Canım hayırlı olsun şaşırdım şu an ve sevindim Allah hayırlısıyla nasip eder inş farklı duygular yaşıyorsundur şu anKızlar selam bayadır buraya giremedim . Bulantılar kusmalar fena bende . Doktora gittiğimde mucize ile karsılastım bebklerim üçüzmüş hala onun şokundayım tabi . Zor geciyor benim hamileliğim ama allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kucagımızada alalım
İnş hayırlı olur canım . Klomen kullandım ben . O da masallah ne etkili ilaçmısHayrlı olsunn canım :)) norml yolla mu üçüz oldu acaba?
Anladm o ne blmyrm ama hakket etklymş baya:) saglikla kucagina alirsin ins. Vee simdiden kolay gelsinİnş hayırlı olur canım . Klomen kullandım ben . O da masallah ne etkili ilaçmıs
Hayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucagina versin INŞALLAH bende bugün ilk defa doktora gitcem çok heyecanliyimİnş hayırlı olur canım . Klomen kullandım ben . O da masallah ne etkili ilaçmıs
SELAM canım bebeklerimiz arasinda 1 gun var INŞALLAH hayirlisiyla kucagimiza aliriz senin ilk miAnladm o ne blmyrm ama hakket etklymş baya:) saglikla kucagina alirsin ins. Vee simdiden kolay gelsin
Selam canım çok şaşırdım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki :) ama daha dikkat etmen gerekiyor tabi kendine ne zaman belli oldu?yani kaçıncı haftandaKızlar selam bayadır buraya giremedim . Bulantılar kusmalar fena bende . Doktora gittiğimde mucize ile karsılastım bebklerim üçüzmüş hala onun şokundayım tabi . Zor geciyor benim hamileliğim ama allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kucagımızada alalım
Kalp atısı duymaya diye gittim doktor üçüz dedi inanamadım üçününde kalp atısı var allahıma şükür tabi zaman ne gösterir bilmiyorum şu an . 6 haftalık daha .Selam canım çok şaşırdım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki :) ama daha dikkat etmen gerekiyor tabi kendine ne zaman belli oldu?yani kaçıncı haftanda
Amin canım inşallah rabbim verdiyse o mucizelri hayırlısıdır . Mucize üçüz rabbim saglık versin sende inş kalp atısını duyarsın canımHayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucagina versin INŞALLAH bende bugün ilk defa doktora gitcem çok heyecanliyim
Klomen hakkında bişeyler okumuştum Çoğul gebelik şansını artırdığı yazıyordu doğruymuş cidden :) hatta ben hamile kalmış olmasaydım bile bile,yumurtladığım halde, klomen isticektim doktordanİnş hayırlı olur canım . Klomen kullandım ben . O da masallah ne etkili ilaçmıs
Hayırlı olsun canım ama senin içine doğmuştu değilmi ilk testlerinden dolayı koyu çıkıyordu demekki çoğul gebeliktenmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallaj hepsini canım 2 kesedelermi?Kalp atısı duymaya diye gittim doktor üçüz dedi inanamadım üçününde kalp atısı var allahıma şükür tabi zaman ne gösterir bilmiyorum şu an . 6 haftalık daha .
vet canm beta yüksek gidiyordu ve ben bes gün önceden öğrendim hatta 6-7 diyebilirim .Hayırlı olsun canım ama senin içine doğmuştu değilmi ilk testlerinden dolayı koyu çıkıyordu demekki çoğul gebeliktenmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallaj hepsini canım 2 kesedelermi?
Kızlar selam bayadır buraya giremedim . Bulantılar kusmalar fena bende . Doktora gittiğimde mucize ile karsılastım bebklerim üçüzmüş hala onun şokundayım tabi . Zor geciyor benim hamileliğim ama allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kucagımızada alalım
E
vet canm beta yüksek gidiyordu ve ben bes gün önceden öğrendim hatta 6-7 diyebilirim .
Yok hepsi ayrı kesede canım
Evet kuzum seni hatırlıyorum doktora gittin miben kalp atısı diye gittim üç tane kalp atısı ile geri döndümCnm bnde adete 4 gün varken öğrenmiştim
Evet kuzum seni hatırlıyorum doktora gittin miben kalp atısı diye gittim üç tane kalp atısı ile geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?