• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Beta nasıldı senin benim beta yüksekti hep . Bence git bi baktır doktora sen benle Aynısın çünkü varsa seninde gözükür

Betam hep güzel ilerlemişti. Dr şaşırdı hatta çok erken farketmişsin diye.

Bende şüphelenmeye başladım benimde yüksekti betam 4 katlaryarak ilerledi ama benim tem yumurtam vardı diperi daha küçüktü bakalım sonrada çatladıysa onlarda srtık kısmet :)) yarın belli olur benimde varsa

Canım bnde 1 yumurta vardı boyutu iyi olan . 3-4 tanede arkadan geliyo yumurtan demişti dr.
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. Ha birde sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorum. Kanama lekelenme olmasın artık

Canım bnde 1 yumurta vardı boyutu iyi olan . 3-4 tanede arkadan geliyo yumurtan demişti dr.
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. Ha birde sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorum. Kanama lekelenme olmasın artık
İnşallah canım evet çoğul olsun bende isterim zor olur tabi ama güzel de olur önemli olan sağlıklı olması tabi herşeyden önce umarım kanaman biter biranönce ama bazılarında oluyor demekki herkesin bir olmuyor

İnşallah canım evet çoğul olsun bende isterim zor olur tabi ama güzel de olur önemli olan sağlıklı olması tabi herşeyden önce umarım kanaman biter biranönce ama bazılarında oluyor demekki herkesin bir olmuyor

Ahhh cnm bnm psikolojimi bozuyo çok strese giriyorum kanı görünce

Selam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi

Selam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi
Canım normal duyamaması erken zaten 6. 7. Haftalarda daha net sonuçlar çıkıyor

Back
X