benim beta yüksekti hep . Bence git bi baktır doktora sen benle Aynısın çünkü varsa seninde gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…