- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Geçmiş olsun antibiyotik yapmış olabilir. yani alerji değilse çocuk boşuna ilaç içmiş olacakHastaliklardan kurtulamadik bu hafta3 gun ates bogaz enfeksiyonu sonrasi bedeninde kirmizi dokuntuler oldu dun aksam ama sadece govdesinde ve sirtinda. Alerji mi degil mi diye cozmek icin alerji surubu deniyor dr suan bakalim bugun 2. Gun dokuntude
1 haftadir uyumuyorum ne tarafa dogru bayilcam bakalim
canim oglum 5 aylik olana kadar emzik kullandi sonra birakti sag elinin isaret ve orta parmagini emiyor bosta kaldikca ya da uykuya gecerken.bircok fotografta eli agzinda.tabi dogal olarak o iki parmagin tirnaklari da yenmis oluyor.yaklasik 10 aydir boyle.doktora soyledim.cok normal dedi güldü.2 yastan sonra genelde iyi degil diyorlar.belki sizde de tirnak yeme oyle bi cesit bebeklik davranisidir.Dün akşam patlak verdim resmen elini ağzından çek kızım üzülüyorum dedim çocuğa ya işe yaradı sandım kafa sallayıp çekti bende yaptıkça öyle dedim bıraktı bugün işe yaramadı devam ediyor :) eline ne verirsem vereyim diğer eline alıp parmağı yine götürüyor bir şey yapmazsam öyle devam eder sanıyorum aslında bir ara parmak emerek uyuyordu ondan korkmuştum kendi kendine bıraktı şimdi de bırakır fazla stres yaptım
Benim oğlum da diş çıkarırken yapıyor parmağı ısırırken tırnağı da götürüyor. 2 yaştan sonra bunu problem olarak görebiliriz şimdi sakince normal olabileceğini kabullenmek gerekcanim oglum 5 aylik olana kadar emzik kullandi sonra birakti sag elinin isaret ve orta parmagini emiyor bosta kaldikca ya da uykuya gecerken.bircok fotografta eli agzinda.tabi dogal olarak o iki parmagin tirnaklari da yenmis oluyor.yaklasik 10 aydir boyle.doktora soyledim.cok normal dedi güldü.2 yastan sonra genelde iyi degil diyorlar.belki sizde de tirnak yeme oyle bi cesit bebeklik davranisidir.
İnşallah öyledir eşimden takıktım tırnak yemeğe sanırım ondan bu kadar taktım kızımada görmemeye çalışıyorumcanim oglum 5 aylik olana kadar emzik kullandi sonra birakti sag elinin isaret ve orta parmagini emiyor bosta kaldikca ya da uykuya gecerken.bircok fotografta eli agzinda.tabi dogal olarak o iki parmagin tirnaklari da yenmis oluyor.yaklasik 10 aydir boyle.doktora soyledim.cok normal dedi güldü.2 yastan sonra genelde iyi degil diyorlar.belki sizde de tirnak yeme oyle bi cesit bebeklik davranisidir.
Benim 3 kardesim de tirnak yiyorlardi.ay görünce sinir oluyordum.hele o tirnak ice cekilip de yuvarlaklasinca deli oluyorum.İnşallah öyledir eşimden takıktım tırnak yemeğe sanırım ondan bu kadar taktım kızımada görmemeye çalışıyorum
Dün akşam patlak verdim resmen elini ağzından çek kızım üzülüyorum dedim çocuğa ya işe yaradı sandım kafa sallayıp çekti bende yaptıkça öyle dedim bıraktı bugün işe yaramadı devam ediyor :) eline ne verirsem vereyim diğer eline alıp parmağı yine götürüyor bir şey yapmazsam öyle devam eder sanıyorum aslında bir ara parmak emerek uyuyordu ondan korkmuştum kendi kendine bıraktı şimdi de bırakır fazla stres yaptım
Ben bir yerden açmıyorum kendim söylüyorumEvdekiler çocuğu sürekli telefonla çağırıyorlar gel sana ne açacağız gel bak ne göstereceğiz onların yüzünden dışardaki yabancı da gel bak sana ne göstercem dedi gitti kızım çocuğa menfaat ilişkisi öğretiyorlar resmen kırk kere söyledim yapmayın söylemeyin öyle sevmeyin yok anlamıyorlar bi de bunlar eğitimci ..yani çocuk kendi kendine oynuyor oyununa dahil olun öyle sevin sevinin ne bileyim yok bunlar illa kucağına alacak kızımda hiç sevmiyor kucak ve temas.. Velhasıl :)) daha ben şarkı söylerken aç aç diyor kızım telefon arıyor onu bile söyleyemiyoruz yani
Bizde bu ara telefon derdimiz ananesi uzakta görüntülü konuşmak istiyorlar yoksa gün içinde video vs bilmiyor izleneceğini nasıl unutturacaz bilmiyorum vermeyince ağlıyorBen bir yerden açmıyorum kendim söylüyorumBiz yalnızız akraba yok komşuluk da yok 3.4.sahis sorunlarimiz da yok haliyle Bu arada bizim oğlan da çok telefon meraklısı olmuştu bir ara ama bırakırdım.
Gözden uzaklastirdik zamanla unuttu bizimki ses çıkınca yine istiyo ama dikkatini başka yöne kaydırıp ortadan kaldırıyoruz böyle böyle unutuyorlarBizde bu ara telefon derdimiz ananesi uzakta görüntülü konuşmak istiyorlar yoksa gün içinde video vs bilmiyor izleneceğini nasıl unutturacaz bilmiyorum vermeyince ağlıyor
Ben bir yerden açmıyorum kendim söylüyorumBiz yalnızız akraba yok komşuluk da yok 3.4.sahis sorunlarimiz da yok haliyle Bu arada bizim oğlan da çok telefon meraklısı olmuştu bir ara ama bırakırdım.
[/QUOTE
İşte bende kendim söyleyim istiyorum ama daha ben kırmızı balık desem aç aç diyor çünkü diğerleri telefonla kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar :))) ben kızım uyuduğu zaman teli elime alıyorum onun dışında pek bakmıyorum telden video açanlarada kızıyorum artık kızım ağlasada açtırmıyorum bi kere bi kere dedikçe çocuk alıştı kırılan kırılsın
Et suyu ile yapabilirsin çorbasını. Kıymalı yapıp blenderdan geçirebilirsin, inşallah severBir de böyle deneyeyim 4-5 gün arayla. Et seviyo benimki. Bağırsakları için sıvı da alması gerek..
Canım Niliko şahsına münhasır tepkileriTelefon açanların telefonunu alıp kaçıyor. Benim telefonumu alıp bana veriyor. Zaten telefonu alınca da yalıyor. Ekrana bakmak yok. Biz artık tv de açıyoruz çünkü hiç ilgilenmiyor. Yokluğu varlığı bir.
Ben Hatice Kübra Tongarın kitaplarını almıştım bağırmayan anneler bağırmayan cocuklar sevdirerek din eğitimi fıtrata uygun çocuk yetiştirmek 100 mucize çözüm genel olarak çocukların yaptıkları normalmişYani bütün günümüz sarılmayla geçiyor☺ Çocuk yetirirken okuyabileceğim önerebileceğiniz herhangi bir kitap var mı. Nerde yanlış yapıyorum yada nasıl yaklaşmalıyım en azından hatalarımı görmek için okumak istiyorum
Kendi başına oyun oynamak için çok küçükler. Oyundan kaçmadan birlikte oynaman lazım :)Merhabalar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim hayırdan anlamıyor hatta hayır olmaz dediğim anlattığım zaman yaptığı şeyi bırakmak yerine daha çok yapıyor ses tonum yumuşakta olsa yüksekte olsa aldırış etmiyor. Birde tv ve telefon izlemek için saatlerce ağlıyor birinin telefonunu görse hemen alıp kaçıyor hızlı hızlı parmaklarıyla açmaya çalışıyor. Önce tv açmıyordum ama bir yerde tv sesi duysa kilitlenip kalıyordu sonra açmaya başladım bu sefer sadece reklam izlemeye başladı ben sakındıkça daha çok kilitleniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bensiz hiç oynamıyor gün içinde hep bana sarılıyor. Bebekleri var onları çok seviyor oyun kuruyoruz onlar yemek yapıp yedirme gibi başlıyoruz oyuna bebeklerine değil bana yedirmeye çalışıyor yavaşça oyundan çıkmaya çalışıyorum oyunu bırakıp kucağıma oturuyor bana sarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?