- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
İlk gittiğimde benimde tek kese vardı onlar zaten sonradan olusuyor canımCanım yarın gidicem. Ama ben geçen perşembe gittim tek kese vardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gittiğimde benimde tek kese vardı onlar zaten sonradan olusuyor canımCanım yarın gidicem. Ama ben geçen perşembe gittim tek kese vardı.
İlk gittiğimde benimde tek kese vardı onlar zaten sonradan olusuyor canım
Beta nasıldı senin benim beta yüksekti hep . Bence git bi baktır doktora sen benle Aynısın çünkü varsa seninde gözükür
AyniHic yalniz degilsinn ben resmen zulum cekiyorum agzimda dilimde tat yok surekli mide bulantisi ne yesem tiksiniyorum ooofff offf :/
Bende şüphelenmeye başladım benimde yüksekti betam 4 katlaryarak ilerledi ama benim tem yumurtam vardı diperi daha küçüktü bakalım sonrada çatladıysa onlarda srtık kısmet :)) yarın belli olur benimde varsaBetam hep güzel ilerlemişti. Dr şaşırdı hatta çok erken farketmişsin diye.
Bende öyle çok yoruldum artık bu mide bulantılarından. Yemek yemeği özledimAynisurekli kusmaya da basladim
![]()
Bende şüphelenmeye başladım benimde yüksekti betam 4 katlaryarak ilerledi ama benim tem yumurtam vardı diperi daha küçüktü bakalım sonrada çatladıysa onlarda srtık kısmet :)) yarın belli olur benimde varsa
İnşallah canım evet çoğul olsun bende isterim zor olur tabi ama güzel de olur önemli olan sağlıklı olması tabi herşeyden önce umarım kanaman biter biranönce ama bazılarında oluyor demekki herkesin bir olmuyorCanım bnde 1 yumurta vardı boyutu iyi olan . 3-4 tanede arkadan geliyo yumurtan demişti dr.
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. Ha birde sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorum. Kanama lekelenme olmasın artık
İnşallah canım evet çoğul olsun bende isterim zor olur tabi ama güzel de olur önemli olan sağlıklı olması tabi herşeyden önce umarım kanaman biter biranönce ama bazılarında oluyor demekki herkesin bir olmuyor
EveetBende öyle çok yoruldum artık bu mide bulantılarından. Yemek yemeği özledim
Haklısın canım öyledir tabi ama rahat olnaya çalış herşryin hayırlısı doktorun ters birley olsa söylerdi zaten sana mutlakaAhhh cnm bnm psikolojimi bozuyo çok strese giriyorum kanı görünce
Haklısın canım öyledir tabi ama rahat olnaya çalış herşryin hayırlısı doktorun ters birley olsa söylerdi zaten sana mutlaka
Evet cnm 3 haftadır yatıyorum ılac ıcıyor ve ıgne oluyorumArkadaşlar kanama yaşayan var mı sonrasında lekelenme
Masallah cok degısık bır duygudur emınım. Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınEvet kuzum seni hatırlıyorum doktora gittin miben kalp atısı diye gittim üç tane kalp atısı ile geri döndüm
Canım normal duyamaması erken zaten 6. 7. Haftalarda daha net sonuçlar çıkıyorSelam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi