Kizlar ne zamandır canimi sıkan bir şey var belki yadirgayacaksiniz beni ama olsun içimi dökmek istedim.
Hafta içi çalışıyorum belki bilirsiniz ogretnenim,hafta sonları da okulda kurs vermeye başladım bir aydır filan.Arada sınav gorevlerine de gidiyorum.Dogumdan ve Ucretsiz izinlerden sonra biraz sıkıştık ondan bu ek işler,neyse..
Oğlumla pek vakit geciremiyorum hâliyle.Sabahlari kahvaltı hazırlayip yediriyorum yemek bulaşık derken gitme vakti geliyo (ogleciyim)...ben bu işleri yaparkrn oğlum bacagima yapışıp ağlıyor oluyo..sonra ikimizi de hazırlayıp çocuğu kucaklayıp anneme götürüyorum.Orada zaten uyku vakti gelmiş oluyor uyutuyorum ve okul saati gelince gidiyorum.Aksam oğlumu annemden alip eve geçiyorum evde yemek ye mutfağı topla,oglum ben bu işleri yaparkrn babayla oynuyor (hafta sonları da benevde yokum onunla oynuyorkar.Ben hep ağlatan baba hep eğlendiren
) sonra hop uyku vakti geliyo gece uykusu başlıyor.Dolayisiyla oğlumla hiç vakit geciremiyorum çocuk babasına anne diyor o varken ben isteyince bana gelmiyor agliyo.Bugun AVM ye gittik babası tek el yurutuyordy ben yürüyün de foto çek dedim cocuk bastı yaygarayi elimi birak gibisinden.o kadar uzuldum ki..Oysaki bu çocuğu ben istemiştim eşimi zor ikna etmistim.Altini değişirken de babaaaa diye agliyo babasına bakıp.
Öyle işte yazmak istedim